Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ostatnio to mam wrażenie, że moje dziecko nie śpi.
Albo lunatykuje.
W sumie cały dzień, nieważne co robię- co chwilkę ją czuję.
W nocy śpi. I tu mam nadzieję, że weźmie przykład z brata i od pierwszego dnia będzie wykorzystywała noc na spanie
Idę obiadek wstawiać.
Ja za kosmetykami nie patrzyłam jeszcze. Ale postaram się raczej chemię do minimum ograniczyć.ewela86, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
Witam.kculiukasy za wizytujce!!!
Śliczne macie Ciuszki
Co do szafy/komody dla maleństwa to ja akurat Przy córce mialam 1komody i szafę i było wszystko zapewnione w szufladami skarpetki niedrapki czapki opaski chustki pieluszki a w pierwszej szuf kosmetyki itp i cała szafa ubranek ale ja to jakbym miała szescioraczki to by mi ubrań wystarczyło bp ja jak ubierala N to w dzień chodziła w czym innym a do spania miała pajace śpiochy itp Także dużo Razy przebieralamNona lubi tę wiadomość
-
Witam się z pyszną kawką
Nona koniecznie daj znać po wizycie, trzymam kciuki
Claudin ja też jeszcze jakoś super tych ruchów nie czuję, zazdrość mnie zżera dziewczyny o kopniakach mówią a ja jutro koniec 21 tygodnia a lekko czasem jakieś pyknięcie poczuję, wow ;p albo straszny leniuch z tego dzieciora albo ja jakaś nieczuła, mimo że jestem szczupła
Ciuszki jak zwykle przepiękne .
Mi strasznie pasują jeśli chodzi o kosmetyki to właśnie rossmanowskie babydream, ta oliwka na brzuch dla mamy jest super i pięknie pachnie. Chyba maluszkowi też będę kupować kosmetyki rossmanowskie a nie jakieś hippy i johnsonyrównież na srokao widziałam składy 'popularnych' firm jak wybierałam oliwkę dla siebie bo zastanawiałam się nad palmersem - tak bardzo popularnym, ale ta oliwka z babydream ma o wiele lepszy skład .
Claudin, Nona, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
Hejka.
Kciuki za dzisiejsze wizyty.
A ja nastawiłam obiad
Zjadłam pączka a teraz zagryzam go kapustą kiszoną....Mam nadzieję, że mi ta mieszanka nie zaszkodzi. ...
Ależ ten czas się wlecze... człowiek żyje od wizyty do wizyty....Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej. My także dokładnie jeszcze tydzień czekamy na wizytę i mamy nadzieję, że poznamy płeć bo póki co nic nie kupilismy bo nie wiemy czy dla chłopca czy dziewczynki
Ale jak Pani doktor nam powie płec na wizycie to po niej jedziemy zaszaleć z mężem
Jak miałybyście ochotę poczytać, komentować i się udzielać to zapraszam na mój nowo stworzony blog, który każdego dnia będzie się rozszerzałNa razie początek i wstępny zarys pomysłu na niego
mamapelnapomyslow.simplesite.com
Jak byście chciały o czymś podyskutować to komentujcie- będę odpowiadaćbelieve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa za tydzień w środę u tego konowała, nie wyjdę z gabinetu jak mi płci nie poda...jest jeszcze szansa 9 go w Warszawie, tam lepszy sprzęt mają
ale tam to takie specjalistyczne. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące
ja 10go marca wizyta
Daisy lubi tę wiadomość
-
Bry padam na twarz dzis ja wyszłam z Zuzą do przedszkola o 8:30 tak zjechałam o 14 do domu byłam kupic bluzke tesciowej ,sobie koszule do szpiotala i w hebe kupiłam sobie mała paczke pieluch Dady bo w prom były , szpatułki do uszu dla maluszka i sobie płyn do hig int z Ziaji seria Mama Mia
zjadła dwa talerze spagetti i ide leżęćClaudin lubi tę wiadomość
-
Katepr ja czuję takie pukanie czasem jakby nóżka lub rączka i czuć i jak sie przyjrzy to czuć, że skóra się unosi czasem w tym miejscu i czuję też obracanie albo jak opiera się o ściankę
A kopy będą już niedługo.
Im bliżej wizyt tym bardziej sie dłuży niby już 20 tydz i się ma odczucie, że szybko zlecialo bo mi jakoś szybko :p a teraz mam wrażenie, że się dłuży.Nona, katepr lubią tę wiadomość
-
mi te z żyrafkami i misiami też się nie podobają. Znalazłam fajne takie - http://allegro.pl/rozpinana-koszula-do-karmienia-italian-fashion-l-i5047505213.html i najlepiej granatowa ciemna
do tego jakąś czerwoną ciemną może kupie i będzie si. Takie kolory wybrałam bo jak oglądam chodzące na oddziale pacjentki z plamami na tyłku na szarej/żółtej/jasnej koszuli to płakać się chce .... ew. do porodu kupię taką najtańszą z allegro bo i tak ją potem wywalę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 16:01
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny