X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • dora8201 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.... Pogoda ostatnio straszna, nic się nie chce ale od dzis ma być poprawa - zobaczymy...

Dziękuję za pocieszenie z tym moim cukrem nieszczęsnym.. Kilka x Was pytalo co jadłam dzień wcześniej a jedna z Was nawet o coś ciężkiego - więc dzień wcześniej jadłam kebaba kupnego na mieście wieczorem - myślicie, ze od tego mógł się trochę podnieść??? Nie zaprzeczę ze bardzo by mnie to ucieszyło! Teraz w środę dostane skierowanie na glukozę pewnie - oby bylo ok!

Belive kochana cieszę się ze się odezwalas... Zaczynałam się martwić juz powoli o Ciebie! Mam nadzieje ze juz po zamieszaniu i wszystko jest w porządku?

Rex łoooo poszalałaś! Cudne zakupy! A jak Co się udaje trzymać w tajemnicy przed synem? Kiedy planujesz powiedzieć mu i reszcie rodziny? I jesli mogę spytać , czemu jeszcze tego nie zrobiłaś??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 07:49

believe, rex lubią tę wiadomość

zpbnio4p92q84lda.png
    Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
    http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif
  • believe Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się z rana :)

rex, ale zakupy! super!

dora, tak, już wszystko w porządku. Dziękuję, że pytasz. A glukozą się nie przejmuj. Na pewno będzie wszystko w porządku :)

miłej niedzieli!

rex, anetaa1607 lubią tę wiadomość

• kate851 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:) Rex super zakupy:) słodkie ubranka:)

rex lubi tę wiadomość

• rex Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    Dora, no cukier może podskoczyć od każdej zmiany w żywieniu i w aktywności. Dlatego dzień przed badaniem nie powinno się zmieniać rytmu życia ;)
    A fast food jak najbardziej mógł podbić cukier.
    Nikt na około nie wie o ciąży bo narazie jedynie przytyłam. Nie mam brzucha ciążowego jeszcze. Jedynie znajomy coś tam zobaczył, nie zapytał mnie- tylko moich koleżanek, które też o niczym nie wiedzą ;)
    Nie mówiłam, bo jeszcze zanim zaszłam w ciążę mąż poprosił żebyśmy powiedzieli znów dopiero jak będzie widać. Ostatnio to był 8 mc :p
    Teraz powiemy jak się uda w Prima Aprilis :P tylko młosemu powiem wcześniej, zanim inni się dowiedzą ;)

Dzięki dziewczyny. To są nasze pierwsze zakupy dlatego tyle się uzbierało tego ;)
    Jeszcze był 7pak bodów białych, bez nadruków to już fotki nie robiłam ;)
    Z wszystkim trafiliśmy na promocje, więc nie wydaliśmy więcej jak 50 euro..

dxom6iye1ka3dosl.png
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 13:21

rex lubi tę wiadomość

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • bommbelek89 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam:-)
    DOra być może to ten kebab teraz przed glukoza. Odżywiają się normalnie jak zawsze aby nie zafalszowac wyników :-)

Rex ciuszki super a to czarne body z Kubusiem czad :-D

Życzę miłego dnia wszystkim dziś pogoda lepsza więc mam nadzieję humor też:-D

rex lubi tę wiadomość

16udskjogri4r6n4.png
  • katepr Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Ja myślę że spokojnie można zjeść ostatni posiłek nawet ciut później jedynie żęby właśnie to nie był jakiś fast food, blacha ciasta albo tort :D , jakbym o 19 zjadła to chyba bym padła w tej pobieralni, zwłaszcza że siedziałam do 11. Ja dzień przed wczorajszą glukozą ostatni posiłek zjadłam o 22 i to były 2 kanapki wasa z serkiem topionym i na czczo cukier z glukometru miałam 70. Także Dora pewnie powtórzysz tym razem bez kebaba i będzie ok :D

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • juwelka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 21:36

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
  • rex Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te ciemne body to granat ciemny, tylko jakoś tak czarno na fotce wyszło ;)

To u mnie na skierowaniu jest napisane, że przez minimum 6h mam nie jeść przed badaniem. I minimum tyle samo mam spać.

dxom6iye1ka3dosl.png
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 13:21

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • rex Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba wszystko od przychodni zalezy. Tak samo jak te normy, w każdej przychodni inne są... Komplikują życie :D

dxom6iye1ka3dosl.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macham zdycham bede jutro czuje sie mega wyczerpana ido tego spojenie mnie boli jak leze i chodze

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• ewela86 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny dawno mnie nie bylo, ale staralam sie czytac na biezaco. Ostatnio mam jakos mniej czasu ze wzgledu na prace...
    Chcialam pogratulowac wszystkim udanych wizyt i zakupow ubranka przesliczne :)
    Ja nastepna wizyte z USG mam miec dopiero 18 maja wczesniej wizyty tylko u mojego lekarza ogolnego i poloznej, ale chyba zdecyduje sie ok 30 tyg na USG 3D/4D i to genetyczne III trym prywatnie u polskiego gina.
    Pozdrawiam wszystkie mamusie i zycze Wam kolorowych snow :)

Aniolek (*) 12.02.2014

3jvzcwa1e34kv3jd.png
    mhsvanli88vjtg38.png
  • radiszka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy przed usg polowkowym zjesc tylko lekkie sniadanie czy raczej zoladek tam nic nie przeszkadza? Aaa no i pecherz ma byc pusty czy nirkoniecznie wkoncu? Bo mam dzis o 11 ale nie wiem ile tam posiedze bo z tymi kolejkami to roznie i juz tu mnie stres lapie...

zrz63e5exqf8isey.png

ex2bgu1r8d1oj5e0.png
  • juwelka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 21:36

radiszka lubi tę wiadomość

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
  • Czarna owca Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z rana :)
    Rano o godzinie 6;30 czekala na mnie w lozku taka oto niespodzianka :)

oh20zt.jpg

Co prawda bulka sobotnia a moze i nawet piatkowa ale popijalam herbata i dalo rade :)
    Autorem oczywiscie jest moj Syn :) jak otworzylam oczy mialam sniadanie, a on byl umyty, ubrany i z gotowym plecakiem wraz z drugim sniadaniem :)

U mnie sloneczko od rana ale za cieplo to nie jest, zatoki i gardlo nie odpuszczaja :/

Poszlam po skierowanie do okulisty, wiecie ci mi powiedziala sucz? Ze ciaza to nie choroba ona mi nie bedzie zadnych skierowan pisac bo napewno nie bede miec przeciwskazan... brak slow.

Pozdrawiam i milego dnia zycze ;)

katepr, rex, radiszka, ewela86, wikaa, Sandra94w, Konwalia lubią tę wiadomość

2fwa3e3k37atox62.png
    ex2b3e5e2w2zvai5.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam juz pojedzona i po zakupach zaraz biore sie za tapety u dziewczynek :)

Kochane udanych wizyt :)

co do USG to lepiej z pustym pęcherzem hehe bo jak gin dociśnie zeby sie nie posikac :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• katepr Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Tak jak już dziewczyny pisały na usg koniecznie pusty pęcherz, na moim połówkowym gin marudził że mam pełny pęcherz (nawet tego nie czułam). Żołądek raczej obojętnie :)
    Życzę udanych wizyt :)

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:) trzymam kciuki za wizytujące w tym tygodniu:) same połówkowe chyba;) ja mam w pt wieczorem:) dobrze wiedzieć,że pusty pęcherz lepiej mieć:)
    Czarna owca a po co skierowanie od okulisty chciałaś? mi okulistka wydała takie zaświadczenie o wadzie wzroku dla gina.

• zania1313 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z poniedziałku:-)
    Wczoraj nie pisaliśmy bo byliśmy od rana w W-wie:-) I już mogę powiedzieć,że Zosia to kolejny mały kibic Legii:-) Taka grzeczna była,ze w szoku byłam. do tego cały dzień na powietrzu:-) A co do meczu to polecam każdemu! To trzeba zobaczyć:-) Wujek (zapalony legionista) kupił Zosi slicznego pajaca w barwach Legii:-) później wstawie:-)
    narazie szykujemy się do mamci na trzy dni:-)

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
‹‹ 792 793 794 795 796 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ