Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKate, no to zaszalałaś z zakupami
dość troszkę tego nakupowałaś
Jeśli chodzi o Butelki, to zakupiłam komplet z Aventu
W końcu udało Mi się trafić że są dostępne
Jeśli tylko któraś ma konto w ING i coś punktów uzbieranych to warto
Na allegro a tym bardziej w sklepach cena wyższa
http://bankujesz-zyskujesz.pl/artykuly-dla-dzieci/akcesoria-dla-dzieci/zestaw-startowy-z-butelkami-natural
Ja właśnie czekam na kurierama się dziś pojawić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 12:53
-
Zania co do zabawek to dopiero po 3 m-cu są chyba jakieś ale to głównie grzechotki i gryzaki.
Co do leżaczka są takie odpowiednie, że można już maluszka kłaść.
Biedroneczka to żelazo w tabletkach podobno nie wpływa na szkliwo, łykniesz i po sprawie. Gorzej z tym w płynie bo rozprowadza się po buzi no i podobno niszczy zęby...
Jutro czeka mnie ciężki dzień - idę robić obrzydliwą glukozę. .... -
nick nieaktualny
-
Wika ja brałam w płynie, na łyżeczkę wlewalam potem ją tak głęboko do buzi wsadzalam i przechylalam żeby zlecialo , żeby nie było kontaktu z zebami a potem szybko płukalam wodą, ginekolog mi tak kazał i żadnych odbarwien nie mam
Leżaczki bujaczki dla noworodka tylko jeśli jest opcja położenia zupełnie płasko
Zabawek nie mam kupię późniejwikaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Ivetka
Za 3 tygodnie mam ostatnie prenatalne prywatnie a Gin na NFZ zawsze taką samą datę wylicza więc Ją informuję o tym a Ona nie jest zwolenniczką częstego robienia USG
Czyli kompletowanie wyprawki ciąg dalszyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 16:39
-
Hheheh, Lena świetny ten leżaczek, ale cena kosmos
Ja też dziś zrobiłam niewielkie zakupy, i rożek:)
http://allegro.pl/becik-niemowlecy-rozek-kolekcja-find-me-miekki-i5305324854.html
Jutro albo w czwartek będę chciała zamówić mebelki, i wtedy mogę rozpocząć prankoLena87 lubi tę wiadomość
-
Witajcie kochane ja już po USG niestety nie wiem co z moją szyjką bo lekarz nie był chętny żeby sprawdzić (on jest tylko od usg) tak to jest na NFZ ale z dobrych wiadomości jako trzeci lekarz potwierdził dziewczynkę
Moja niunia waży 1766g i wszystko jest jak najbardziej w porządku akurat wystawiała język jak było usg:) już ułożyła się główką w dół
Co do butelek ja mam z aventu natural i tu polecam apteke gemini bo mają promocję 2 butelki za 30zł
Ja dla mojej małej z zabawek też nic nie mam,dostałam mate z fisher price z którego później (dla większego dziecka) można zrobić tunel. Planuje ale to już po urodzeniu bo teraz kasy nie mam kupić taki leżaczek dla Julci http://allegro.pl/maxxx-lezaczek-bujaczek-hustawka-muzyka-moskitier-i5312795144.htmlLena87, wikaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZania świetny rożek
My zakupiliśmy tylko szafę narożnącałkiem pojemną
ciuszki prałam na bieżąco ale nie prasowałam
myślę że w czerwcu jeszcze raz odświeżę ubranka
Anetaa, Gratuluję udanej wizyty
ważne że jest calutka i zdrowa
Jeśli chodzi butelki to cenowo podobnie wyjdą licząc do tego koszty przesyłki
Leżaczek całkiem niezłyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 16:49
anetaa1607 lubi tę wiadomość
-
Aneta fajnie, że wizyta udana
Lena obawiam się, że musiałabym wcisnąć kilogram cytryn, żeby to jakoś wypić. ....
Kate zakupy imponujące. ... wow !
Katepr dzięki za radę, będę się do niej stosować, bo nie chciałabym straszyć zębami po porodzieanetaa1607, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny