Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
no myślę że to dobry pomysł zadzwonić, skoro drugą opcję masz wejherowo, trochę km jednak to jest, ale zawsze po drodze jest redłowo jakbyś już naprawdę nie mogła dojechać he he ;p
Ja odebrałam dziś pakę z gemini , te paczki podkładów bella są ogromne ;/ chyba wezmę jedno opakowanie do szpitala a reszte mi ktoś dowiezie albo niewiem kurde, chcialam 3 ale to pół torby mi zajmie prawie ;p
-
hej kochane
Dzięki za opinie odnośnie toreb do szpitalana razie się waham jeszcze nad konkretnym wyborem bo z jednej strony ta czarna fajna, wydaje się pakowna a z drugiej przy tej czerwonej mam jeszcze małą na drobiazgi... więc muszę się jeszcze zastanowić
monita - dzięki za radę odnośnie tego kłucia w klatce piersiowej:) powiem ci że jak zakłuje mocno to ciężko nabrać powietrza i wypuścić bo ledwo się w tym najgorszym momencie oddycha :(ale po jakimś czasie gdy odczuwam delikatniejsze kłucia staram się iść za twoją radą żeby to rozluźnić i żeby w końcu przeszło;). Dziś odpoczywam , nagrzewam bolące miejsce podusią elektryczną w dalszym ciągu i na przemian raz jest lepiej a raz jeszcze zaboli ale poczytałam o tym troszkę i muszę się po prostu uzbroić w cierpliwość i spokój
kate - w SR do której chodzimy z moim eM jest 6 zajęć po 1,5 godziny każdewczoraj byliśmy na trzecich i znów wiele przydatnych rzeczy się dowiedzieliśmy np. jakie ćwiczenia czy pozycje pomagają w drugiej fazie porodu i po ustąpieniu skurczu itd a na późniejszych zajęciach mamy mieć wykłady o laktacji, tatusiowie będą się uczyli kąpieli maluszków
położna będzie tez mówiła o okresie połogu i na koniec będzie się z nią można indywidualnie umówić kiedy będzie miała dyżur w szpitalu żeby nas po nim pooprowadzać
Miłego dnia wszystkim -
katepr wrote:no myślę że to dobry pomysł zadzwonić, skoro drugą opcję masz wejherowo, trochę km jednak to jest, ale zawsze po drodze jest redłowo jakbyś już naprawdę nie mogła dojechać he he ;p
Ja odebrałam dziś pakę z gemini , te paczki podkładów bella są ogromne ;/ chyba wezmę jedno opakowanie do szpitala a reszte mi ktoś dowiezie albo niewiem kurde, chcialam 3 ale to pół torby mi zajmie prawie ;p
Redłowo mam tuż pod domem - wole już w samochodzie urodzić niż tam
Też mam te podkłady bella i wezmę tylko jedno opakowanie do szpitalaParsknęłam śmiechem jak je zobaczyłam - wielkie takie
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny, co do podkładów to ja kupiłam z belly.
Byłam dziś u lekarza na nfz,oczywiście badał mnie tylko palcem powiedział że szyjka zamknięta i w miare długa, że nic się takiego nie dzieje-pewnie zna się na tym,to sam ordynator patologii ciąży więc jakby się coś działo to by mnie skierował do szpitala. Przepisał mi natamycyne zapobiegawczo,bo być może ból krocza mam przez jakieś bakterię.
Kolejna wizyta za trzy TYG. do tegoczasu mam skierowanie na badania a za tydzień usg:)
Jak czytam o tych Waszych szpitalach to ciesze się że mam koło siebie taki cudny szpital. Jest jednym z najlepszych szpitali w Polsce. leżałam w nim już 5 razy i jestem zachwycona, lekarza przesympatyczni (prawie każdy) sale nowe,szpital odremontowany,sal porodowych jest 5 każda pojedyńcza,wszystkie znieczulenia itd za darmo,preferują porody rodzinne,tatuś po narodzinach może z nami zostać ile tylko chce,najlepszy sprzęt do ratowania noworodków i wcześnaików. a tak wyglądają nasze porodówki:
1kasiulka1, Ivettka, wikaa, Iza75, ewela86 lubią tę wiadomość
-
anetka no warunki super ale ja tez nie mam co narzekac bo akurat tam gdzie chce rodzic to jest tez nowka szpital i sale piękne.
Ivetka toz my chyba imienniczki ze w jeden dzień imieniny obchodzimy:)4
podkłady miałam bella te rozowe duże i bylam zadowolona teraz tez je kupie(nawet mam jedno op, sprzed 5lat)1kasiulka1, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Z doświadczenia nie swego co prawda słyszałam ze podkłady Bella sa ok. A na łóżko z Seni lub Tena.
I chciałam się pochwalić, zaliczyłam dzis egzamin z angielskiego na 4.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 15:00
rex, 1kasiulka1, Ivettka, bommbelek89, ewela86 lubią tę wiadomość