Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ma 2 rożki - dostałam w spadku od koleżanki wiec pewnie będę używać. Do przykrycia mam na noc letnią kołderkę, na dzień w upał pieluszkę tetrową, flanelową albo kocyk. Zawsze coś się znajdzie do przykrycia
Zapowiada nam się tydzień wizyt. Ja go chyba zakończę wizytą piątkową o 18.40.
Mam nadzieję, że chociaż na chwile zobaczę mojego szkrabka. ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 21:30
-
believe wrote:Mała, taki? http://allegro.pl/tommee-tippee-zestaw-butelki-smoczki-niekapek-i5105895653.html
believe lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
Ja mam wlasnie dylemat ktore butelki lepsze Tommee Tippee czy Aventu?? A tak w ogole to ciekawa jestem czy moje przeczucie na core sie sprawdzi
Moze uda mi sie juz dowiedziec w czwartek...
Nic zmykam spac bo pozno sie zrobilo a rano pobudka,kolorowych snownaaala, Ivettka lubią tę wiadomość
-
ewela86 wrote:A tak w ogole to ciekawa jestem czy moje przeczucie na core sie sprawdzi
Moze uda mi sie juz dowiedziec w czwartek...
Nic zmykam spac bo pozno sie zrobilo a rano pobudka,kolorowych snow
Ja również mam przeczucie na córeczkę
Kochana, przekonamy się w czwartek która się nie myliła
Też zmykam dobranocka wszystkim ;*
ewela86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa Wam powiem że sterylizatora nie używałam i nie zamierzam wywalać na to kasy, obyło się wtedy obędzie się i teraz, za to podgrzewacz jak najbardziej
przydawał się i przydaje do tej pory.
Martwi mnie okropnie że Muffinka tyle czasu się nie odzywa...to nie jest normalne
Oby się odnalazła...
Dobranoc ...
-
Witamy się bezsennie w 19 tygodniu... Ale ten czas leci nieubłaganie:-)
Taaaaak.... Żania cierpi na bezsenność. przez całą noc przespalam może godzine.Także my już z maluszkiem po sniadanku, lezymy pod kocykiem z herbatka-może uda nam sie usnąć
Powoli zaczynam mieć dość tych problemów ze spaniem... kiedyś mogłam spać i w dzień u w nocy. Jestem mega spiochem! No to teraz mam...
mam wrażenie ze mój organizm przygotowuje się na "akcję wstawianie do dzidzi"
A MALUCH BUSZUJE!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 06:05
Ivettka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam z rana!
Co do butelek tt sa tutaj super promocje i zastanawiam czy nie kupic.
Co do podgrzewaczy to zastanowie sie, mialam przy pierwszym i nie sprawdzil sie kompletnie. Zanim sie podgrzalo to w nocy w garnku z woda z 3 razy zdazylam. A sterylizator? Tez sie zastanawiam, jest w promocji tt
Wczoraj w sklepie sportowym moj A. Chcial juz kupic malemu buty sportowe na rozmiar 19 :p byly po 5 f oryginalne. Ale dal sie przekonac ze moze w przyszlym roku bedziemy myslec o chodzeniu naszego dziecka
Najbardziej to mnie martwi ze w propozycji imion rzucil "Bozydar"... :p
Bylam w szpitalu dziewczyny. Lekarz GP- rodzinny. Ginekolog tutaj to tak jak u nas przychodnie bez kolejek niby ktos tam o tym slyszal ale nikt nie widzial :p
Opisalismy o co chodzi, pan przepisal tabletki dopochwowe i masc, powiedzial ze jak nie pomoze mam wrocic. Zajrzal mi jeszcze do gardla i zmierzyl cisnienie.
W aptekach niestety wszystko na zamowienie na jutro. Po kilku godzinach poszukiwan na drugim koncu Londynu znalezlismy. Troche to kosztowalo ale jak to powiedzial A. - dla piczona wszystko
Znalazl lokum do mieszkania wiec suuuuper sie ciesze :)i to calkiem w dobrej cenie ( oni tu zyczyliby sobie 250 f + 1/3 za jedzenie- ciekawe ktore to jedzenie. Ten jeden kotlet i szklanka zupy dla faceta ktory 10 h ciezko pracuje) a znalazl po 70f tygodniowo wiec 240i bedzie sam gotowal co chce i ile chce i kiedy chce. Nie wyliczone porcje bez mozliwosci dokladki, nie byle co jak np nalesniki z serem bita smietana i owocami. Kazdy facet po pracy marzy o takim obiedzie prawda :p no i o ktorej chce nie fo 19.30...
Odetchnelam z ulga ze wkoncu to sie skonczy.
A wiedzma chyba bardzo sie cieszy ze jedziemy juz jutro bo nawet z tego wszystkiego dzwonila zapytac co ze mna i jak u lekarza...
A moj brat z tekstem- jestescie nie powazni, dlaczego nic nie powiedzieliscie ze sie cos dzieje... brak slow.
A i jeszcze moja mama mowila ze bratowa sie zalila ze moj A. Za duzo sie kapie. Hmmm dopiero co slyszalam ze brak higieny bo paznokiec w wannie... ja pierdziuuuuu
Dobrze ze juz nie dlugo
Ale sie rozpisalam
Milego dniahumor Mi wraca
-
Dzień dobry:) ja już po badaniach, później lecę na wizytę do endo:) pobuszowałam przy okazji w ciuchu, bo dostawa była:)
Zania współczuję bezsenności;* każda z nas coś ma, mi do 19 tygodnia brakuje 2 dni:) ale niuni jeszcze nie czuję, czekam cierpliwie:)
Nona trzymam kciuki za połówkowe:) daj znać
Czarna owca fajnie,że humorek wrócił
Miłego dnia:)Claudin, Nona, ewela86 lubią tę wiadomość