Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny pojawil sie u mnie problem:/ zauwazylam dzis podczas podmywania sie ze na dloni jest jakas mala grudka , mlecznobiala. Jakis tydzien temu tez bylo podobnie tzn tez podczas podmywania zauwazylam pojedyncza grudke i postanowilam przygladac sie swojemu cialu. Nic sie nie dzialo az do dzis. Zaznaczm ze nic mnie nie piecze , nie swedzi a wydzielina jest mleczno biala a po zaschnieciu czasem lekko żółtawa. Jest jej tez wiecej niz zwykle. We wtorek mam wizyte u gin ale postanowilam napisac tutaj bo nie wiem czy mam sie czym martwic:( a dopiero sie cieszylam ze mnie wszystko mija. Tylko dziwne mi sie wydaje ze te grudki byly tylko dwa razy i pojedyncze. Juz sie mawet zastanawialam czy to może moj plyn do hig intymnej jakos sie zbrylił i mnie zmylił
co o tym myslicie kochane?
-
Grudki kojarzą mi się z grzybica, ale wydaje mi się że zauwazylabys te grudki również na wkladce czy przy podcieraniu sie może to coś z tym płynem? Wydaje mi się że jak nic cię nie piecze nie swedzi to możesz poczekać do wizyty
-
Witam w niedziele
Niestety armosfera jest masakryczna. Szanowna Pani ma jakies waty tylko od czego. Hmmm . Wychodzilismy wczoraj wieczorsm cos zjesc bo niestety obiadu nie bylo... moJ A. Pyta czy moze wziac klucze w sensie zeby nie pukac i nie obudzic dziecka. Odpowiedz- nie. Wiec A. Pyta co ja ci zrobilem? A ona ze porozmawiamy za kilka dni. Chyba jak wyjade...
Nie pisalam dzis poniewaz... wczoraj wieczorem jak ladowal mi sie telefon podeszla, wyrwala ladowarke i zabrala przejsciowke...
Dzisiaj znow wkurwienie od rana...
Ja pier-do-le !!
A na dodatek, pojawilo sie swedzenie okropne, wlasnie grudkowaty sluz ale bez zapachu. Nie wiadomie reka dotykalam i juz mikro ranki... masc cala juz zluzylam. Chyba musze isc di lekarza. Do srody sie zadrape...Daisy lubi tę wiadomość
-
Kasiu to może być jednak grzybica. Takie grudki o niej świadczą. Jeśli to początek to może jeszcze nie piec czy swędzić. .. Ja juz na szczęście leczenie wdrożone i wstępnie mam ją za sobą. Odpukać !
Ooooo. .. Czarna owca i u Ciebie tez ten sam problem ?
Ta Twoja bratowa zachowuje się jakbyś może Jej przeszkadzała. .. Zapytaj po prostu o co kaman i juz !
Dobrej nocki. Do jutra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 21:42
-
Czarna owca, współczuję sytuacji... A Twój narzeczony jak to wytrzymuje? Bo z tego co zrozumiałam, to on już u nich jakiś czas mieszka... Planuje coś innego wynająć, czy na razie będzie mieszkał z nimi? Bo na pewno dla niego taka sytuacja też nie jest na pewno przyjemna i prędzej, czy później pewnie nie wytrzyma. Ta kobieta musi mieć pusto w głowie. Dramat po prostu.
Nona, gratuluję ruchów córeczkiwspaniałe uczucie
Ivettka, świetny wózek!
Jeszcze coś chciałam napisać, ale nie pamiętamdzisiaj już sił nie mam na nic, więc pewnie niedługo pójdę spać.
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dokladnie mega swedzenie i grudki...
jutro postaram sie isc do lekarza. A czy ona sie zachowuje jak bym przeszkadzala? Ona sie zachowuje jak schizofreniczka!
Odliczam godziny do srody. zapytanie o co jej chodzi chyba nie ma sensy, ona jest poprostu nienormalna.
A jak narzeczony? Ma troche twardsza dupe ze tak powiem. Mieszja tu juz 1,5 miesiaca. Na poczatku bylo ok. A pozniej to stara sie albo sie odszczeknac albo zlekcewazyc. Ale tez juz szuka czegos dla siebie bo to nie do wytrzymania jest. jest pusta glupia psychicznie chora baba!
Siedzi spokojnie i nagle zrywa sie szarpie za stolek odnosi na miejsce itd. Rozdwojenie jazni jak nic.
Dzis wyszlismy o 10 rano pospacerowalisny, troche sklepy a reszte czasu na lawce w galerii...
Wrocilismy zeby podlaczyc pompke do materaca zanim usnie dziecko. Zobaczyla ze A. Bierze materac a ta hyc dziecko na kolana smok i buja do spania... pozostalo napompowac ustami. -
Czarna Owca - ja bym tego nie wytrzymała... co za babsko:-(
Ale się maleństwo wygina,normalnie mam wrażenie jakby wypinalo plecki - czuje takie stwardnienie z jednej strony i ewidentnie odczucie jakby się opieralo pleckami:-D czuje się cudoooownie!!Nona, naaala, Daisy, ewela86 lubią tę wiadomość
-
Zania mam to samo
jest to chwilami dosc bolesne, ale do przezycia
Czarna Owca wspolczuje Ci. Smiech mnie zalewa, no ale to jednak przykra sytuacja. Wytrzymaj do srody i olej. Moze jej zalezy na Waszym reagowaniu. Badzcie ponad to
Dobranoc dziewuszki pora spac bo 6.30 wstaje. Poogladalam troche mebli i bania mala jak to sie mowi. A raczej wielka
Cmok! ♡ -
A ja miałam iść spać, a ostatnio mam manię przeglądania ubranek dla dzieci, więc w sumie w każdej chwili to robię
ale już dosyć. Idę spać, bo rano nie wstanę.
Czarna Owca, tak jak Daisy mówi - do środy zostały 3 dni, więc na pewno dasz rady! A też nie ma co się zniżać do poziomu tej kobiety, bo szkoda nerwów. Jak wyjedziesz, to wtedy zobaczysz, czy ona coś powie Twojemu narzeczonemu, skoro tak się teraz tłumaczy. Szkoda tylko, że to rodzina, a zachowuje się gorzej niż jak do obcej osoby. Narzeczony niech szuka lokum dla siebie, a Ty wtedy do niego leć
Daisy, a mogę zapytać gdzie poszukujesz mebli do pokoju małej? Masz mniej więcej wizję tego, jak chciałabyś go urządzić? Może jakieś zdjęcia?my będziemy remont robić dopiero najwcześniej w kwietniu, bo wtedy mąż będzie miał czas to ze mną ogarnąć, ale chciałabym wcześniej mieć wszystko zaplanowane, żeby szybciej poszło.
Lecę spać dziewczyny! Do jutra. DobranocDaisy lubi tę wiadomość
-
Believe meble poki co ogladam w necie - wpisuje w google meble do pokoju niemowlaka i szukam po grafice
No a sklepy musze oblatac. Brw, Abra itp.
Tyle ze szafa dla mnie najwazniejsza i tu sa czesto problemy. Ja chce pol polki i pol wieszak, u gory najlepiej tez po calosci polka albo nadstawka. Mam taka u corki i sie super sprawdza. Niestety w Abrze byla ostatnia, a te co ogladam to czesto dziadostwa. Znalazlam dzis fajna przesuwna, spelnia moje oczekiwania. Mozna dobrac inne kolory wstawek no i skompletowac dowolnie caly pokoj. Nie jest moze jakas super urodziwa, ale pokoj ma tylko 12m wiec dupy nie urywa, takze jasne meble konieczne. Lozeczko Klups Kolonial. Nie bedzie pasowac ale ostatecznie i tak bedzie dziecko spac na kanapie kiedys tamJest duza bo 211cm wysoka, 110 szeroka i 66 gleboka.
O taka:
No i reszta to komody, poleczki itp. Ale to juz mniej wazne bo komoda to komoda,polka to polka, a co do szafy to kazdy ma jakies tam wymogi
Pokoj mam praktycznie gotowy. Sciany kolorowe delikatne odcienie zolty, roz, zielony i bialy skos, podloga jasny braz panele. Tylko musze poczytac jak je przetrzec zeby odswiezyc delikatniebo malowac nie ma sensu - sa w stanie idealnym.
Ja musze miec ogarniete juz powoli teraz. W kwietniu wchodza z ogrodzeniem wiec bede miala jakis czas wyjety z zyciorysu i nie lubie sie skupiac na kilku powaznych 'projektach' narazWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 23:52
-
Witam się z rana!
Ja od 7.00 nie śpię, bo mężowi pomogłam się rano do pracy wyzbierać. Dzisiaj mam dzień wolny, więc lecę sobie pozałatwiać parę spraw i na zakupy, a później sprzątanie w domu i relaksik do wieczora
Daisy, szafa bardzo fajna. Jest prosta, bez żadnych udziwnień. Przyznaję, że jeśli chodzi o szafę, to faktycznie wybór jest najtrudniejszy. A powiedz mi, szafę kupujesz dla małej, czy dla siebie? Bo my musimy też kupić szafę, tylko szczerze mówiąc przydałaby się na nasze ubrania. Zastanawiam się, czy na sam początek na ubranka bobasa wystarczy jakaś większa komoda? Bo wtedy byśmy kupili do kompletu szafę, ale trzymali w niej swoje ubrania. A jak się okaże, że dla malucha też trzeba mieć szafę, to musimy kupić 2. No i wtedy tą ze swoimi ubraniami gdzieś spróbować wcisnąć...
Miłego dnia! -
Dzień dobry:)
Czarna owca właśnie co na to Twój brat?
Zania,ale masz wcześnie ruchy:) ja jeszcze nic nie czuję, nie mogę się już doczekać
Daisy bardzo ladna szafa, klasyczna:) My będziemy robić dużą wnękową szafę do sypialni a dla niuni komodę z przewijakiem i część rzeczy najwyżej do szafy,bo mam nadzieję,że dużo pomieści:)
zania1313 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny