Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc kochane
Ale skrobiecieNona juz Ci gratulowalam wizyty no ale niech bedzie powtorze sie
Gratuluje, Karolinka piekna i rosnie jak na drozdzach! PAmietasz takiego malego groszka z pecherzykiem zoltkowym?
Claudin - ja mam polowkowe 16.03 takze jeszcze pozniej
Co do pogody to ja mam za oknem wiosenke. Jest pieknie dzis, pomimo ze w nocy byl mroz i rano tez bylo bialo, wszystko zamrozone!
Nad biustonoszami sie nie spuszczam za bardzo, bo wiem ze potem i tak nie bede ich nosic, bo pewnie biust mi spadnie, a do poprawki bede dawac najpewniej dopiero po 3 ciazy takze jeszcze trocheChoc teraz to i mozna ze sztucznym karmic, ale po co mi na wkladkach rozciagneita skora
Ale marzy mi sie taki biust z okladki
Ale nie za duzy oczywiscie
Teraz C jest juz na mnie za maly, normalnie czuje jak mi cisnie sutki, takze w weekend koniecznie szoping. Kto by pomyslal, ze normalnie nosze AAle nie przewracam sie jeszcze, hehe
No i witam sie w 20tc ja sie pytam KIEDY TO ZLECIAŁO!?Nona, believe, Ivettka, rex lubią tę wiadomość
-
Nona ja też tak w domu bezczynniesiedzieć nie lubie i też myślę co będę robić bo zawsze byłam aktywna a to praca a to siłownia a to jakieś wyjście, wypad weekendowy. Nie mogę tak nic nie robić :p też myślałam o jakiejś jodze
bo jak się człowiek zasiedzi to lenia dostanie. Ja na BB i FB siedzę na telefonie bo u Nas można zobaczyć gdzie kto siedzi a nie chce
Nona lubi tę wiadomość
-
Ale śliczne dzieciaczki na tych zdjęciach:) ja też dostałam sześć fotek jak zawsze po usg ale przez to że synuś okropnie się wiercił żadne zdjęcie nie wyszło wyraźnie. Z poprzedniej wizyty były dużo lepsze fotki. A to badanie z piciem glukozy to każda ciężarna musi przejść? Bo mi lekarz jak narazie nic nie wspominał.
Miałam wrzucić zdjęcia upolowanych rzeczy w ciuszku;)
Claudin, Nona, Daisy, Ivettka, Sandra94w, rex, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
Daisy to co my mamy jako ostatnie?
a może ktoś ma jeszcze później.
już się lipca doczekać nie mogę kiedy to wstawimy zdjęcia dziciątek i powiemy ale to zleciało jeszcze niedawno siedziały w brzuszkach
Kasia25 śliczne:)i te ala'ogrodniczki super, polowanie można uznać za udane :]Daisy, Nona lubią tę wiadomość
-
katepr, mi pielęgniarka nalała tej glukozy i stała nade mną, więc gdybym chciała potajemnie wcisnąć do niej cytrynę, to mi by się nie udało
ale nie przejmuj się. To aż tak okropne nie jest. Najgorsze nie było jak dla mnie wypicie tego, tylko to, jak się później czułam.
mon!ta^, nie miałam żadnych wskazań, żeby zrobić je wcześniej. Ale cieszę się, że mam je już z głowy. Jeszcze na pewno dopytam swojej ginekolog, do której chodzę prywatnie, czy mam je powtórzyć, chociaż wolałabym nie
Sylwia87, znajomą się nie przejmuj. Idź, bo naprawdę warto. Ja za 3 biustonosze do karmienia i 1 zwykły zapłaciłam 130 zł, gdzie jeden kosztował normalnie 139 zł, a pozostałe po 99 zł. Także warto
Ja już w domu. W końcu zjadłam śniadanie, napiłam się herbaty i wracam do żywych -
Witam,
Kasia ciuszki piękne
Claudin ja już 21 tc a polowkowe mam 18marca chuba jako ostatnia
Nona jakie piękne te usg 3d Karolinka fajna babka
Gratuluję udanych wizyt i tych pięknych zdjęć usg z tymi Dużymi siusiakami choć ja nie wiem na co Patrzeć
U nas ferie mijają tata mój już wie że w Ciay jestem pomału muszą się dowiadywać..
Mój Babel kopie mnie cały czas w pęcherz a i czy czujecie taki ucisk jakby na pochwe? Tak od srodka
I oczywiście zaczęła się moja zmora z CIĄŻY Z NATI CZYLI STRASZNE SKURCZE NOG WCZORAJ WIECZOREM ZALICZYLAM PIERWSZY PRAWIE PLAKALAM DOBRZE ZE EM MASOWAL NOGE ALE BOLI DO TERAZ I ZGAGE TEZ CZASEM MAMWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 12:09
Nona lubi tę wiadomość
-
Witam po kilku dniowej przerwie, byliśmy na wypadzie w góry, ale cały czas na bieżąco czytałam z tym, że nie mogłam nic pisać przez kom.
Gratuluję udanych wizyt połówkowych.
Ja też już czuję coraz mocnijsze kopniaki i rozpychanie.
Co do glukozy to idę w poniedziałek...pleee, mam nadzieję że wyniki będą ok bo w poprzedniej ciąży miałam cukrzycę.Też chyba skoczę do esotiq zobaczyć czy coś mają ciekawego bo wsyztsko robi się za małe
-
Nona wrote:Mi w pracy fajnie leci czas-troche ofert, trochę poklikam na bbf/fb, w domu boję się że oszaleję. Już robię plan co będę robić na L4. Od maja planuję zająć się sobą- ćwiczenia rozciągające/joga, spacery itp.
w mojej nie miałam czasu zeby na neta wejść a czasami nie miałam kiedy zjeść;/
-
nick nieaktualnyWitam
Co do wagi to przez pierwsze 3 miesiące -3,5, dopiero 4,5 miesiąc waga w miejscu. Zobaczymy ile pokaże na wizycie 10go. A ja jak się pytałam swojego o glukozę to dopiero powiedział ze na następnej wizycie da skierowanie, zrobić między 27 a 30 tyg. to pewnie jako ostatnia wypiję ten cudowny eliksir -
nick nieaktualny
-
Nona u nas w firmie to każda która tylko się dowie o ciąży na drugi dzień jest już na L4..bez sensu stresować się i płakać z nerwów, ja to nawet z telefonem musiałam chodzić do wc, bo szef się wkurzał jak od razu nie odbiorę, a telefony miałam tez w weekendy,fajnie,że u Ciebie jest tak jak być powinno:)
-
nick nieaktualnyTo może i ja niedługo zacznę przybierać na wadze. Przed ciążą 64kg a teraz 59,5kg. Ale brzuszek i cycki rosną więc chyba nie jest najgorzej. Lekarz na mnie naciska żebym zaczęła więcej jeść a przecież jem tyle ile musze. Jestem głodna to jem , nie to nie. Na siłe chyba nie ma sensu w siebie pakować.
Kurde chyba muszę się przejść do lumpka poszukać ładnych rzeczy dla dzidziusia i dla mnie. Spodnie ciążowe by się przydały -
nick nieaktualny