Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • Claudin Ekspertka

Wysłany: 24 lutego 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rex, Czarna Owca aaaa już załapałam :D

Kasiulka
    dopatrzyłam się siurka na USG :D ten też jest dość pokaźny :D
    A ten kciuk przesłodki :)

Kasia25
    Chłopaczek to i kopniaki silne czego tu się dziwić :D
    Fajnie, że takie ruchliwe dzieciątko masz w brzuszku :)

rex, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość

• katepr Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia super wieści, duży chłopak ;)

kasia25 lubi tę wiadomość

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • 1kasiulka1 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zania1313 twoja cierpliwość popłaci napewno ;) i przy następnej wizycie będziesz wiedzieć jaką płeć nosisz pod serduszkiem a jeśli okaże się chłopiec to powitamy w naszym gronie kolejnego siurka.

Claudin jeszcze wyłapałam dużo fajnych ujęć i to też jest słodkie gdzie widać całą buźkę
    23ek7y27nbf3_t.jpg

Daisy, ewela86, Ivettka, jenny88, Claudin lubią tę wiadomość

<3 <3 <3 Kochany Kamilek <3 <3 <3
    bnl7obo.png
  • believe Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna owca, super, że w końcu udało Ci się dotrzeć do jakiegoś lekarza. Jutro wracasz do PL? Tutaj wszystko wróci do normy, także się niczym nie przejmuj. No i gratuluję z nowego lokum! Fajnie, że coś znalazł. No i cena niewiele wyższa, a przynajmniej będzie miał spokój.

Claudin, mi brzuch nie twardnieje. A przynajmniej nigdy takiego czegoś nie czułam. Za to dosyć często serce mi mocno bije, ale czytałam, że to normalne, także w sumie się nie przejęłam. O twardnieniu brzucha to czytałam chyba na czerwcówkach, one chyba mówiły o zażywaniu magnezu, ale nie jestem pewna na 100%.

Lenka, Twoje nastawienie jest naprawdę godne podziwu. Podejrzewam, że nie da się o tym ot tak zapomnieć, ale ważne, że jesteś silna i starasz się żyć dalej.

MIKOLAY, ja jestem na Evo zdecydowana. Wiem, że opinie różne, ale kilka znajomych mi go poleciło, a jeśli chodzi o wygląd, to ja się po prostu w nim zakochałam <3 o każdym wózku są różne opinie i każdy poleca coś innego, więc ja zdecydowałam się na to, co podobało mi się od początku.

Claudin, super zakupy! :)
    Nona wrote:
    Ja lubię też te z Rossmanna Alterra- naturlane bez SLS i parabenów.
    Dla bobasa kupiłam chusteczki nawilżane i podkłady do przewijania babydream. Maja w miare dobre opinie na srokao http://www.srokao.pl/ Polecam zerknąć na analizę kosmetyków dla dzieci jeśli kogoś temat interesuje.

Polecam tą stronę! :)

1kasiulka1, śliczne ubranka! A ten zestaw z TT kupiłaś też na Internecie? Masz linka?

Zgredek, z chęcią poczytam Twój blog! :)

Ivettka, gratuluję ruchów maleństwa! <3

kasia25, gratuluję wizyty! :) a wagą się nie przejmuj. Poza tym według mnie jest w normie.

Ja wróciłam z pracy. Przyszły dzisiaj 3 paczuszki z ubrankami <3 <3 <3 zdjęcia jak nie zapomnę, to wrzucę jutro, bo teraz ciemno, to wyjdą koszmarnej jakości.

1kasiulka1 lubi tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka ale sliczny dziubek :)

Believe zmienilas avatar? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 20:58

• 1kasiulka1 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    believe dzięki tak ten zestaw zamówiłam w necie linku nigdzie nie zapisywałam ale ten zestaw wyłapałam na allegro.

Daisy śliczny śliczny już się w nim zakochałam i najchętniej wrzuciłabym na nasze forum jeszcze jakieś fotki ale nie chce nikogo zanudzić bo każda z nas jest zakochana w swoim brzuszkowym skarbie :)

bnl7obo.png
  • believe Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy, nie ;)

Kasiulka, w takim razie idę szukać.

• Daisy Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka no cos Ty zwariowalas!? Wrzucaj i to juz my swego czasu to i po kilka zdjec wrzucalysmy zeby sie chwalic. Jasne kazda jest najbardziej zakochana w swoim, ale cudze tez fajnie jeat pochwalic, wszystkie male dziubulki sa przekochane :)

Believe o to nie wiem cos mi padlo na oczy ;)

• believe Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zobaczyłam, że mija mi dzisiaj połowa ciąży :D :D 139 dzień ciąży, 140 dni do końca :D

A mój mąż jak się o tym dowiedział, że on psychicznie nie wytrzyma :P

Daisy lubi tę wiadomość

• Aryll Przyjaciółka

Wysłany: 24 lutego 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, gratulacje :) Na razie nadal mamy więcej chłopców niż dziewczynek w naszym gronie :) Ciekawe czy tak zostanie? :)

relgk6nlj3x7mtee.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Któraś pytała o koszulę o cc. Mi dali swój sexi granatowy fartuszek, wiązany z tyłu,a na sali operacyjnej byłam jak mnie Pan Bóg stworzył, po znieczuleniu kazali zdjąć :P

• katepr Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli chodzi o ubiór przy cc to pewnie co szpital to inaczej, u nas odrazu jak sie wchodzi na sale cc to każą się rozbierać, i pod fizelinkę zieloną , przezroczystą w sumie ale niby troszkę grzeje .. :p

Ivettka lubi tę wiadomość

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • believe Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie Nona? :)

Daisy, Nona lubią tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona po wizycie bardzo zadowolona i spedza czas z Mezem :)

Nona lubi tę wiadomość

• believe Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A, no to dobrze. Pochwali się nam tutaj jutro ;) a mi się z telefonu nie chce logować na FB.

Nona lubi tę wiadomość

• 1kasiulka1 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy - dzięki za fajne słowa, ja też z chęcią oglądam foteczki wrzucane przez was ;) a powiem ci że jak dorwałam się za ten 3 minutowy filmik z mojego połówkowego to jak detektyw starałam się wyśledzić co tylko mogłam żeby mieć troszkę zdjęć mojego synka bo na badaniu przejęcie i emocje robiły swoje i wiadomo w zaciszu domowym zawsze lepiej :) To może pokażę zdjątko na którym lekarka dociska do serduszka mojego Kamilka a na drugie foto podoba się mojemu mężusiowi bo się śmieje że mały już lubi leżeć na boku i mieć rączkę pod głową jak tatuś ;)

believe - gratki ;) czas bycia w ciąży leci szybko ja też jak pomyślę kieeedy to ja oglądałam na you tube jak dziewczyny wrzucają filmiki z uchwycenia pierwszych ruchów swoich maluchów to myślałam że się na to naczekam a teraz sama cieszę się na każdy kopniaczek mojego synusia który bryka śmiało i wyraźnie ;)

Serduszko
    edwb47i6ddjg_t.jpg

Na boczku
    axtc9jh9gfbd_t.jpg

naaala, wikaa, Claudin, ewela86, rex, kasia25, believe, Daisy lubią tę wiadomość

bnl7obo.png
  • naaala Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wpadłam tylko napisać wam dobranoc ;*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 22:40

w57vtqyw4gg7iv3m.png
  • wikaa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wpadłam pogratulować Kasi udanej wizyty ;-) cieszę się, że z bobaskiem wszystko dobrze !

Kasiulka fotki Kamilka powalające. Dla mnie to możesz i film wrzucić. ...:-)
    Dobranoc .

kasia25, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość

gyxwkrhmxsjl3p0t.png serce-ruchomy-obrazek-0086.gif
  • cati Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [url]https://docs.google.com/spreadsheets/d/1SH9sL9eAVhGo6o3xj3paw0xLPsNLoE9NyAqCqrJCHZc/edit#gid=0 [/url]wpisujcie daty polowkowych i płcie :) Chyba ze dalej nie znacie :D
    oraz dopisujcie sie do listy jesli was tam nie ma ! :]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 23:35

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Claudin Ekspertka

Wysłany: 24 lutego 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje połówkowe dopiero 12 marca! Dla mnie to dopiero bo chciałabym bym już i strasznie się doczekać nie mogę a jak się czegoś chce to czas się wtedy ciągnie.
    Czy ja mam jako ostatnia? :) muszę zajrzeć do pliku a na tel mi ciężko.
    O.. wieczorne pory takie jak te to zdecydowanie te ulubione dla mojej Wiercipiętki :D

‹‹ 723 724 725 726 727 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ