Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
juwelka wrote:Kate a te leginsy jak wypadają rozmiarowo? Nie wiem które wziąć;/ czy s czy m ;/
Dzień dobry:) Ja też się zastanawiałam, noszę zazwyczaj S i teraz się zastanawiałam czy M czy L, ale mąż radził mi M i całe szczęscie, bo do M mam jeszcze trochę luzu w brzuszku,że akurat mi przytyje w kwietniu/maju:) nie wiem czy S nie byłaby za mała za miesiąc czy dwa:) -
Witam mamuśki!
Ale dziś beznadziejna pogoda...tyle miałam planów na dziś, ale zrezygnowałam! Nie wychodze, tak leje,że nie mam pytań!
Mam nadzieje,ze u Was pogoda i samopoczucie lepsze:)
W niedziele jedziemy do Warszawy na mecz Legia Warszawa - Wisła Kraków -
juwelka wrote:Kate dzięki, nóżki masz szczuplutkie i rozm M jest ok?
Mam budowę klepsydry i uda mam dość zbite:) nie patyki i nie grube hehe:) rozmiar M akurat mam sporo luzu w brzuszku, więc myślę,że S byłaby na mnie za mała za miesiąc, dwa:) a w czerwcu myślę,że tez czasami chodzi się w legginsach, więc wolę mieć miejsce na brzuszek:) a w nogach nie są mega opięte,ale też nie zwisająprzed ciążą ważyłam 57kg i mam 169cm, jeżeli Tobie to pomoże:) teraz 3,3kg do przodu:)
zania1313 lubi tę wiadomość
-
zania1313 wrote:Witam mamuśki!
Ale dziś beznadziejna pogoda...tyle miałam planów na dziś, ale zrezygnowałam! Nie wychodze, tak leje,że nie mam pytań!
Mam nadzieje,ze u Was pogoda i samopoczucie lepsze:)
W niedziele jedziemy do Warszawy na mecz Legia Warszawa - Wisła Kraków
Hej Zania:) a mnie dziś tak nosi,że w ten deszcz poszłam na spacer haha i na zakupy spożywcze:) akurat w Biedronce akcja wielkanoc to kupiłam formy do pieczenia,przyszłam z zakupami i chyba idę jeszcze do Carrefoura;p mimo tego deszczu nosi mnie;p -
dzień dobry witam i ja!
ja dziś już byłam w labo - zanieść mocz i krwi upuścić i kurka zmartwiłam się bo z badania na badanie mam coraz wyższy cukier na czczo - dziś już 96... wg jednych norm ok (bo do 100) wg innych za dużo (bo do 95) a jeszcze innych jeszcze więcej (bo do 90) - tak czy siak 2 z 3 mam przekroczone... ciekawe co doktorek powie w środę na wizycie
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Noo,noo Kate...ja dziś jakiegoś lenia złapałam. Jak przestanie padać, pójdę na jakieś małe zakupy. Narazie czekam na listonosza...
A w ogóle...mam pytanie:
3-7.06 szykuje nam się wyjazd, to będzie ok.30tc - jak myślicie, jechać? W sumie nie daleko... Ale mam jakieś drobne wątpliwości... -
ZANIA jeśli czułabym się dobrze, wyjazd nie był survivalem jakimś i miałabym zapewnione odpowiednie warunki - czyli mogła odpocząc kiedy będę tego potrzebowała, nie musiałabym łazić ileś km, łazienka do dyspozycji itp i lekarz nie widziałby przeszkód to bym jechała
1kasiulka1 lubi tę wiadomość
No właśnie warunki są świetne... podróż samochodem (więc ewentualne kibelki i miejsca postojowe - moje), no i klimat ponoć cudowny. Fajnie by było móc odpocząć przed tak ważnym wydarzeniem...
Teraz wszystko zależy od mojego stanu samopoczucia:)
Dora- jest, pojawiły się moje wyliczone zwolnienia na PUE, teraz czekam na przelew:)dora8201 lubi tę wiadomość
-
ZANIA to bym jechała.... ostatni taki wypad przed dzieciątkiem
potem już żaden wyjazd nie będzie taki sam
i cieszę się, że doczekałaś się w końcu wiadomości z zusu
jezuu ale dzień.. idę się chyba chwilę przespać
Zania ja też bym jechała:) jeżeli warunki są ok i w Polsce to myślę,że spokojnie:) my przez te wydatki z remontem fundniemy sobie jednodniowy wyjazd do Kazimierza chyba hehe:) więc jak macie okazję, to udanego wypoczynku:)
Z tym Zusem to dobra sprawa, tylko nie mam motywacji jechać do Zusu, bo nie lubię autobusami jeździć heh,ale może się zmobilizuję;p wszędzie na piechotkę chodzę a to jednak za daleko;p