Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTych wózków jest tyle, że nie wiadomo na który się zdecydować ..
Również kilka mam obranych ale dopiero gdzieś w kwietniu pojeżdżę po sklepach może akurat spotkam te wybrane modele przeze Mnieaby sprawdzić jak się prowadzi ..
Widzę, że każdej z Nas podoba się co innego -
Hejka.
Czekamy na wieści dzisiejszych wizytujących.Nona wrote:wikaa to 4D HD live. Piszę tylko jakby ktoś chciał robić to nie robić 3D tylko 4D HD LIVE
Nona no tak, pisałaś przecież. ... ja juz chyba za stara jestem...wczesniej nawet nie słyszałam o takim usg
mój gin. ma certyfikat ale sprzęt gorszy
Niani ani detektora nigdy nie miałam i oby nie był mi potrzebny. Jak urodziłam m. szedł w odstawkę i spałam z małym w osobnym łóżku. Nie ma we mnie takiej samodyscypliny, żeby nakarmić i odłożyć do łóżeczka. Ponieważ długo karmiłam cycem - w nocy wystawiłam co trzeba i drzemałam dalej.... a że karmienie cycem jest krótko wystarczające dla dziecka jadł do 3 razy w nocy wiec nie wyobrażam sobie 3 razy wstawać i tylko czekać kiedy on skończy jeść bo jestem spiąca. ..
Wróciłam z pracy i leń mnie ogarnął. Położyłam się i leżęJakiegoś doła mam dzisiaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 13:34
-
nick nieaktualny
-
Wikaa ja tez chodzę na 4d hd live streaming
Za normalna wizyte place 150zł z usg (film z calej wizyty i sesja zdjeciowa ok. 10 zdjec of kors), a za te genetyczne koszt 250zł.
Nie moge sie doczekac kolejnego spotkania z Haniaa to jeszcze tak daleko!
-
Lenka może i pogoda... zaraz i tak muszę się ogarnąć i do przedszkola leciećpo mmłodego a chętnie po prostu bym sobie usnęła ...
Widzę, że 18 marca wizytujemy wspólnie z Tobą i Bommbelkiem na połówkowym. .. ?
Daisy Ty też ? Ooooo. .. zaraz się okaże, że połowa Lipcówek chodzi na takie usg.... Ciekawe jak u mnie w mieście wygląda to cenowo. .. może się skuszęWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 14:02
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam takie foty też z normalnej wizyty
No ale fakt na nfz to pewnie moglabym sobie pomarzyć o czyms takim.. ja mysle ze warto sobie taka poamiatke zrobic. Ja mam zdjecia starszej cory takie normalne na wydruku jak kartka (2006r.) to od stania w ramce wyblakły..wiadomo slonce swieci itp. Moglam sobie porobic foty aparatem i zgrac na kompa to bym miala. No ale po szkodzie człowiek mądry.
W tej ciazy za to nie wysikalam pamiatkowego testu. Ostatni test mam z 12 dpo i jest tam cien, a teraz jak sie patrzy to taka ledwo cieniutka kreseczka o_O
-
nick nieaktualnyTestów mam kilka
ale nawet ta mocna kreska zrobiła się bledsza
Mi już na początku panie powiedziały, aby zeskanować sobie zdjęcia z USG jeśli bym chciała mieć pamiątkę bo po dłuższym czasie zwyczajnie wyblakną ..
Daisy, oczywiście cudów nie można wymagać od Gina na NFZ
O zdjęciach myślałam ale w późniejszym czasie aby dzieciątko było ładnie widaćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 14:12
Daisy lubi tę wiadomość
-
Lena tylko pamietaj, ze dzidzia sie orbi wieksza i bedziesz miala np sama buzke, sama reke itp, juz calej dzidzi pewnie sie nie da zlapac. Ja ostatnio jak bylam w 18tc, to powiedziala ze to ostatnie zdjecie calej Hani. Takze mysle ze jestes w dobrym momencie na taka atrakcje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kate85 no dokładnie to widzisz ja też takie kłucie igłą odczuwam więc to chyba norma.
Co do pocenia ja nie zauważyłam czegoś takiego ale wkładki np. Zmieniam 2 razy bo jest taka wilgotna ale podobno to normalne Więc nie ma się czym martwić.
Nad wózkiem jeszcze się zastanawiam bo jest trochę czasu, póki co porównuję modele ale i tak najlepiej się przejechać do sklepu i zobaczyć na żywo.
Chusta mi się podoba ale czytałam różne opinie o nich acz kolwiek myślę, że są raczej wygodne. Chociaż nie wiem, pomyślę czy będzie mi przydatna czy być może to tylko zbędny wydatek.
Siedzę w pracy i mówię Wam co godzine idę na siusiu. No tak to jeszcze nie miałam
To zastanawiam się co ile będę później przecież dzidzi i te wody będą potem ważyć jeszcze więcej. Do męża się śmieje, że chybajakąś pieluche muszę sobie włożyć bo dosłownie co wyjdę z domu od razu chce mi się sikać i musimy szukać toalety
-
Kurcze mnie ginekolog zabronila nosić wkładek, bo na początku ciąży wykryto mi w moczu bakterie i musiałam się przelecZyc. od tamtej pory bardzo uważam,pije że 3l wody, przed pobraniem moczu zachowuje wszelka ostrożność: najpierw podmycie, wytarcie papierem lub ręcznikiem papierowym pozniej pierwsze 3s oddawania moczu odcZekuje,pobieram mocz ze środkowego strumienia i potem kończę siusiu. pojemmiki zawsze sterylne! I nie ma mowy o wkladkach:-( do tego przed stosunkiem mycie,zaraz po siusiu plus mycie:-( ale czego się nie robi dla dzidzi...
-
Witam Was!
Melduję się w swoim domku, odpoczełamwczoraj z podekscytowania niemogłam zasnąć do 3 rano choć byłam przerazliwie zmeczona.
Lot minął spokojnie, zajełam się jedzeniem w samolocie( szanowna bratowa niestety nie dała nic do jedzenia -odgrzała sobie i swojemu mezowi gotowe pizzerinki i zjedli), i nie zorientowalam sie nawet kiedy samolot wystartował
Przekroczyłam tylko próg, a mama stała już z zupą, kanapkami, herbatą i oponkami
Mam problem od paru dni, puchną mi stopy, nie wiem czy to od chodzenia (troche km. robiłam) czy cos innego, ale wieczorami to bolą i jak balony
Oprócz tego - CLAUDIN- mam dokladnie to samo, od jakis 3 dni kłuje mnie w boku, szczególnie przy chodzeniu. Tak jak bym miala kolkęWczoraj nie moglam dojsc do sklepu musialam wrócic autobusem. Brzuch do tego troche twardy - biore magnez i nospe troche przechodzi. Chyba wszystko ze stresu
Zania- kupiłam Palmers - dla mnie zapach superrrr, a mój A. chciał mnie zjescPatrzyłam ile kosztuje w Rossmanie, 30 zł. Ja kupiłam za 2 f w promocji
Chyba musze powiedziec A. zeby zakupił jeszcze jeden na zaś
Anetta - Trzymam kciuki, bedzie dobrze, tylko spokój nas teraz ratuje
Bombelek - apropo skurczów nóg, to ja mam je tylko jak podniose mocno stope do góry, ale przed ciążą tez mi sie to zdarzało. Mnie lekarz powiedzial, jesli bedą skurcze łydek od razu przyjsc do niego. Aha i widze że M. troszke się udziela, i masuje, fajnie - bardzo dobrze
Kasia 25- a skąd taka fajna paczke dostalas?? a co do pocenia to ja wrecz odwrotnie, w ogole nicccc. Wlosy tez mi sie mniej przetłuszczająA pod paszki polecam - rexona maximum protection for women. Super działa, i jest bardzo wydajna bo używa sie tylko odrobinke.
Nona- czy olej z kokosa to taki który podgrzewa sie wczesniej ? Pure? Uzywam taki do włosow i nie wiem czy moge również do ciała,
Ogladałam w Anglii smoczki dla dzieci, strasznie podobaja mi sie takie w kształcie motylkowymA jak patrze na allegro to juz szał totalny
Lubie jak dziecko ma smoczek, i do tego fajny smoczek. a nie taki zwyczajny. Nie wiele wiecej kosztuje a super efekt jest
Np. taki :
http://allegro.pl/smoczek-uspokajajacy-tommee-tippee-6-18-duzowzorow-i5102957685.html - np. taka zebra
http://allegro.pl/mambaby-mam-smoczek-start-clear-night-0m-etui-i5115858805.html - te motylkowe super wyglądają
Aaaa dziewczyny - Moja siotra cioteczna po 8lat "staran" - pisze w "" poniewaz na poczatku sie starali a pozniej juz poddali, ona nie chciala sie leczyc pogodziła sie z tym ze nie bedzie miec dzidziusia- jest w ciąży !!!!i do tego bliźniaki
tak sie ucieszyłam, że aż się popłakałam
Miłego dnia życzęLena87, Claudin, bommbelek89, 1kasiulka1, mala latynoska, kasia25, Ivettka, believe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZania, przy oddawaniu moczu do badania dobrze jest zaaplikować sobie tampon bądź siusiać przez gazik ..
Dwa razy tak zrobiłam i mocz czyściutki
Czarna teraz masz czas na regenerację sił..
Bo na zatrzymywanie wody w organizmie to chyba jest jeszcze za wcześnie ?
Za pierwszym razem nie było Mi dane nawet dojść do 7tc, więc mało co wiem na takie tematy ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 16:07