Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny
Troszke mnie nie bylo, ale mamy gosci i do tego ponad 2 tyg temu wrocilam do pracy i jakos tak mi brak czasu
Udalo mi sie w koncu nadrobic wszystko co pisalyscie ale juz polowy nie pamietamMala Latynoska witaj super, ze jest nas coraz wiecej. Gratulacje udanych wizyt i poznanych/potwierdzonych plci! Widze, ze grono dziewczynek sie nam powieksza
Aneta o ile dobrze pamietam to Ty pisalas o jakims ucisku ja tez czuje ucisk, ale u mnie okazalo sie ze to glowka napiera bo dzidzia tak sie ulozyla akurat...
Czarna owca wspolczuje takiego 'wypoczynku'Jesli chodzi o lekarzy to w Anglii tak samo jak w Irlandii do ciazy podchodza troche inaczej niz w Pl. Wiem natomiast ze jest Pl klinika w Londnie tylko tam trzeba zaplacic za wizyte niestety, jednak zawsze to idzie sie do lekarza ktory ma Polskie standarty
Pozdrawiam Was i zycze milego popoludnia
Ja w czwartek mam wizyte juz nie moge sie doczekacnaaala lubi tę wiadomość
-
kate851 wrote:Kasia pochwal się ciuszkami:) trzymam kciuki za wizyty dziewczyny:) ja jutro raniutko na badania hormonów tarczycy a poźniej wizyta u endo:)
Jutro kochana zrobie fotki przy dziennym swietle i wrzuce;)
A my mamy wizyte jutro o 15.30 a w srode koncze 25latprawie na urodziny mam wizyte - najlepszy prezent , zobaczyc swoje maleństwo;)
ewela86, rex, believe lubią tę wiadomość
-
Naaala, dasz rady
dobrze, że mamy wizyty już w ten czwartek, a nie później
Dziewczyny, co myślicie o zestawach tego typu: http://allegro.pl/tommee-tippee-zestaw-startowy-0-bpa-antykolkowy-i5027442862.html Opłaca się w ogóle coś takiego kupić? Czy lepiej 1 - 2 butelki, bez tych dodatkowych smoczków? Pomijam śliniaki, bo one tutaj są jak by dodatkowo. Zdecydowałam się na Tommee Tippee, bo z tego co przeczytałam ma chyba najwięcej pozytywnych opinii. Są też większe zestawy za około 400 zł, gdzie jest więcej butelek + sterylizator + podgrzewacz. Tylko boję się, że jak te butelki nie podpasują dziecku, to bez sensu kupować tak duży zestaw. Mi zależy w sumie na butelce (max. 2 sztuki) + podgrzewacz. -
believe, no ja jak miałabym czekać jeszcze dłużej to bym świra dostałą i tak już czekam od 29 stycznia
Co do butelek to przeglądałam i chyba będę kupować butelki firmy ''lovi'' najbardziej do mnie przemawiały.
Ale te z Tommee Tippee też są fajne,a teraz jak czytam że mają rurkę odpowietrzającą z czujnikiem ciepła to nawet nie wiem czy nie są lepsze. -
nick nieaktualny
-
Naaala, no to wygrałaś, bo ja troszkę mniej czekam, bo od 9.02
Nona, właśnie najpierw byłam przekonana do sterylizatora. A po jakimś czasie do mnie dotarło, że to zupełnie zbędny wydatek, bo te kobiety, które go kupiły, to chyba w większości przypadków go nie użyły. Jeśli chodzi o podgrzewacz, to stwierdziłam, że kupię, bo się przyda na pewno. Chociaż nie twierdzę, że jest niezbędny - wręcz przeciwnie. To raczej dla wygody. No i nie jest drogi, więc stwierdziłam, że na niego się zdecyduję.
Powiem Wam, że jak dla mnie jest za duży wybór tego wszystkiego. Ja wolałabym, żeby były 2 rodzaje wszystkiego do wyborunina1701, Nona lubią tę wiadomość
-
Believe ja tez bede miala podgrzewacz - w sypialni. Moj spaceruje duzo w nocy bo i z psami wychodzi, i do kominka, i przyniesc mi picie, i je po nocach
. Ale ja nie ruszam nawet malym palcem u stopy w nocy
takze woda, mm i podrzewacz. Myc bedzie moj butelke u gory w lazience i od razu do sterylizatora
taki plan!
-
Believe nie mialam sterylizatora wtedy i dlatego nauczona doswiadczeniem teraz na pewno kupie. Mloda od malego na mm, draca sie, ja sama, nie bylo kiedy tego gotowac kilka razy w nocy..no bo gnoj by byl juz z tego rano. A nie bede karmic piersia nie wiadomo ile. Mysle max 3msc o ile w ogole sie uda.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 19:59
1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
Podgrzewacza też nie używałam.
Chyba miałam, raczej na pewno ale nie wiem co się z nim stało.
W garnku z wodą podgrzewałam.
Wy na połówkowe, a ja na to końcowe USG już czekam
A to jeszcze prawie dwa miesiące. A po tym ostatnim USG to nawet nie wiem w jakich okolicznościach robią. Zapytam jak będę miała w marcu wizyte.Nona lubi tę wiadomość
-
o do rozka to mi sie przydal nawet po to zeby lepiej dziecko ulozyc ns boku zeby sie glowka nie odksztalcila a po za tym pozycja boczna bezpieczna co do podgrzwacza to ja mam sprawdzony nie pamietam nazwy podam jak bede mogla koszt 100 moja bratowa ma ten sam 5 lat non stopa chodzi co do butelek to ja tez mam tt i jestem zadowolona kupowalam zestaw 2 200 i 2 150 +kubek niekapek 60 zl allegro
Nona lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png