Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
radiszka wrote:Dziewczyny powiedzcie mi czy na USG połówkowym badanie było tylko przez powłoki brzuszne czy jeszcze dowcipnie też coś sprawdzają?
ja miałam oba. dowcipnie sprawdzali szyjkę a później brzuszek żeby mała zobaczyć wyraźnieradiszka lubi tę wiadomość
-
Man do Was takie intymne pytanie... jak wasi mężowie/partnerzy reaguja na temat "współżycie w ciąży"? TEMAT dość osobisty więc nie nalegam na odpowiedzi od wszystkich:-) Mój mąż ma dziwne podejście... niby nie unika,współżycia a jednak unika. Kiedyś nie wytrzymałam i zapytalam... stwierdzil,ze jakoś tak dziwnie się kochać "we trojke" albo "przy dziecku/z dzieckiem" I tłumaczenie moje ze przecież mała nić nie czuje i krzywda jej się nie dzieje jakoś mu nie pomagaja:-) Czy tylko u mnie tak jest,?
-
nick nieaktualnyradiszka wrote:Dziewczyny powiedzcie mi czy na USG połówkowym badanie było tylko przez powłoki brzuszne czy jeszcze dowcipnie też coś sprawdzają?
Ja we wtorek na połówkowym miałam dwa.
Dziewczyny ta pogoda mnie dobiła dzisiaj. Ugotuje obiad i wracam pod kocyk. Może M. mnie jakoś rozrusza bo mu zrobiłam wyczekiwane mielone
Super te legginsy, chyba też sobie zamówię.
Czarna Owca to widzę że ciekawe rozmowy Cię dzisiaj czekająhehe
Zania u mnie jest trochę odwrotna sytuacja. Mojemu sex z dzieckiem w brzuchu nie przeszkadza, jest delikatniejszy i wgl. Ale za to ja się stresuje jak głupia...niby wiem że dzidzia nic nie czuje ale jednak nie mogę się w pełni skupić w łóżkuWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 15:57
radiszka, zania1313 lubią tę wiadomość
-
zania1313 wrote:Man do Was takie intymne pytanie... jak wasi mężowie/partnerzy reaguja na temat "współżycie w ciąży"? TEMAT dość osobisty więc nie nalegam na odpowiedzi od wszystkich:-) Mój mąż ma dziwne podejście... niby nie unika,współżycia a jednak unika. Kiedyś nie wytrzymałam i zapytalam... stwierdzil,ze jakoś tak dziwnie się kochać "we trojke" albo "przy dziecku/z dzieckiem" I tłumaczenie moje ze przecież mała nić nie czuje i krzywda jej się nie dzieje jakoś mu nie pomagaja:-) Czy tylko u mnie tak jest,?
tylko ja nic a nic:)
-
Dzięki to wezmę sobie te leginsy M-kę
Byłam dziś u nowego gina, konkret facet. Zbadał mnie, zrobił usg dopochwowe, przez brzuch, usg tarczycy i nerek. Szok , kompleksowa usługa, dostałam tysiąc leków do brania i poradę dietetyczną :p . Co prywata to prywata jednak.
Z rzeczy przyjemniejszych - mój klopsik waży już 687 gram
Ja ciągle się zastanawiam nad proszkiem do prania czy nie wyprać w normalnym i dopiero jak coś wyjdzie to używać tego dziecięcego..anetaa1607, rex, ewela86, believe lubią tę wiadomość
-
kate - dzięki. Ciocia szczęśliwa z odwiedzin mimo tego że ma wstrząs mózgu, złamane żebra i jest na mocnych środkach przeciwbólowych ale jest silną babką i się trzyma a i ja starałam się ją podnieść na duchu.
monita - niestety nie było monitoringu ale są świadkowie i znalazł się sprawca ale nie chce za bardzo naciągać tematu na "baby forum" ale dzięki za troskę.
Czarna Owca - po raz kolejny fajnie czyta się jak piszesz o swoim syneczku
zania - fajnie że już się zapisałaś na SR ja może za 2 tygodnie jak będe rozmawiać z położną to też dowiem się coś więcej o zapisach.
Co do współżycia to na moim przykładzie mogę ci powiedzieć że w tym temacie nie było do tej pory i nadal żadnych oporów jedynie małż zawsze stara się by było delikatniej.
radiszka - ja miałam tylko USG prenatalne przez brzuszek.
katepr - aż miło się czyta dobre info z wizytacji, fajnie że trafiłaś na kompetentnego lekarza