Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
witam się i jaClaudin wrote:Dziewczyny może panikuję ale czy też Wam tak twardnieje brzuch? Mi twardnieje tak, że czasem aż kluje i nie mogę się schylić, wczoraj tak miałam zazwyczaj wtedy jak długo jestem na nogach. był twardy nie wiem dokładnie ile moze 2 min i puścił i był miękki. Tak się zdenerwowałam, że serc3 mi zaczęło walić jak oszalałe. I bie wiem czy iść do lekarza? Mam wizyte dopiero za 2 tyg ale do tego czasu nie wytrzymam, czy to normalne czy lepiwj iść bo już takich rzeczy w necie sięnaczytałam, że głowa mnie rozbolała.
Ja tak mam ginek powiedział żeby wziąć nospę kiedy tak się dzieję i położyć, się odpocząć
Wczoraj i przedwczoraj strasznie mi się spinał ale po nospie lepiejnina1701 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dziękuję za rady, uspokoiłyście mnie. Ja jestem straszna panikara ale jak na mamę przystało od początku denerwuję się o swoje maleństwo i tak już zostanie, już wiem, że będę się ciągle martwiła. Teraz powoli zaczynam rozumieć co to znaczy, że o swoje dziecko martwi się całe życie, nawet jak jest już dorosłe a wczesniej tego nie rozumiałam jak mama nawet teraz się wszystkim przejmuje :p
Dziewczynki a oto moje pierwsze zdobycze wczorajsze, które upolowałam. Były różne inne śliczne body ale już nie neutrale tylko w konkretnych dziewczęcych bądź chłopięcych kolorkach,nawet był bodzik z Hello Kitty i myszką Minnie
a to pajac, i body plus kosmetyki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2b6fd1e14b4.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 11:44
rex, Daisy, naaala, ewela86, kate851, 1kasiulka1, believe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarna owca wrote:Mala dokladnie tego sie tez dowiedzialam ze musze miec karte. Moja grzybica prawie 300 zl. oby przeszlo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 11:51
https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
Nona niestety nie ma u Nas w Polsce, też żałuję bo są świetne. Teściowa kupiła mi w Niemczech bo była akurat. Ja mam rodzinę też w Niemczech i znajomych więc zawsze poprosić można to kupią i przyślą bo u Nas niestety ich ni ma. Chyba, że w jakimś sklepie z chemią z Niemiec ale tam to chyba bardziej proszki można znaleźć.
U Nas to jeszcze te kosmetyki z rossmana są nie najgorsze i kosmetyki hipp też lubię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 11:56
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny witam się po krótkiej nieobecności ściskam kciuki za wszystkie wizytujące dziewczyny i życzę powodzonka.
Z tego co pisałyście wczoraj pamiętam pojawił sie temat zestawów pielęgnacyjnych dla naszych maluchów i ja mam zakupiony z Tommee Tippee taki jak widać na zdjęciu
Chciałam się też pochwalić ubrankami jakie zamówiłam na allegro
Claudin, rex, Daisy, naaala, Nona, ewela86, kate851, wikaa, katepr, Ivettka, believe lubią tę wiadomość
-
Kasiulka śliczne
ja mam upatrzony taki fajny pajacyk z uszkami misia na kapturze i muszę go kupić bo strasznie mi się podobatylko muszę kupić większy rozmiar bo to jest na jesień czyli tak październik.
Nona ja też te alterra kupuję jeszcze baby dream dla dzieci mają nawet dobre składy. Bo jak patrzyłam na jakieś bambina czy nivea ... tragedia. Same parabeny i wszystko co najgorsze.1kasiulka1 lubi tę wiadomość