Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • rex Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio to mam wrażenie, że moje dziecko nie śpi.
    Albo lunatykuje.
    W sumie cały dzień, nieważne co robię- co chwilkę ją czuję.
    W nocy śpi. I tu mam nadzieję, że weźmie przykład z brata i od pierwszego dnia będzie wykorzystywała noc na spanie :P
    Idę obiadek wstawiać.
    Ja za kosmetykami nie patrzyłam jeszcze. Ale postaram się raczej chemię do minimum ograniczyć.

ewela86, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość

dxom6iye1ka3dosl.png
  • ewela86 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ohhh pół posta mi zjadlo :/ Nona trzymam kciuki za wizytę

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Aniolek (*) 12.02.2014

3jvzcwa1e34kv3jd.png
    mhsvanli88vjtg38.png
  • ewela86 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rex u mnie podobnie choć najbardziej czuje jak odpoczywam i wieczorem szaleje jak nie wiem co ale w nocy za to chyba spi

rex lubi tę wiadomość

Aniolek (*) 12.02.2014

3jvzcwa1e34kv3jd.png
    mhsvanli88vjtg38.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super ubranka dziewczyny:) mogę patrzeć i patrzeć:)

Claudin, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość

• bommbelek89 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.kculiukasy za wizytujce!!!
    Śliczne macie Ciuszki :-)
    Co do szafy/komody dla maleństwa to ja akurat Przy córce mialam 1komody i szafę i było wszystko zapewnione w szufladami skarpetki niedrapki czapki opaski chustki pieluszki a w pierwszej szuf kosmetyki itp i cała szafa ubranek ale ja to jakbym miała szescioraczki to by mi ubrań wystarczyło bp ja jak ubierala N to w dzień chodziła w czym innym a do spania miała pajace śpiochy itp Także dużo Razy przebieralam

16udskjogri4r6n4.png
  • zania1313 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My niestety czekamy jeszcze ccaaaly tydzień na wizyte ;(

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
  • katepr Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z pyszną kawką :)

Nona koniecznie daj znać po wizycie, trzymam kciuki :)
    Claudin ja też jeszcze jakoś super tych ruchów nie czuję, zazdrość mnie zżera dziewczyny o kopniakach mówią a ja jutro koniec 21 tygodnia a lekko czasem jakieś pyknięcie poczuję, wow ;p albo straszny leniuch z tego dzieciora albo ja jakaś nieczuła, mimo że jestem szczupła :)
    Ciuszki jak zwykle przepiękne .
    Mi strasznie pasują jeśli chodzi o kosmetyki to właśnie rossmanowskie babydream, ta oliwka na brzuch dla mamy jest super i pięknie pachnie. Chyba maluszkowi też będę kupować kosmetyki rossmanowskie a nie jakieś hippy i johnsony :) również na srokao widziałam składy 'popularnych' firm jak wybierałam oliwkę dla siebie bo zastanawiałam się nad palmersem - tak bardzo popularnym, ale ta oliwka z babydream ma o wiele lepszy skład .

Claudin, nick nieaktualny, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • wikaa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka.
    Kciuki za dzisiejsze wizyty.
    A ja nastawiłam obiad
    Zjadłam pączka a teraz zagryzam go kapustą kiszoną.... :-D Mam nadzieję, że mi ta mieszanka nie zaszkodzi. ...

Ależ ten czas się wlecze... człowiek żyje od wizyty do wizyty....

gyxwkrhmxsjl3p0t.png serce-ruchomy-obrazek-0086.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. My także dokładnie jeszcze tydzień czekamy na wizytę i mamy nadzieję, że poznamy płeć bo póki co nic nie kupilismy bo nie wiemy czy dla chłopca czy dziewczynki :) Ale jak Pani doktor nam powie płec na wizycie to po niej jedziemy zaszaleć z mężem :)

Jak miałybyście ochotę poczytać, komentować i się udzielać to zapraszam na mój nowo stworzony blog, który każdego dnia będzie się rozszerzał :) Na razie początek i wstępny zarys pomysłu na niego :) mamapelnapomyslow.simplesite.com

Jak byście chciały o czymś podyskutować to komentujcie- będę odpowiadać :)

believe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WITAM W WYŚMIENITYM HUMORZE :D

Moja królewna zaczęła się ruszać w końcu :D

nick nieaktualny, 1kasiulka1, Daisy, wikaa, rex, Claudin, ewela86, believe lubią tę wiadomość

• Aryll Przyjaciółka

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jeszcze dwa tygodnie do USG - jak ten czas wolno leci!

relgk6nlj3x7mtee.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za tydzień w środę u tego konowała, nie wyjdę z gabinetu jak mi płci nie poda...jest jeszcze szansa 9 go w Warszawie, tam lepszy sprzęt mają :) ale tam to takie specjalistyczne. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące :) ja 10go marca wizyta

Daisy lubi tę wiadomość

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry padam na twarz dzis ja wyszłam z Zuzą do przedszkola o 8:30 tak zjechałam o 14 do domu byłam kupic bluzke tesciowej ,sobie koszule do szpiotala i w hebe kupiłam sobie mała paczke pieluch Dady bo w prom były , szpatułki do uszu dla maluszka i sobie płyn do hig int z Ziaji seria Mama Mia :)

zjadła dwa talerze spagetti i ide leżęć :)

Claudin lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Claudin Ekspertka

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katepr ja czuję takie pukanie czasem jakby nóżka lub rączka i czuć i jak sie przyjrzy to czuć, że skóra się unosi czasem w tym miejscu i czuję też obracanie albo jak opiera się o ściankę :)
    A kopy będą już niedługo.

Im bliżej wizyt tym bardziej sie dłuży niby już 20 tydz i się ma odczucie, że szybko zlecialo bo mi jakoś szybko :p a teraz mam wrażenie, że się dłuży.

nick nieaktualny, katepr lubią tę wiadomość

• MIKOLAY Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 15:36

b4ipuen.png
  • MIKOLAY Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 15:36

b4ipuen.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivettka to super:)

• katepr Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi te z żyrafkami i misiami też się nie podobają. Znalazłam fajne takie - http://allegro.pl/rozpinana-koszula-do-karmienia-italian-fashion-l-i5047505213.html i najlepiej granatowa ciemna :) do tego jakąś czerwoną ciemną może kupie i będzie si. Takie kolory wybrałam bo jak oglądam chodzące na oddziale pacjentki z plamami na tyłku na szarej/żółtej/jasnej koszuli to płakać się chce .... ew. do porodu kupię taką najtańszą z allegro bo i tak ją potem wywalę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 16:01

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katepr fajne koszule, klasyczne takie bez udziwnień:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 12:34

‹‹ 721 722 723 724 725 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ