Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas też leje i paskudnie dodatkowo corke Coś rozbiera
Leginsy fajne chyba też sobie fundne o ile są duże rozmiary
Dora no cukier wg mojej diabetolog ma być na czczo do 90 dawniej normy były do 100 ale to nie oznacza jeszcze cukrzycy do tego trzeba krzywa zrobić a ty kiedy masz -
Hejka.
No niestety Lublin deszczowy dzisiaj.
Ja dziś odpoczywam w domku... dzieci nie ma więc się relaksuje
Zjadłam bułeczkę z dżemem i do tego kakao i dzidzia tak fikała, chyba z dobre pół godziny czułam trącenia albo w brzuch albo w pęcherzTeraz spokój, chyba śpi, hi, hi...
Zania jedź jak tylko samopoczucie będzie ok !
Co do glukozy ja mam ok. 85. Wydaje mi się, że 96 nie stanowi jakiejś tragedii. Dora może po prostu dzień wcześniej zjadłaś coś cięższego lub późno kolację ?
-
hej laseczki
witamy się z Kamilkiem (coraz bardziej ruchliwym )w tę niezbyt ciekawą pogodę
Co do tematu wyjazdów popieram jak najbardziej jeśli będą sprzyjające warunki i nie będzie żadnych przeciwwskazań
Wiele z was dziś biwakuje w domciu ja będę jechała odwiedzić ciocię w szpitalu bo jakiś wariat potrącił ją na pasach dla pieszych i odjechał... brak słów ...a wczoraj jeszcze też miałam dzień z małą nerwówką bo trochę zniesmaczyłam się zachowaniem mojej lekarki która mówiła że mogę przyjechać zobaczyć szpital w którym chcę rodzić i mnie z mężem po nim po krótce oprowadzi,do tego doszedł mi mały problem intymny i myślałam że przy okazji to sprawdzi a ona zbyła mnie jak ostatnią małolatę... ale dłuuugo by gadać i szkoda nerwów...więc mam nadzieję że będzie lepiej i staram się myśleć pozytywnie tymbardziej że rozmawiałam wczoraj przez telefon z być może moją przyszłą położną i za dwa tyg. mam się z nią skontaktować by pogadać na temat przyszłych zajęć w szkole rodzenia;)
-
Juwelka to jak ważysz 49kg i jesteś niższa, to chyba lepiej S dla Ciebie:) cieszę się,że mogłam pomóc:) nooo ja też miałam spory dylemat, który rozmiar i już chciałam L zamawiać;p dobrze,że mąż doradził M hehe:) Katepr legginsy są dość długie, mają ten pas na brzuszek i ja w rozmiarze M mam jeszcze luz w tym pasie dlatego mogę go pod same piersi podciągnąć,ale jak brzuszek będzie rósł to automatycznie pas się skróci i będzie ok:)
juwelka, katepr lubią tę wiadomość
-
zania1313 wrote:Kate, w razie czego możesz powołać się na mnie:) Hotel Kazimierski Zdrój w Janowcu
Takiej ciszy jak tam, nigdzie nie znajdziesz...
Będę miała na uwadze Zania:) dzięki:) jak będziemy mieć luźną kasę w czerwcu, to może skorzystamy, o ile nocki nie są mocno drogie:) -
Witam sie
pogoda u mnie rowniez niezbyt wiec siedze w domu
Ojjj tez bym pojechala gdzies, musze sie jeszcze zastanowic gdzie i kiedy.
Cos brzuch pobolewa, spac nie moglam. Spiacy dzien.
Moje dziecie kazalo mi sie zamienic macicami z kuzynka bo bedzie miec blizniaki i wieksze prawdopodobienstwo ze bedzie az dwoch chlopakow
Potem pytał co to poronienie, co to dziewica... dzizas dlaczego teraz :p nie mogl poczekac az tata wroci ?
PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 14:03
radiszka lubi tę wiadomość