Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Believe dawaj znać koniecznie jak po wizycie.
Kasiulka no dokładnie, a jeszcze pamiętam pierwsze usg taka mała krewetka byłao długości niecałych 3 cm. A teraz taki bobo pewnie na ok 17 cm a z nogami jak wyciągnie to pewnie z 25cm ma
, że aż na Usg sie nie mieści. Co do nocnego jedzenia ja jeszcze tak nie mam.
believe, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
A tak przy okazji od razu zapytam - czy któraś z Was planuje zakup niani elektronicznej z detektorem oddechu? Zastanawiam się, czy kupić właśnie taką, czy samą nianię. Jedno z dwóch będę musiała kupić, bo mieszkamy w domu i na pewno nie raz się przyda. Poza tym dziecko będzie spało w swoim pokoju, więc też będę chciała mieć nianię w nocy przy swoim łóżku. Od początku byłam nastawiona na nianię z tym detektorem, ale naczytałam się, że czasami włącza się alarm bez powodu i wtedy chyba bym zawału dostała na miejscu. Co radzicie?
-
Belive ja też o tym myślalam ale nie czytałam narazie opinii... Muszę przejrzeć jakieś i przemyśleć co kupić czy sama nianie czy z tym detektorem. Idę coś zjeść i przygotować sie na wizytę, trzymajcie kciuki:)
believe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Skasował mi się cały post
więc w skrócie...
ewela86, trzymam kciuki!
Nona, właśnie ja najpierw myślałam o tym z detektorem, ale jak się naczytałam w internecie opinii, to chyba nie na moje nerwy. O tym foteliku poczytam wieczorem jak wrócę z pracy, bo na razie myślałam o Maxi Cosi Cabrio Fix. On też ma 5 gwiazdek w testach.Nona lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry witam sie w 23 tyg mała nadal łaskawa dla mamy nie rozpycha sie za mocno puka sobie delikatnie co czasem mnie stresuje ze tak słabo
Hemoglobina 11,9 wiec zaraz ide soczek robić
ja nie miałam niani i detektora oddechu teraz tez nie kupuje -
My również mamy w planach kupić nianie,tylko mnie zależy na dużym zasięgu. może poszukam czegoś na olx:-)
Recaro świetnie wyglądają i mój M teZ Chciał Ale niestety nie będzie pasowal do wózka (brak adapterow). i wyczytalismy że chyba ostatnio najlepsze okazaly się BeSafe:-) -
Witam:-D
Kciuki za wiZytujace!!
Ja nie kupuje żadnego detektora oddechu nianie miałam przy N z Fp dostała na chrzciny ale już szwankuje więc nie wieM czy nowej nie będzie trzeba ale kupię ta sama jak co bo byłam zadowolona a na dom piętrowy to jak dla mnie niania niezbędna
Ja ten ucisk cały czas jak stoję CZUJE NAWET JAK SIEDZĘBEDE MUSIALA GIN ZAPYTAC ALE KIEDY TO. Będzie eh...
-
Ja nie czuje żadnego ucisku dzięki Bogu:)
Dziewczyny troche zmienie temat , czy wy też się tak pocicie okropnie? Bo ja to kilka razy dziennie zmieniam bielizne bo tak sie poce że majtki mam mokre:/ pod pachami co chwile sie przemywam bo ciągle czuje nieprzyjemny zapaszek od siebie:/ wogóle to ciągle mi się wydaje że śmierdze. Już mąż sie ze mnie śmieje że przesadny czyścioch sie ze mnie zrobil. A przed ciążą nigdy nie miałam problemów z poceniem się. A jak to jest u Was? -
bommbelek89 wrote:Witam:-D
Kciuki za wiZytujace!!
Ja nie kupuje żadnego detektora oddechu nianie miałam przy N z Fp dostała na chrzciny ale już szwankuje więc nie wieM czy nowej nie będzie trzeba ale kupię ta sama jak co bo byłam zadowolona a na dom piętrowy to jak dla mnie niania niezbędna
Ja ten ucisk cały czas jak stoję CZUJE NAWET JAK SIEDZĘBEDE MUSIALA GIN ZAPYTAC ALE KIEDY TO. Będzie eh...
A z jakiej niani do tej pory korzystaliście?
W ogóle to zauważyłam, że większość tych gadżetów dla mam jest zbędnana początku chciałam kupić wszystko po kolei, a teraz już patrzę na to jakoś inaczej. Widzę, że mamy, które miały te sprzęty i tak w wielu przypadkach z nich nie korzystały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 11:21
Nona lubi tę wiadomość