Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej hej

Nic się takiego nie stało
wczoraj byliśmy z mężem po telewizor bo otworzyli u mnie media expert i dzięki mojej Julci zamiast stać godzinę przed sklepem i godzinę w sklepie to wszystkiego stałam 15 minut. A dziś cały dzień się bawiłam nowym nabytkiem, jeszcze z rana gostek podjechał i mi internet podpiął to już w ogóle rewelacja
o 0.00 wróci mąż i mam zamiar mu greya włączyć 
A jutro przyjeżdża do mnie siostra z chłopakiem na mały poczęstunek z okazji moich środowych urodzin i później wracam z Nimi, odwiedzić tatę babcię i reszte rodziny
Dobranoc
1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
Ja na pewno będę prała w zwykłym proszku
a jak wyskoczy uczulenie to wtedy zmienię. Zresztą uczulenie to po każdym może być.
Połówkowe USG miałam tylko przez brzuch. Zresztą genetyczne też.
Dziewczyny, mogę sobie wypić wodę przed tą glukozą, czy nic a nic? Bo ja bez picia to nie dam rady
-
witam się z Wami weekendowo
nie było mnie tu daaawno temu, ale miałam małe zamieszanie i to dlatego. ale już wracam i postaram się być na bieżąco 
dora, współczuję przeżyć z wizyty... Na szczęście już po wszystkim i jest w porządku, dlatego nie ciągnę tematu, bo wiem, że musiałaś się czuć strasznie... Gratuluję córeczki
odnośnie imion - mi również podoba się Łucja.
Czy ktoś może wytłumaczyć mi jak zalogować się do tego ZUS PUE. Niedługo będę musiała chyba przejść na zwolnienie i chyba mi się przyda profil na ich stronie. Próbowałam się teraz zalogować, ale w ogóle utworzyłam sobie kontro chyba gdzie indziej niż trzeba
wybaczcie - blondynka!
Daisy wrote:Mysle, ze nie ma co za wczesnie isc na sr bo potem sie nic nie pamieta i jak sie nie prowadzi notatek to lipa, a czytac notatki przed porodem to jakos tego nie widze. Ja sie caly czas zastanawiam nad sr.
Co do szkoły rodzenia - my się zastanawiamy nad dwoma. Ostatecznie chyba jednak wybierzemy tą w szpitalu, w którym chcę rodzić. A jeśli chodzi o termin, to też zależy ile trwają zajęcia, bo z tego co słyszałam, to część z Was pisze o 2 miesiącach, a niektóre o 1 miesiącu. U nas zajęcia trwają 4 tygodnie - po 2 spotkania w tygodniu, no i zaczynają się one początkiem każdego miesiąca. Dzwoniłam jakiś czas temu do położnej, która pracuje w tej szkole i powiedziała, żeby się wstrzymać i zapisać się w kwietniu na maj, żeby wszystkiego nie zapomnieć
Cati, pytałaś o mierzenie brzucha. U mnie na NFZ położna mi zawsze mierzy obwód brzucha, a lekarka przed badaniem mierzy jeszcze tą drugą długość, o którą Ci chodziło. Mam to chyba zapisane w karcie ciąży, to najwyżej później zobaczę, czy ona to na pewno wpisuje do niej.
Któraś pytała o wkładki laktacyjne - ja przy okazji robienia zakupów w Gemini kupiłam wkładki Tommee Tippeee. Ale właśnie podejrzewam, że to jest wszystko to samo, dlatego nie ma się chyba co zastanawiać nad nimi
Łóżeczko - kupujemy 120 x 60 cm. Nie planujemy później go przekształcać jako łóżko dla większego dziecka, więc wydaje mi się, że takie wystarczy. O tych materacach gryka - kokos też się naczytałam, więc kupimy piankowy. Ale to jeszcze przed nami.
zania1313 wrote:I odebrałam przesyłkę - jest stojak pod wanienke
Zania, jaki kupiłaś? Możesz podać link?
Uff, to by było na tyle
było ciężko, ale się udało 
Życzę miłego weekendu
dora8201 lubi tę wiadomość
-
Katepr, glukozę w tą środę robię.
U nas jest pomarańczowa. Ja baaaardzo nie lubię słodkich rzeczy to może być ciężko.
Dobrze, że tu tylko godzinę się czeka.
Byłam na zakupach, mam pierwsze rzeczy dla bobaska
believe, 1kasiulka1, dora8201 lubią tę wiadomość
-
katepr - ja też niedługo będę robiła ten test obciążenia glukozą i z tego co napisałaś że da się to jakoś strawić to trochę mnie uspokoiłaś
mam nadzieję że jak będę go robić to też dam radę 
zania - ja też mam dziś gorszy dzień bo rano mnie zemdliło a potem bolał mnie żołądek ale poleżałam dłużej, przekąsiłam 2 małe kanapeczki i poczułam się lepiej na tyle że mogłam z mężem porobić małe porządki w mieszkanku bo jutro kuzynka z mężem przyjeżdża w odwiedzinki
rex - czekam na oglądnięcie twoich ciuszkowych zakupów także wrzucaj na fotoski
MIŁEGO WIECZORKU WSZYSTKIM