Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBa, nie każdemu podpasuje, kate pytasz o wózek? Tako Laret grey 3w1
Pay gratuluję
mi z tych higienicznych rzeczy zostało właśnie podkłady na łóżko kupić, też Seni wezmę raczej..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 17:09
Pay lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, zastanawiam sie czy tylko ja tak mam czy ktos jeszcze , chodzi o zadyszki. Strasznie szybko sie mecze, nawet jak rozmawiam przez telefon i chodze po domu nie potrafię złapać oddechu. Jak wejdę po schodach na piętro to muszę odpocząć. Wiem że szybciej się meczymy w ciąży ale to już chyba trochę przesada. Nie wiem jak to będzie podczas porodu jak to przecież taki wysilek.
-
Zielona, teraz masz zadyszkę, bo macica uciska Ci przeponę, jak dziecko już się obniży to będzie lepiej.
A przy porodzie chyba nie będziesz się skupiała nad tym
Natura nas tak obdarzyła, ze przed porodem mamy przypływ siłzielona1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasiulka śliczny ten twój bobasek, kurczę dzięki Bogu za USG 3D, sama radość jak sie zobaczy maleństwo tak realistycznie
już sie nie mogę doczekać swojego...
Dziewczyny, a słyszałyście o baloniku EPI-NO bądź znacie kogoś kto go używał? Ostatnio koleżanka mi powiedziała ze istnieje takie "cudo"... Zamówiła go ale używać zacznie dopiero od czerwca bo termin ma na 21-go wiec czekam na jej relacje, z tego co czytałam to opinie ma naprawdę dobre i powiem wam ze coraz bardziej sie nad nim zastanawiam...1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
Mia1988 wrote:Dziewczyny, a słyszałyście o baloniku EPI-NO bądź znacie kogoś kto go używał? Ostatnio koleżanka mi powiedziała ze istnieje takie "cudo"... Zamówiła go ale używać zacznie dopiero od czerwca bo termin ma na 21-go wiec czekam na jej relacje, z tego co czytałam to opinie ma naprawdę dobre i powiem wam ze coraz bardziej sie nad nim zastanawiam...
https://www.youtube.com/watch?v=KNfYkULu1vw
Znalazłam o tym filmik natomiast jeśli o mnie chodzi to nie przekonują mnie takie wynalazki ps. dzięki kochana za fajną odpowiedź zdj mojego synusia -
Mia- no to skoro u was nacinania krocza się nie praktykuje to masz się nad czym zastanowić
bo też bym się bała że popękam gdyby w szpitalu gdzie ja mam rodzic nie stosowałoby się nacinania krocza gdyby zaszła taka konieczność. Ale akurat położna która prowadzi zajęcia w SR jest z tego szpitala gdzie ja chcę rodzić i ostatnio mówiła że nacinanie jest tam praktykowane bo właśnie wolą nie raz naciąć niż potem zszywać w kilku miejscach jak coś popęka albo narazić kobietę na siusianie do woreczka gdyby popękała
-
nick nieaktualny