Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem
ale nazywam Wiercipiętka bo czasem się wierci i wierci
dowiem się dopiero na połówkowym. Mąż mówi, że chłopak bo w rodzinie jego same chłopaki się rodzą
a sniła mu się dziewczynka. Na Usg ostatnim widać nie było bo pępowina zasłaniała a na prenatalnym dzidzi takleżało że lekarz powiedział, że ciężko mu powiedzieć acz kolwiek nic nie wystawało
coś mi mówi, że może to jednak dziewuszka.
kasia25 lubi tę wiadomość
-
A moja tak tłukła po brzuchu teraz, że poduszkę gryzłam
myślałam, że pępkiem mi wyjdzie normalnie
Kolczyk wyjęłam, bo mi się podrażnił, pierwszy raz od kiedy go mam.
Teraz zaspała to i ja zmykam.
Kasiulka, wrzucajcie, ja chętnie popatrzę
Swoich nie mam, na pierwszym nie dali, a ba drugim było takie ADHD, że ledwie 2 do karty zrobili
Dobranoc. -
Rex mi kolczyk jak narazie nie przeszkadza i dalej go mam. Więc póki co nie wyjmuję.
Do pracy się właśnie szykuję. Ostatnio jakoś wstaję przed budzikiem a w weekend jak lubiłam spać do 10 to teraz góra do 8 i na nogach. Może to i dobrze bo potem nie będzie aż takich problemów ze wstawaniem ;)najbardziej się boję tego nocnego, nie lubię się rozbudzać, więc zobaczymy jak to będziemoże moje dziecko będzie grzecznie spało w nocy hehe
chociaż już teraz widzę, że godziny dzienne i bardzo wieczorne są najlepsze do zabawy
. Dziewczyny chcę już wiooosnę!
-
Claudin ja też już chce wiosne;) już sie nie moge doczekac jak sie wszystko zacznie zielenić i ptaszki będą śpiewać i słoneczka będzie więcej no i ten zapach wpowietrzu;) ja już sobie nawet wyobrażam siebie spacerującą z wózeczkiem w piękny letni poranek
Claudin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień doberek wszystkim i wielkie dzięki dziewczyny za polubienie foteczek mojego synusia wrzucajcie też swoje pociechy jak tylko będziecie miały zdjęcia
rex - mój Kamilek też się wiercił na badaniu i chętnie obracał się pleckami do lekarki także witaj w klubie brzuszkowych wiercipiętek
Claudin - może twoje przeczucia że powiększysz grono dziewczynek się sprawdzą. W końcu nasze siurki muszą też mieć równowagę koleżanek bo na razie dominują
Nona - śliczna twoja Karolcia fajnie że miewa się dobrzeNona, Claudin, mon!ta^, kasia25 lubią tę wiadomość
-
Witam się z rana z laboratorium
Poszłam na badania i właśnie wypiłam tą nieszczęsną glukozę. I powiem Wam, że pierwsza połowa do przeżycia, druga już gorzej, ale najgorszy dla mnie moment to kilka minut po...Czekam teraz 2 godziny na następne pobrania i wracam fo domu coś zjeść.
Nona, gratuluję wizyty! Śliczną masz córeczkęNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Believe tydzień temu też siedziałam 2 godzinyI faktycznie - najgorzej było kilka minut po wypiciu, bo zemdliło mnie trochę... Ale przeszło dosyć szybko. Po około godzinie zachciało mi się spać, po 10-ciu minutach przeszło. I na szczęście wyniki mam w normie
Tylko trzeba wysiedzieć na tyłku przez 2 godziny
-
Nona Karolinka, bardzo fajna dziewczynka
i najważniejsze, że zdrowa
Kasia25 ja też już siebie wyobrażam w latosuper, że w taką porę roku się urodzą, bedzie ciepło można iść na spacer, na działkę pojechać.
Ale póki co do wiosny bliżej bo już prawie miesiąc!
Kasiulka no zobaczymy czy moja intuicja się sprawdzi, sama jestem ciekawa ;pNona, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie Dziewczyny
Ja pomału wracam do żywych. Niestety w weekend musiałam się zjawić na ip bo gorączka nie spadała. Ale przepisali mi antybiotyk i na dzień dzisiejszy mam tylko kaszel i katar więc już z górki
Super ciuszki Dziewczyny kupiłyście
Iwettka gratuluje ruchów Maleństwa
Kasia25 dobrze że Bobas zdrowy
1Kasiulka1 świetne zd. ! Z tym kciukiem jest prze
Nona ale masz kochaną Karolinkęfajnie że u niej wszystko ok
Believe trzymaj się tam jakośJa jeszcze nie miałam "przyjemności" tego pić więc jestem ciekawa kiedy mnie gin na to wyśle. Fuj
Kosmetyków dla Dzidziusia jeszcze nie wybierałam, może zabiorę się za to w maju. Ehh ja tez już czekam na wiosnę, trochę mi już zbrzydła ta szara pogoda. Nawet się z psem nie chce wyjść na spacer. Połówkowe mam 10.03 , tzn. tak przypuszczam bo lekarz mi kazał przyjść za 4tyg i tyle. Ale ratuje mnie dzisiejsze usg. Tylko trzymajcie kciuki żeby Jula się ładnie ustawiała do filmowania
Kobietki a jak z Waszą wagą? Czy jest któraś jeszcze na minusie do wagi sprzed ciąży?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 10:21
Nona, ewela86, Ivettka, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAryll ja miałam tą bez smaku. Tzn smakowało jakbyś piła szklankę wody, w której rozpuściłaś pół szklanki cukru
Lekarz mój pytał czy pozwolili mi wcisnąć sok z cytryny, ale nie pozwolili.. Mówił, że chyba się przejdzie do labo zwrócić babkom uwagę, bo cytryna nie przekłamuje wyniku, a łatwiej jest wypić.
Aryll, believe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dzisiaj połowa moich staników w praniu więc sięgnęła po inne do szuflady a tam az 5 moich do tej pory ulubionych za małych! Nie widzę jakoś żeby piersi aż tak mi urosły, są nabrzmiałe ale nie jakieś nie wiem jakie, chociaż mąż mówi, że urosły. W każdym razie nie mieszczę się. Są za ciasne i gniotą mi cycki. Muszę kupić z 3 pary nowych.