Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia87 wrote:Aryll ja miałam tą bez smaku. Tzn smakowało jakbyś piła szklankę wody, w której rozpuściłaś pół szklanki cukru
Lekarz mój pytał czy pozwolili mi wcisnąć sok z cytryny, ale nie pozwolili.. Mówił, że chyba się przejdzie do labo zwrócić babkom uwagę, bo cytryna nie przekłamuje wyniku, a łatwiej jest wypić.
Dokładnie tak to smakowało
PS. Przepraszam za tyle wiadomości na raz, ale piszę z telefonu. -
Claudin wrote:Dziewczyny dzisiaj połowa moich staników w praniu więc sięgnęła po inne do szuflady a tam az 5 moich do tej pory ulubionych za małych! Nie widzę jakoś żeby piersi aż tak mi urosły, są nabrzmiałe ale nie jakieś nie wiem jakie, chociaż mąż mówi, że urosły. W każdym razie nie mieszczę się. Są za ciasne i gniotą mi cycki. Muszę kupić z 3 pary nowych.
Ja też właśnie nie widzę różnicy, a mój mąż takchociaż większość biustonoszy też już mała. Dzisiaj ubrałam ten, który kupiłam wczoraj i jest idealny. Zastanawiam się, czy nie kupić jeszcze kilku, ale w moim Esotiq w moim rozmiarze zmierzyłam wszystkie
w niedzielę wybieram się jeszcze na zakupy gdzie indziej, więc jeszcze się na promocję załapię. Tylko pytanie, czy coś jeszcze zostanie.
-
Hej hej
Nona piękna córeczka, cieszę się że wszystko w porządku
Ja zamierzam do tej glukozy wcisnąć jednak te pół cytryny, nie wiem czy tam gdzie będę robić to praktykują ale jak nie to sama sobie wcisnę, no chyba nikt nie będzie mnie pilnował ;p ostatnio jak czekałam na wizytę u gin, to jakaś laska obok siedziała i właśnie to piła, miała taką minę po tym że aż mi było jakoś źle ;p
Jeśli chodzi o wagę to mam 3kg na plusie i to w ciągu miesiąca tak przybrałam ale pewnie dlatego że 1 trymestr nic nie mogłam jeść a potem jak zaczęłam to i kg przybyło, ale na razie się nie przejmuję
Staniki mnie zdeczka cisną już więc czas chyba też się wybrać kupić noweWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 10:50
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymon!ta^ wrote:tak można połowę cytryny wcisnąć do tego, ale trzeba się zapytać czy można bo wszędzie inaczej. Jeśli chodzi ostaniki to w esotiqu masz teraz promocję do 1.03 jak kupisz za min. 350zł to masz rabat 70% czyli wychodzi 105 ;]
Poszłabym, ale pracuje tam moja znajoma, za którą niekoniecznie przepadam ostatnimi czasyObraziła się, bo o mojej ciąży dowiedziała się nie ode mnie i nie od razu po pozytywnym teście
-
Monita dzięki za info być może skorzystam
ja mam w wawie outlet calzedoni tam są super ceny na staniki, rajstopy, getry, koszule nocne wszystko naprawdę się opłaca bo jak normalnie w calzedoni rajstopy chyba 50 zł kosztują to tam 10 czy 15 zł. Majtki można za 10 zł kupić staniki po 15 zł. Też będę sięmusiała przejechać.
Believe no jak widać faceci są lepszymi obserwatorami zwłaszcza pup i biustów nooo ale w końcu to wzrokowcyskoro mówią, że większe to większe ja zauważyłam u siebie większe sutki.
Wiercipiętka moja coś leniwa jeszcze mnie nie pozaczepiała dziś a ja czekam.believe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymon!ta^ wrote:chyba nie pracuje tam 12h dziennie
możesz zobaczyć czy jest jak nie to robisz zakupy i mykasz
a w ogóle na co się obrażać jezusiu. Ludzie nie maja innych zmartwień
No właśnie nie wiem jak ona teraz pracuje, bo jeszcze niedawno pracowała od otwarcia do zamknięcia
No generalnie dziewczyna dziwnie się zachowała... Jej sprawa, płakać nie będę -
nick nieaktualnymon!ta^ wrote:jak pracuje na zlecenie to tak moze, ale jak na umowe o pracę to codziennie po 12 nie ma takiej opcji. Ja tak pracowałam 2x po 12 i 2 dni wolne
Uwierz mi, że jest taka opcja i na umowę o pracęWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 11:13