Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • ewela86 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja z rana :)
    Aneta dużo odpoczywaj i staraj się nie stresować, napewno wszystko bedzie dobrze

Aniolek (*) 12.02.2014

3jvzcwa1e34kv3jd.png
    mhsvanli88vjtg38.png
  • ewela86 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze dlaczego zawsze jak pisze z tel to zjada mi prawie całego posta

Aniolek (*) 12.02.2014

3jvzcwa1e34kv3jd.png
    mhsvanli88vjtg38.png
  • ewela86 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivetka śliczny brzusio :)
    Bommbelek ja też czasem czuje taki ucisk i lekarz powiedział, że mnie uciska główka mojej dzidzi, bo tak się ulokowala :)

Ivettka lubi tę wiadomość

Aniolek (*) 12.02.2014

3jvzcwa1e34kv3jd.png
    mhsvanli88vjtg38.png
  • Claudin Ekspertka

Wysłany: 26 lutego 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Believe dawaj znać koniecznie jak po wizycie.

Kasiulka no dokładnie, a jeszcze pamiętam pierwsze usg taka mała krewetka była :D o długości niecałych 3 cm. A teraz taki bobo pewnie na ok 17 cm a z nogami jak wyciągnie to pewnie z 25cm ma :), że aż na Usg sie nie mieści. Co do nocnego jedzenia ja jeszcze tak nie mam.

believe, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość

• believe Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak przy okazji od razu zapytam - czy któraś z Was planuje zakup niani elektronicznej z detektorem oddechu? Zastanawiam się, czy kupić właśnie taką, czy samą nianię. Jedno z dwóch będę musiała kupić, bo mieszkamy w domu i na pewno nie raz się przyda. Poza tym dziecko będzie spało w swoim pokoju, więc też będę chciała mieć nianię w nocy przy swoim łóżku. Od początku byłam nastawiona na nianię z tym detektorem, ale naczytałam się, że czasami włącza się alarm bez powodu i wtedy chyba bym zawału dostała na miejscu. Co radzicie?

• ewela86 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Belive ja też o tym myślalam ale nie czytałam narazie opinii... Muszę przejrzeć jakieś i przemyśleć co kupić czy sama nianie czy z tym detektorem. Idę coś zjeść i przygotować sie na wizytę, trzymajcie kciuki:)

believe lubi tę wiadomość

Aniolek (*) 12.02.2014

3jvzcwa1e34kv3jd.png
    mhsvanli88vjtg38.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 12:36

Daisy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Daisy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• believe Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skasował mi się cały post :/ więc w skrócie...

ewela86, trzymam kciuki! :)

Nona, właśnie ja najpierw myślałam o tym z detektorem, ale jak się naczytałam w internecie opinii, to chyba nie na moje nerwy. O tym foteliku poczytam wieczorem jak wrócę z pracy, bo na razie myślałam o Maxi Cosi Cabrio Fix. On też ma 5 gwiazdek w testach.

Nona lubi tę wiadomość

• believe Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona, a zdecydowaliście się już na konkretny model wózka? :)

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry witam sie w 23 tyg mała nadal łaskawa dla mamy nie rozpycha sie za mocno puka sobie delikatnie co czasem mnie stresuje ze tak słabo

Hemoglobina 11,9 wiec zaraz ide soczek robić

ja nie miałam niani i detektora oddechu teraz tez nie kupuje :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Atenko trzymam kciuki być moze jakies podrażnienie naczyńko pękło spokojnie :) odpoczywaj i relaksuj sie

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• zania1313 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My również mamy w planach kupić nianie,tylko mnie zależy na dużym zasięgu. może poszukam czegoś na olx:-)
    Recaro świetnie wyglądają i mój M teZ Chciał Ale niestety nie będzie pasowal do wózka (brak adapterow). i wyczytalismy że chyba ostatnio najlepsze okazaly się BeSafe:-)

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
  • bommbelek89 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam:-D

Kciuki za wiZytujace!!
    Ja nie kupuje żadnego detektora oddechu nianie miałam przy N z Fp dostała na chrzciny ale już szwankuje więc nie wieM czy nowej nie będzie trzeba ale kupię ta sama jak co bo byłam zadowolona a na dom piętrowy to jak dla mnie niania niezbędna :-)

Ja ten ucisk cały czas jak stoję CZUJE NAWET JAK SIEDZĘ :-/ BEDE MUSIALA GIN ZAPYTAC ALE KIEDY TO. Będzie eh...

16udskjogri4r6n4.png
  • Claudin Ekspertka

Wysłany: 26 lutego 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jaki ucisk? Bo ja czuję tylko kłucie nieprzyjemne jakby ktoś igłą tak dźgał.

• bommbelek89 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Boże.. Właśnie zaliczyłam spotkanie z WC pierwszy raz w tej Ciay wymiotowala w 1trym miałam mdłości czasem mega ale zawsze polezalam i Przeszło a dzisiaj ni z tego ni z owego fajt dobrze ze dolecialam ale dziwne żeby teraz się zaczęło??

16udskjogri4r6n4.png
  • kasia25 Przyjaciółka

Wysłany: 26 lutego 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie czuje żadnego ucisku dzięki Bogu:)

Dziewczyny troche zmienie temat , czy wy też się tak pocicie okropnie? Bo ja to kilka razy dziennie zmieniam bielizne bo tak sie poce że majtki mam mokre:/ pod pachami co chwile sie przemywam bo ciągle czuje nieprzyjemny zapaszek od siebie:/ wogóle to ciągle mi się wydaje że śmierdze. Już mąż sie ze mnie śmieje że przesadny czyścioch sie ze mnie zrobil. A przed ciążą nigdy nie miałam problemów z poceniem się. A jak to jest u Was?

• Aryll Przyjaciółka

Wysłany: 26 lutego 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bombelek, bardzo dziwne chociaż mnie od kilku dni też trochę zaczęło mdlić znowu...

Anetka, odpoczywaj i myśl pozytywnie!

Ewela, powodzenia na wizycie :)

ewela86 lubi tę wiadomość

relgk6nlj3x7mtee.png
  • believe Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bommbelek89 wrote:
    Witam:-D

Kciuki za wiZytujace!!
    Ja nie kupuje żadnego detektora oddechu nianie miałam przy N z Fp dostała na chrzciny ale już szwankuje więc nie wieM czy nowej nie będzie trzeba ale kupię ta sama jak co bo byłam zadowolona a na dom piętrowy to jak dla mnie niania niezbędna :-)

Ja ten ucisk cały czas jak stoję CZUJE NAWET JAK SIEDZĘ :-/ BEDE MUSIALA GIN ZAPYTAC ALE KIEDY TO. Będzie eh...

A z jakiej niani do tej pory korzystaliście?

W ogóle to zauważyłam, że większość tych gadżetów dla mam jest zbędna :) na początku chciałam kupić wszystko po kolei, a teraz już patrzę na to jakoś inaczej. Widzę, że mamy, które miały te sprzęty i tak w wielu przypadkach z nich nie korzystały ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 11:21

Nona lubi tę wiadomość

‹‹ 731 732 733 734 735 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ