Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry.... Pogoda ostatnio straszna, nic się nie chce ale od dzis ma być poprawa - zobaczymy...
Dziękuję za pocieszenie z tym moim cukrem nieszczęsnym.. Kilka x Was pytalo co jadłam dzień wcześniej a jedna z Was nawet o coś ciężkiego - więc dzień wcześniej jadłam kebaba kupnego na mieście wieczorem - myślicie, ze od tego mógł się trochę podnieść??? Nie zaprzeczę ze bardzo by mnie to ucieszyło! Teraz w środę dostane skierowanie na glukozę pewnie - oby bylo ok!
Belive kochana cieszę się ze się odezwalas... Zaczynałam się martwić juz powoli o Ciebie! Mam nadzieje ze juz po zamieszaniu i wszystko jest w porządku?
Rex łoooo poszalałaś! Cudne zakupy! A jak Co się udaje trzymać w tajemnicy przed synem? Kiedy planujesz powiedzieć mu i reszcie rodziny? I jesli mogę spytać , czemu jeszcze tego nie zrobiłaś??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 07:49
believe, rex lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Witam
Dora, no cukier może podskoczyć od każdej zmiany w żywieniu i w aktywności. Dlatego dzień przed badaniem nie powinno się zmieniać rytmu życia
A fast food jak najbardziej mógł podbić cukier.
Nikt na około nie wie o ciąży bo narazie jedynie przytyłam. Nie mam brzucha ciążowego jeszcze. Jedynie znajomy coś tam zobaczył, nie zapytał mnie- tylko moich koleżanek, które też o niczym nie wiedzą
Nie mówiłam, bo jeszcze zanim zaszłam w ciążę mąż poprosił żebyśmy powiedzieli znów dopiero jak będzie widać. Ostatnio to był 8 mc :p
Teraz powiemy jak się uda w Prima Aprilistylko młosemu powiem wcześniej, zanim inni się dowiedzą
Dzięki dziewczyny. To są nasze pierwsze zakupy dlatego tyle się uzbierało tego
Jeszcze był 7pak bodów białych, bez nadruków to już fotki nie robiłam
Z wszystkim trafiliśmy na promocje, więc nie wydaliśmy więcej jak 50 euro.. -
Witam:-)
DOra być może to ten kebab teraz przed glukoza. Odżywiają się normalnie jak zawsze aby nie zafalszowac wyników
Rex ciuszki super a to czarne body z Kubusiem czad
Życzę miłego dnia wszystkim dziś pogoda lepsza więc mam nadzieję humor teżrex lubi tę wiadomość
-
Hej
Ja myślę że spokojnie można zjeść ostatni posiłek nawet ciut później jedynie żęby właśnie to nie był jakiś fast food, blacha ciasta albo tort, jakbym o 19 zjadła to chyba bym padła w tej pobieralni, zwłaszcza że siedziałam do 11. Ja dzień przed wczorajszą glukozą ostatni posiłek zjadłam o 22 i to były 2 kanapki wasa z serkiem topionym i na czczo cukier z glukometru miałam 70. Także Dora pewnie powtórzysz tym razem bez kebaba i będzie ok
-
Czesc dziewczyny dawno mnie nie bylo, ale staralam sie czytac na biezaco. Ostatnio mam jakos mniej czasu ze wzgledu na prace...
Chcialam pogratulowac wszystkim udanych wizyt i zakupow ubranka przesliczne
Ja nastepna wizyte z USG mam miec dopiero 18 maja wczesniej wizyty tylko u mojego lekarza ogolnego i poloznej, ale chyba zdecyduje sie ok 30 tyg na USG 3D/4D i to genetyczne III trym prywatnie u polskiego gina.
Pozdrawiam wszystkie mamusie i zycze Wam kolorowych snow -
Dziewczyny czy przed usg polowkowym zjesc tylko lekkie sniadanie czy raczej zoladek tam nic nie przeszkadza? Aaa no i pecherz ma byc pusty czy nirkoniecznie wkoncu? Bo mam dzis o 11 ale nie wiem ile tam posiedze bo z tymi kolejkami to roznie i juz tu mnie stres lapie...
-
Witam sie z rana
Rano o godzinie 6;30 czekala na mnie w lozku taka oto niespodzianka
Co prawda bulka sobotnia a moze i nawet piatkowa ale popijalam herbata i dalo rade
Autorem oczywiscie jest moj Synjak otworzylam oczy mialam sniadanie, a on byl umyty, ubrany i z gotowym plecakiem wraz z drugim sniadaniem
U mnie sloneczko od rana ale za cieplo to nie jest, zatoki i gardlo nie odpuszczaja
Poszlam po skierowanie do okulisty, wiecie ci mi powiedziala sucz? Ze ciaza to nie choroba ona mi nie bedzie zadnych skierowan pisac bo napewno nie bede miec przeciwskazan... brak slow.
Pozdrawiam i milego dnia zyczekatepr, rex, radiszka, ewela86, wikaa, Sandra94w, Konwalia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:) trzymam kciuki za wizytujące w tym tygodniu:) same połówkowe chyba;) ja mam w pt wieczorem:) dobrze wiedzieć,że pusty pęcherz lepiej mieć
Czarna owca a po co skierowanie od okulisty chciałaś? mi okulistka wydała takie zaświadczenie o wadzie wzroku dla gina. -
Witam się z poniedziałku:-)
Wczoraj nie pisaliśmy bo byliśmy od rana w W-wie:-) I już mogę powiedzieć,że Zosia to kolejny mały kibic Legii:-) Taka grzeczna była,ze w szoku byłam. do tego cały dzień na powietrzu:-) A co do meczu to polecam każdemu! To trzeba zobaczyćWujek (zapalony legionista) kupił Zosi slicznego pajaca w barwach Legii:-) później wstawie:-)
narazie szykujemy się do mamci na trzy dni:-)