Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Konwalia to ty musisz być drobniutka skoro rozmiar S kupujesz
Koszule ładne
u Mnie problem jest taki że nie lubię ani koszuli ani szlafroka
W 30 tygodniu z Lilką jestem taka jak na zdjęciu poniżeji zgodnie z rozmiarówką do koszuli to kupiłam S (zakładając, że jeszcze się powiększe) a komplet koszuli i szlafroka kupiłam na M (jest jeszcze zapas na większy brzuszek). Ja jakoś sobie nie wyobrażam chodzić po szpitalu bez szlafroka
http://wrzucaj.net/images/2015/05/06/30tydzien.th.jpgLena87, 1kasiulka1, katepr, Ivettka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nic wcześniej tego nie zapowiadało, wczoraj zaczęły saczyc sie jej wody, IP, rozwarcie na 3cm, mimo kroplowek powstrzymujacych skurcze zdecydowali dzis na cc bo jeden maluch był bez wód, chłopcy mają 1480 i 1300 z hakiem, dostali 6 i 7pkt, czekamy jeszcze na info jak sie mają bo dzielna mama odpoczywa. wcześniej Gigsa dostala sterydy na plucka, przed samym cc tez, więc napewno musi być dobrze!!!
Jeju, normalnie ciężko uwierzyć, miala termin dzień przede mna a tu maluchy juz na świecie, szokWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 14:12
Lena87, Morroind, 1kasiulka1, katepr, wikaa, radiszka, Ivettka, jenny88, ewela86, Rudzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam
Pepitka, przekaż gratulacje dla Gigsy
Bliźniaki się troszkę szybciej rozwijają, teraz już będzie tylko dobrze
Ja szlafrok do szpitala wezmę bo nie lubię tak w pidżamie/koszuli przy ludziach paradować.
Leżaczka typowego nie kupujemy, mamy jeździk, który w pierwszych dniach życia aż do roczku służy za bujaczek.
Pomyslę o huśtawce, bo dla starszego mieliśmy i się sprawdziła.
Ale to na wakacjach najszybciej.
Ubranka zacznę prać na początku czerwca najszynciej.
Pasowałoby mi też wózek później dopiero poskładać żeby kurzu nie wciągał, ale chyba lepiej będzie jak złożymy od razu jak przyjdzie bo jak coś będzie niekompletnego to na szybko nie załatwie tego.
Wikaa, brawo, zuch dziewczynka
Wyniki też będą dobrewikaa lubi tę wiadomość
-
Hejka dziewczyny:) ja dziś od rana mega aktywnie, rano badania do prawka, seria 3 lekarzy, później do urzędu zanieść wszystko, wszędzie na piechotę, nie licze ile km zrobiłam;p w domu obiad, pranie i padam na twarz:)
Wikkaa no widzisz dałaś radę, super:) daj znać jak wyniki:) ja się glukozy nie bałam a kłucia heh, bo kłuć nie lubię.Dziś jak mi z palca pobierała na pomiar glukozy to przy mnie chłopak zemdlał jak jemu tez pobierała a poźniej 2 raz przy pomiarze ciśnienia, kurcze my to jednak silne babki jesteśmy:)
O jaa Gigsa urodziła, Pepitka na którego lipca miała termin? całe szczęście,że wszystko dobrze się skończyło. Az trudno uwierzyć,że juz urodziła, obyśmy wytrwały wszystkie do terminu.
Ja nie kupiłam jeszcze koszul i szlafroka, ale nie wiem jak się rozrosnęstaniki do karmienia zostały jeszcze. Jutro może zamówię materac do łożeczka i wanienkę.Jest tych zakupów a jest:) Bujaczka tez jeszcze nie kupowałam, może da nam szwagierka po swojej rocznej córci:)
wikaa lubi tę wiadomość
-
Witam po długiej nieobecności nie jestem w stanie wszystko nadrobić
GIGSA GRATULUJĘ
Dziewczyny czy hbs robicie poraz drugi!?ja miałam na początku ciąży i teraz drugi raz mi kazała zrobić pomyliła się może o inne badanie jej chodziło?Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Gigsa ja również gratuluje i mocno trzymam kciuki za synkow. Niech przybieraja ładnie na wadze i zdrowo się chowają.
Dziewczyny jak Wy zapatrujecie się na masaż krocza? Bo ja mam dwie sprzeczne informacje. Położna jak najbardziej zaleca natomiast mój lekarz twierdzi, że jest to tylko wymysł położnych i nie da się w tak krótkim czasie uelastycznic mięśni. Zaleca jeżeli już naciecie, bo rana lepiej się goi niż ta poszarpana. A Wy bardziej doświadczone mamusie, jakie jest Wasze zdanie? -
bommbelek89 wrote:Dziewczyny czy hbs robicie poraz drugi!?ja miałam na początku ciąży i teraz drugi raz mi kazała zrobić pomyliła się może o inne badanie jej chodziło?
Ja własnie dziś dostałam skierowanie na morfologie,białko,glukoze, kreatynine i właśnie hbs i vd cos tamtez bede miała drugi raz ten HBS
Po wizycie ok a jutro USG -
Konwalia wrote:
Dziewczyny jak Wy zapatrujecie się na masaż krocza? Bo ja mam dwie sprzeczne informacje. Położna jak najbardziej zaleca natomiast mój lekarz twierdzi, że jest to tylko wymysł położnych i nie da się w tak krótkim czasie uelastycznic mięśni. Zaleca jeżeli już naciecie, bo rana lepiej się goi niż ta poszarpana. A Wy bardziej doświadczone mamusie, jakie jest Wasze zdanie?