Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Juwelka z tego co wiem na klinicznej nie funkcjonuje takie coś.
Lena opowiadaj co słychać, jak do starego trybu wracasz?
Mikolay ja też ostatnio głównie odbieram paczki :pWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 16:46
Malagosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mikolay - witaj po przerwie
trzymam kciuki za jak najdłuższe utrzymanie się w dwupaku
i za odbiór przesyłek
Lena - dzięki za komplemencikzdążyłam się już mocno przyzwyczaić do tego mojego brzusia i fikołków jakie wyczynia w nim mój synuś
Ivettka - powodzenia na jutrzejszych badaniach
Ja dziś mam spokojny dzień i leżakuję ile się daIvettka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatepr nie ma czego tak na prawdę opowiadać
Przez prawie 2 m-ce funkcjonowałam na pełnych obrotach, nic dobrego się nie działo ..
W połowie marca Tata miał zawał gdy wychodził ze szpitala to Babcia trafiła a później mama ..
Jeździłam od szpitala do szpitala, całe dnie spędzałam w trasie ..
Tata doszedł do siebie, mama wyzdrowiała a babcię w poniedziałek pożegnaliśmy, przy okazji w czwartek odebrałam tatę z 3 tygodniowej rehabilitacji ..
Z tej racji że mama nie ma prawka to byłam na każdy telefon aby jej pomóc
No ale od jutra wszystko wraca do normy, mam czas aby zregenerować siły do porodu
Nie ma co się użalać nad sobą
Mikolay, trzymam kciuki aby córeczka jeszcze kilka tygodni posiedziała w brzuszku
Jutro mam wizytę, wyniki moczu do dupki - bakterie się pojawiły ..
Mam nadzieję że przepisze Mi jakiś antybiotyk aby się ich pozbyć
Długi weekend dobiega końca tak więc dziewczyny wrócą na wątekWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 23:23
-
Witajcie po majówce
my byliśmy na weselu i o dziwo wytrzymałam prawie do końca, nawet sobie potańczyliśmy z mężem
ale kręgosłup na następny dzień mnie bolał..
Mikolay trzymam kciuki oby jak najdłużej w dwupaku!
Konwalia, chyba nie będę obcinać i ubranka, któe dostałam używane też mają metki.
Livia, śliczne zdjęcia!
Kasiulka, śliczny brzuszek
miłego dnia!1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
Lenka - przyjmij wyrazy współczucia z powodu odejścia Babci, zdrówka dla rodziców i spokojnego już dotrwania do porodu
amarranta - dzięki za komplemencik fajnie że weselicho udane i że troszkę też udało ci się na nim pobujać z mężemamarranta lubi tę wiadomość
-
Witajcie.
Przez weekend nie bardzo miałam czas usiąść, ale dzisiaj wszystko nadrobiłam i szybciutko odpisuje, bo na 11.20 lecę na wizytę. Badania krwi nie za dobre... Juz drugi miesiąc wskazują na jakiś stan zapalany, zobaczymy co powie gina.... Mam tez nadzieję, ze na chwile zobaczę mojego szkraba....
Lena, Mikolay - witamy znowu.... A Ty Dora weź się w garść i napisz chociaż czy zyjesz.... !!!
Mikolay - trzymaj się jak najdłużej w dwupaku, jak na razie widzę, idzie Ci całkiem nieźle...
Lena - no to słabo miałaś. Zdrowia dla Rodziców, a z powodu śmierci Babci, przyjmij i ode mnie wyrazy współczucia....
Livia, Zania - gratulacje udanych wizyt. Livia Tówj synuś super !
Blue - strasznie drogi ten krążek, na NFZ się nie dało... Fajnie jednak, że już z dzidzią jesteście zabezpieczeni
Aneta - porodówka jak z jakiegoś filmu... Tez chciałabym chociaż raz urodzić w takich warunkach, ale u mnie chyba takich nie ma...
kasiulka - nie mogłam się napatrzeć na zdjęcia Twojego Kamilka, sa super !
Zania co do porodów rodzinnych na Lubartowskiej - to przy pierwszym m. był za mną przez cały czas.... Pamiętam, jak ja leżąc sie męczyłam, a on kruszył na mnie kanapką....Przy drugim juz był remont, więc go grzecznie wyprosili. Zresztą jak mnie przywiózł była 2 nad ranem, więc i tak musiała wracać do domu zorganizować opiekę dla syna, a potem rano przyjechał i czekał na korytarzu...
Kiedy zamierzasz iśc do położnej ze Staszica na wizytę ? A może już chodzisz ?
kate - dzięki za info o Lubartowskiej. A co do pytania czy dobrze wspominam poród sn ? Nie wiem czy moge i powinnam tu na forum pisać.... Nie chcę straszyć pierworódek....
Dobra spadam, bo się spóźnie na wizytę....
Ale nadrobiłam postem brak wpisów przez weekend :-o
1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć
Dzięki dziewczyny, jakoś to strawiłam tydzień temu
Ja już po wizycie, szyjka na swoim miejscu, zastrzyki nadal muszę brać, na bakterie w moczu nic mi nie dała tak więc sama do świętego spokoju kupiłam ProUro i będę zażywać
Waga pokazuje +7
Wizyta kolejna za 2 tygodnie a za 3 USG1kasiulka1, Ivettka, wikaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam i ja w poniedziałkowe popołudnie, ja po upuszczeniu, wyniki mam już, morfologia - jak dla mnie nie zaciekawa ale dla mojego prowadzącego jak zwykle książkowe, tylko że z takimi samymi wynikami byłam w szpitalu i stwierdzili że anemia...ide się przewietrzyć trochę póki nie pada, rożek jest w doręczeniu mam nadzieję że dziś dojdzie..
-
Doczłapałam się właśnie do domu. Po wizycie zawiozłam zwolnienie do pracy, potem pojechałam na zakupy i na targ po sadzonki kwiatów na balkon. Rzuciłam zakupy na podłogę i odpoczywam przed robieniem obiadu. Naszło mnie dzisiaj na mielonego z młodymi ziemniaczkami a do tego marchewka z groszkiem.... Stołówkowe jedzenie....
Na wizycie ok. Nie widziałam mojej dziewczynki, słyszałam za to puls 133 uderzenia, szyjka - uwaga - 4,1 i trzyma jak szalona ! 5,5 kg. na plusie, następna wizyta w Dzień Dziecka a usg III trym. mam umówione na Dzień MatkiZ gorszych wiadomości hemoglobina spada i dostałam żelazo w ampulkach - podobno bez żadnych skutków ubocznych..... Zobaczymy
Lena gratki z udanej wizyty
Tyle ode mnie. Dziewczyny piszcie, bo nudą zaczyna wiać. ... -
nick nieaktualnyIvetka, moja też twierdzi że jest wszystko w porządku a mam anemie i dużo bakteri w moczu..
Stwierdziła że parametry mają się prawo obniżyć, bo dziecko korzysta a żeby był czysty mocz, to musiał by zostać pobrany z cewnika
Nie przekonała Mnie, ale przy samym końcu nie będę jej zmieniała przecież
Wikaa długość szyjki masz niezłą
Tobie i innym również Gratuluję udanych wizyt
wikaa, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Witam
Lena, przyjmij wyrazy współczucia
Ale dobrze, że z rodzicami lepiej. Zdrówka dla nich.
Moja mała już wcale nie potrafi się spokojnie ruszaćboli tak, ze wczoraj krzyczałam, że poród mnie mniej bolał.
Zamówiliśmy wózek, więc te grubsze rzeczy już mam
Teraz coś dla siebie muszę pokupić bo nic nie mam.
Pieluszki też kupię teraz ze dwie paczki, żeby później lżej było.
Wikaa no to szyjka rewelacja.
Ciekawe czy mi będzie sprawdzała na wizycie w maju..
wikaa, Lena87 lubią tę wiadomość
-
witajcie dziewczyny, gratuluje udanych wizyt.
Wikaa szyjka imponująca,aż zazdroszczę
Lena wyrazy współczucia z powodu babci i dużo zdrówka dla rodziców, na pewno wiele nerów i zdrowia Cię to wszystko kosztowało teraz postaraj się zrelaksować i odpoczywać do końca ciąży
Mikolay cały czas trzymam za nas kciuki obyśmy dotrzymały jak najdłużej w dwupaku
A ja siedzę na balkonie od 14 i korzystam z promieni słońca i pięknej pogody,dobrze że chociaż mam ten balkon można posiedzieć dotlenić się i zrelaksowaćJutro mam usg ale na NFZ i proszę trzymajcie kciuki by było wszystko ok,mam nadzieje że szyjka dalej taka jaka była i zamknięta. mam nadzieję że coś ten lekarz mi powie. ja na wadze +8kg
wikaa, Lena87 lubią tę wiadomość