X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • rex Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy, ale źle znosisz jazdę?
    Ja prawie codziennie jeżdżę, tylko na niskim poziomie, włączam muzykę i zasuwam pół godzinki.
    Naaala ja też właśnie panikowałam, że wcześniak będzie. Ja to w ogóle na wszystko schizuję :P
    Boże, stara a głupia :P

dxom6iye1ka3dosl.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do porodu pierwsza ur sie naturalnie choc juz miałam zaplanowane wywołanie hehe w 41t6d heheh ma urodziny 18 lipca a teraz mam termin na 2 lipca :) a Zuza jedzie z dziadkami 28 czerwca na 4 dni do Ustronia wiec wolałaby urodzić w tedy i powitac Zuzie juz w domu razem z Lilką :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• naaala Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rex ja też panikuje z byle powodu, tu zaboli czy tam a ja już krzywa mina i panika ''bo coś jest chyba nie tak'' :)

biedroneczka, ale by Zuzia miałaby niespodziankę ;)

kasia25 lubi tę wiadomość

w57vtqyw4gg7iv3m.png
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 12:55

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rex nie, poprostu wsiadlabym na normalny rower pojezdzic. A u mnie nie ma warunkow, wszedzie bloto, zwir, piach, dziury, nie ma normalnej drogi. A na spinning troche sie boje siadac zeby nie przedobrzyc :D poza tym zaraz sobie wszystko obetre pewnie pomimo tych gaci rowerowych. Poza tym jakos nie mam weny na jazde w domowych warunkach, chcialabym na dworze :/

• mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

rex lubi tę wiadomość

zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • mala latynoska Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Kobietki:)

Ja zbieram się na rower juz od początku ciąży i jakoś nigdy nie jest mi po drodze, a tak strasznie tęsknię bo wcześniej byłam bardzo aktywna jeżeli o to chodzi.

Wczoraj wybraliśmy się zobaczyć co i gdzie możemy znaleźć dla maluszka. Znaleźliśmy bardzo fajny sklep, mają po prostu wszystko od kołyskek po pieluchy i butelki i ceny są też ludzkie. ale najpierw muszę posprawdzac jakie firmy są najlepsze, bo tak jak w polskich się trochę orientuje, tak w amerykańskich co do rzeczy dla dzieci nie mam zielonego pojęcia.
    No i oczywiście nie mogłam się powstrzymać i kupiłam kilka ubranek dla mojej Julici. I tak jak kiedyś się śmiałam z mojej bratowej ze kupuje wszystko różowe dla ich córci, tak wyszłam na hipokrytke. ale co mi tam. róż króluje. Śliczne są teraz te ubranka dla maluszków :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 14:43

ve97xiu.png

hxdwe08.png
  • anetaa1607 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spuchla mi bardziej prawa strona warg sromowych, śluz był taki jak ma się owulacje rozciagliwy , przezroczysty i dość sporo tego.dzisiaj cały dzień leżę wczoraj jak chodziłam to miałam parcie jakby na szyjke,brzuch nadal nie boli.wszystko spuchlo tak nagle ,nie bylo sexu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 15:18

Julcia
    05.05 1766g (31tyg3dni)
    89fa27c30b.png
  • naaala Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneta może zadzwoń do swojego lekarza podpytaj się co to może być.. będziesz spokojniejsza.

w57vtqyw4gg7iv3m.png
  • anetaa1607 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety mój lekarz nie jest dostępny w weekendy

Julcia
    05.05 1766g (31tyg3dni)
    89fa27c30b.png
  • Aryll Przyjaciółka

Wysłany: 22 lutego 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneta, to może poczekaj do jutra i jak Ci się nie poprawi to wtedy spróbuj jakoś skonsultować to z lekarzem?

Mala latynoska, ja od początku ciąży (tzn od momentu gdy się dobrze czuję) próbuję się zebrać na basen tak jak Ty na rower. Ale słyszałam, że jeśli chodzi o basen to można łatwo coś złapać i później ciężko to leczyć :) A ja osobiście na rower nie pójdę bo jestem taką fajtłapą że na pewno spadnę z niego i coś sobie zrobię ;)

relgk6nlj3x7mtee.png
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • naaala Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To skoro dziś niedostępny to spróbuj jutro tak jak pisze Aryll.
    Chyba że coś się będzie działo to jedź na IP.

w57vtqyw4gg7iv3m.png
  • mala latynoska Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aryll wrote:
    Aneta, to może poczekaj do jutra i jak Ci się nie poprawi to wtedy spróbuj jakoś skonsultować to z lekarzem?

Mala latynoska, ja od początku ciąży (tzn od momentu gdy się dobrze czuję) próbuję się zebrać na basen tak jak Ty na rower. Ale słyszałam, że jeśli chodzi o basen to można łatwo coś złapać i później ciężko to leczyć :) A ja osobiście na rower nie pójdę bo jestem taką fajtłapą że na pewno spadnę z niego i coś sobie zrobię ;)

Z basenem mam podobnie. Nie miałam aż takich obaw ale mój mąż powiedział kategorycznie nie, właśnie ze względu ze można coś złapać. a właśnie do tego ciągnie mnie najbardziej. Teraz jedyna aktywnością są lekkie ćwiczenia taneczne albo yoga... Ale ponoć basen jest bardzo pomocny przy bólach pleców, co by mi się przydało

ve97xiu.png

hxdwe08.png

Wysłany: 22 lutego 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ja mam takie anteka objawy po sexe właśnie ze mam mega nabrzmiałe wargi a parcie na szyjke miałam przy zapaleniu pecherza :(

moja fika bo matka najadła sie czekolady :) a fee przy Zuzi ostre królowało a teraz słodycze hehehe wczoraj kremówki dziśczekolada

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• rex Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się nie potrafię coś ograniczyć z ruchem :P
    Może nie ćwiczę aż tyle i aż tak częsti jak przed ciążą, ale jakieś małe zestawy, albo skalpel, a nawet ciężarki małe są w ruchu przynajmniej 2 razy w tyg.
    Rower też, czasem stacjonarka, czasem zwykły, czasem nawet BMX. :P
    Na basen nie chodzę. Nie wiem czemu. W ogóle w Spain mało co na basen chodzę.
    I rolki odstawiłam do rozwiązania. Już nogami przebieram na myśl, że na wakacjach znów pojeżdżę. Ja to chyba ADHD mam :P

dxom6iye1ka3dosl.png
  • rex Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka, ja w pierwszej ciąży tak miałam, że po seksie zawsze byłam tak opuchnięta, że nawet majtki mi ból sprawiały. Ale lekarze nie widzieli problemu w niczym..

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

dxom6iye1ka3dosl.png

Wysłany: 22 lutego 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja musze pomyslec o cwiczeniach na kegosłup bo boli :9 nio i biodra mnie bola zanim sie rozchodze rano

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :)

A ja się wpadłam pochwalić że jednogłośnie wybraliśmy wózek :) TAKO LARET 3 w 1 :)

rex, Nona, believe, ewela86 lubią tę wiadomość

• naaala Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivettka wrote:
    Dobry :)

A ja się wpadłam pochwalić że jednogłośnie wybraliśmy wózek :) TAKO LARET 3 w 1 :)

fajny wózeczek, a jakie wymiary ma gondola? :D

w57vtqyw4gg7iv3m.png
‹‹ 712 713 714 715 716 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ