Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam i ja
Bombelek ja się cieszę i nie cieszę, cieszę no bo narodziny to wielkie wydarzenie ale z drugiej strony nie bardzo bo nie wiem czy zdążę się przygotować, nie mam wózka, łóżeczka, a ciuchów garstke, po 1-3 szt. Módlcie się żebym się wyrobiła
Mi tam nie zależy czy się obróci czy nie, aczkolwiek siedzi mi tyłkiem na pęcherzu, a głowę ma pod moim prawym żebrem ale nie czuję głowy tylko ucisk na pęcherzui to mnie wkurza
-
Agi wrote:hej, dziewczyny chodzicie do szkoły rodzenia?
My z narzeczonym chodzimy i na pierwszych zajęciach byliśmy zaskoczeni że było około 10 par. Trochę nam się nudzi ale przynajmniej w tej szkole rodzenia streszczają wszystkie zagadnienia i tlumaczą jak wyglądają porody / opieka w poszczególnych szpitalach. No i okazało się, że nie oddycham -
nick nieaktualny
-
Witam się i życzę miłego dnia zaczynamy 33 tydzien
Moja kluseczka waży 1950gram
kośc udowa 67,5mm
BPD 79,4
HC 287,1
AC 282,3
wody ok, przepływy ok, łożysko I stopien dojrzałości położenie główkowezania1313, Konwalia, Lena87, 1kasiulka1, katepr, anetaa1607, wikaa, jenny88, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Biedroneczko - kawał babeczki z Twojej dzidzi:)
Ja sobie przeliczyłam,że jeśli moja mała przybierałaby na wadze wg.książkowych zasad tj. 200g tygodniowo to przy porodzie będzie ważyła coś ponad 3700
Ale czy będzie na tyle książkowym dzieckiem...raczej nie
W sumie... 3700 to taka średnia waga z wagi urodzeniowej mojej i mężaBiedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej wszystkim
zania - chyba ty pytałaś odnośnie paczki z gemini i kosmetyków do pupy maleństwa - ja dziś akurat dostałam swoje zamówienie i co do pupy to wiele czytałam i słyszałam dobrego o kremie Linomag i taki tez kupiłam2 szt nawilżającego i 2 szt z tlenkiem cynku gdyby na skórze pojawiło się zaczerwienienie,czy (odpukać)odparzenie
a z Hipp mam oliwkę bo też ma dobre rekomendacje i w sumie powiem ci że pachnie jak każda oliwka może odrobinę delikatniej niż bambino
ps też podzielam twój strach odnośnie porodu ale jako świeżaki też damy jakoś radę
mam nadzieję ..hehe
acha fajny masz brzucholek też taki okrąglutki
Agi - my tez z mężem chodzimy do szkoły rodzenia i póki co wiele przydatnych rzeczy się do tej pory dowiedzieliśmy i nie żałujemy że się zapisaliśmy ;)sprawa godna polecenia;)
biedroneczka - fajnie usłyszeć dobre wieści i że wszystko z twoją kluseczka dobrze
kate - fajny brzusio
radiszka , lena - i wasze fotki i brzucholki fajne
Ja dziś odbieram wyniki z badań a potem śmigamy z moim Em do szkoły rodzeniaacha kochane co do torby do szpitala wybrałam tę która zasugerowałyście >>>>
http://olx.pl/oferta/nowa-torba-podrozna-kuferek-2w1-na-kolkach-verage-CID767-ID5NeQz.html
Dziś kurier ja dostarczył , jest bardzo fajna , polecamLena87 lubi tę wiadomość
-
Biedroneczko super prawie równe 2kg
Ale że łożysko masz I st to jestem w szoku ja II st miałam już w 24 tyg.
Lena i Radiszka śliczne brzuchy
Ja to się modlę żebym się zmieściła w sportową torbę męża, jak nie to nie mam planu awaryjnego , torby kupować tylko do porodu mi się nie chce ;pLena87 lubi tę wiadomość