Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Rex, Czarna Owca aaaa już załapałam
Kasiulka
dopatrzyłam się siurka na USGten też jest dość pokaźny
A ten kciuk przesłodki
Kasia25
Chłopaczek to i kopniaki silne czego tu się dziwić
Fajnie, że takie ruchliwe dzieciątko masz w brzuszkurex, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
zania1313 twoja cierpliwość popłaci napewno
i przy następnej wizycie będziesz wiedzieć jaką płeć nosisz pod serduszkiem a jeśli okaże się chłopiec to powitamy w naszym gronie kolejnego siurka.
Claudin jeszcze wyłapałam dużo fajnych ujęć i to też jest słodkie gdzie widać całą buźkę
Daisy, ewela86, Ivettka, jenny88, Claudin lubią tę wiadomość
-
Czarna owca, super, że w końcu udało Ci się dotrzeć do jakiegoś lekarza. Jutro wracasz do PL? Tutaj wszystko wróci do normy, także się niczym nie przejmuj. No i gratuluję z nowego lokum! Fajnie, że coś znalazł. No i cena niewiele wyższa, a przynajmniej będzie miał spokój.
Claudin, mi brzuch nie twardnieje. A przynajmniej nigdy takiego czegoś nie czułam. Za to dosyć często serce mi mocno bije, ale czytałam, że to normalne, także w sumie się nie przejęłam. O twardnieniu brzucha to czytałam chyba na czerwcówkach, one chyba mówiły o zażywaniu magnezu, ale nie jestem pewna na 100%.
Lenka, Twoje nastawienie jest naprawdę godne podziwu. Podejrzewam, że nie da się o tym ot tak zapomnieć, ale ważne, że jesteś silna i starasz się żyć dalej.
MIKOLAY, ja jestem na Evo zdecydowana. Wiem, że opinie różne, ale kilka znajomych mi go poleciło, a jeśli chodzi o wygląd, to ja się po prostu w nim zakochałamo każdym wózku są różne opinie i każdy poleca coś innego, więc ja zdecydowałam się na to, co podobało mi się od początku.
Claudin, super zakupy!
Nona wrote:Ja lubię też te z Rossmanna Alterra- naturlane bez SLS i parabenów.
Dla bobasa kupiłam chusteczki nawilżane i podkłady do przewijania babydream. Maja w miare dobre opinie na srokao http://www.srokao.pl/ Polecam zerknąć na analizę kosmetyków dla dzieci jeśli kogoś temat interesuje.
Polecam tą stronę!
1kasiulka1, śliczne ubranka! A ten zestaw z TT kupiłaś też na Internecie? Masz linka?
Zgredek, z chęcią poczytam Twój blog!
Ivettka, gratuluję ruchów maleństwa!
kasia25, gratuluję wizyty!a wagą się nie przejmuj. Poza tym według mnie jest w normie.
Ja wróciłam z pracy. Przyszły dzisiaj 3 paczuszki z ubrankamizdjęcia jak nie zapomnę, to wrzucę jutro, bo teraz ciemno, to wyjdą koszmarnej jakości.
1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
believe dzięki tak ten zestaw zamówiłam w necie linku nigdzie nie zapisywałam ale ten zestaw wyłapałam na allegro.
Daisy śliczny śliczny już się w nim zakochałam i najchętniej wrzuciłabym na nasze forum jeszcze jakieś fotki ale nie chce nikogo zanudzić bo każda z nas jest zakochana w swoim brzuszkowym skarbie -
Kasiulka no cos Ty zwariowalas!? Wrzucaj i to juz my swego czasu to i po kilka zdjec wrzucalysmy zeby sie chwalic. Jasne kazda jest najbardziej zakochana w swoim, ale cudze tez fajnie jeat pochwalic, wszystkie male dziubulki sa przekochane
Believe o to nie wiem cos mi padlo na oczy1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daisy - dzięki za fajne słowa, ja też z chęcią oglądam foteczki wrzucane przez was
a powiem ci że jak dorwałam się za ten 3 minutowy filmik z mojego połówkowego to jak detektyw starałam się wyśledzić co tylko mogłam żeby mieć troszkę zdjęć mojego synka bo na badaniu przejęcie i emocje robiły swoje i wiadomo w zaciszu domowym zawsze lepiej
To może pokażę zdjątko na którym lekarka dociska do serduszka mojego Kamilka a na drugie foto podoba się mojemu mężusiowi bo się śmieje że mały już lubi leżeć na boku i mieć rączkę pod głową jak tatuś
believe - gratkiczas bycia w ciąży leci szybko ja też jak pomyślę kieeedy to ja oglądałam na you tube jak dziewczyny wrzucają filmiki z uchwycenia pierwszych ruchów swoich maluchów to myślałam że się na to naczekam a teraz sama cieszę się na każdy kopniaczek mojego synusia który bryka śmiało i wyraźnie
Serduszko
Na boczku
naaala, wikaa, Claudin, ewela86, rex, kasia25, believe, Daisy lubią tę wiadomość
-
[url]https://docs.google.com/spreadsheets/d/1SH9sL9eAVhGo6o3xj3paw0xLPsNLoE9NyAqCqrJCHZc/edit#gid=0 [/url]wpisujcie daty polowkowych i płcie
Chyba ze dalej nie znacie
oraz dopisujcie sie do listy jesli was tam nie ma ! :]Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 23:35
-
Moje połówkowe dopiero 12 marca! Dla mnie to dopiero bo chciałabym bym już i strasznie się doczekać nie mogę a jak się czegoś chce to czas się wtedy ciągnie.
Czy ja mam jako ostatnia?muszę zajrzeć do pliku a na tel mi ciężko.
O.. wieczorne pory takie jak te to zdecydowanie te ulubione dla mojej Wiercipiętki