Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Ivettka dałabyś linka do flanelowych ? No i fajne są, grube?bo właśnie kilka flaneli muszę kupić, tetrowe już mam
Kasiulka zgrabny brzusio, mój zaczął właśnie szybko rosnąć :p
Livia super że wszystko ok, duży już chłopzdjecia super, mój nie chciał się ostatnio pokazać, ale 20 mam wizytę, oby tym razem współpracował
Ivettka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
radiszka wrote:Dziewczyny co kupic na zgage? Tej nocy tak mnie meczyla ze kolejnej az sie boje...
ktoras z Wac cos polecala kiedys tylko ja nie zapisalam glupia sobie. Livia to nie Ty czasem?
Rennie - ja już jak cukierki je jem niestetyAle sa bezpieczne w ciąży.
-
czesc dziewczyny czy bylaby ktoras zainteresowana ubrankami dla dziewczynki h&m,george,f&f,next,early days i inne od rozmiaru 50? nie zniszczone, dodaje gratisy w postaci skarpetek i czapek.jesli bylaby ktoras zainteresowana prosze napisac do mnie lub polubic post
-
witam się po dłuuuuuugiej przerwie
mąż pojechał na 4h z psiakami na działkę, bo ostatnio zostały mega zaniedbane - niech mają coś od życia
mało się ostatnio udzielałam, bo miałam małe zawirowania z córcią - pcha się na świat
od kilku dni mam parcie na wyprawkę więc mam nadzieję, że zdążę odebrać przesyłki kurierskie
brakuje mi wózka, bo oczywiście nie mogę się zdecydować
amarranta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
Ostatnio zbyt dużo się u Mnie dzieje i nie było czasu na dupce usiąść a co dopiero na forum pojawić się ..
Dobrze że chociaż dziś ładna pogoda się zrobiła
Livka, Tomcio przystojniak
Kasiulka, brzusio zgrabniutki jak na ten tydzień ciąży
Jeśli chodzi o zgagę to dopisuję się do Was !! przez ostatnie kilka dni dała ostro popalić a szczególnie w czwartek po wypiciu glukozy !!
Od jutra wracam do starego trybu życia ..
1kasiulka1 lubi tę wiadomość