Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki może jeszcze wam fikną maluszki ;p Ivettki to pewnie nie ;p ale Zania Twój maluch ma jeszcze szanse, coś o kocim grzbiecie słyszałam żeby robić i się bujać ;p
Ten wymaz na paciorkowce ja będę miała na kolejnej wizycie czyli w 33 tyg skończonym także też szybciej, no ale chyba mój lekarz wie co robi ;p
Ja nie zamierzam nic sobie masować, mimo takiego masażu przy porodzie i tak może zajść potrzeba nacięcia, a że ja w ogóle w tych wszystkich smarowaniach i różnych takich nie jestem regularna to sobie odpuszczę i tak bym to olała pewnie ;p
Juwelka to fajnie że będzie taka wycieczka, myślę że lepiej wiedzieć co i jak wyglądapotem jest milej w miejscu w którym się już było
Ivettka, juwelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurcze chciałam kupić kosmetyki do kąpieli i puder, i kremik z Nivea...ale doczytalam dokładnie,ze sa to kosmetyki po 1 miesiącu zycia...i teraz nie wiem. Nie chce Johnsona... teraz rozważam ZIAJE albo moze ten HIPP....
I jaki puder do pupci? Linomag?
Kate, dostalas już paczuszkę z Genimi? Jak pachna te kosmetyki z HIPP?
-
Kate no dałam radę, ale bardzo się bałam tej glukozy.....
Na szczęście już za mną, uufffff. ... A wyniki właśnie sprawdziłam, nie są takie rewelacyjne jak u Zani, ale chyba mieszczę się w normie - na czczo 75/ po godzinie147/ po dwóch 130. A Wy jakie miałyście ?
Zania moja gina mówi, że dziecko nawet do 35-36 tyg. może się obrócić, także luz
Krocza sama sobie masować nie będę, bo też jestem niesystematyczna, a poza tym dziwnie bym się czuła, he, he....
Wymaz na bakterie robi się w końcówce, żeby dzidzia nic podczas porodu nie zalapala od mamusi i tez słyszałam że na ok. 4 tyg. przed porodem. A ja gapa dzisiaj byłam w przychodni i zapomniałam odebrać wyników na przeciwciała i musze jechać jeszcze raz
-
Dzień dobry:) zaczynamy 29 tc:) Ivettka może się jeszcze odwróci, podobno są ćwiczenia tak położna mówiła ze niektórym odwrócilo się dziecko w 39 tc:) Zania u Ciebie ma jeszcze miejsce i fika sobie:) czekam na paczkę, słyszałam o hipp wiele dobrego wzięłam płyn do kąpieli i oliwke min . żeby ciemieniuche smarować, do pupci bephanten i linomag zielony, pudru nie brałam bo podobno nie stosuje się. Do brodawek zamówiłam maltan.
Ivettka lubi tę wiadomość
-
Witam.
Kate no to mnie trochę uspokoiłaś.... O ile tego drugiego wyniku byłam pewna, to już ten trzeci mnie zastanawiał, czy nie za wolno mi spadało. .... Niby miałam komentarz lekarza, ale w głowie jak coś się pojawi, to człowieka potem dręczy. ....Ja pudru tez nie używałam. No i gratuluję Ci rozpoczęcia nowego tygodnia, już niedługobbędzie 3 z przodu
-
Witam
Dzidziusiowi się łatwiej odwrócić, jak się dużo leży na prawym boku z poduszką pod biodrem
No i koci grzbiet, jak któraś pisała.
Pudru też nie używałam, a oliwki używałam i znów mam w planie
Dawałam do kąpieli, mały pachniał cudownie i nie było lekarza, który nie zachwycał by się jego skórą
Ale to muszę dorwać Bambino, jak nie kupię Bambino to oliwę będę dodawać do kąpieli1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
Witam:-) postaram się zaglądać częściej
Zania ja na paciorkowca mam mieć wykaz na następnej wizycie to będzie 34tc.
Do pupci jeszcze nie zakupione ale będę używać linomag zielony
Jak się robi ten masaż krocza??
Ja się boję porodu sn bo ja po cc ale córa odwrócona już i tak już zostanie moja gin mówiła
Ja nic nie mam kupione ani poprane boję się już tego wszystkiego
Ivetka ja to chyba Ci zazdroszczę tej wiedzy kiedy i jak będziesz Rodzic chciałabym też posiadać taka wiedzęIvettka lubi tę wiadomość
-
Wikaa na pewno masz ok:) mój gin powiedział,że moje są ok to Twoje jeszcze lepsze są
oj tak my pierworódki nie wiemy co nas czeka, z 1 strony nie mamy się czego bać bo nie wiemy jak to jest a z 2 strony boimy się,że będzie bolało.Trzeba być dobrej myśli:)Ja jeszcze 11tygodni do terminu, więc jeszcze nie czuję emocji,ale na pewno im bliżej terminu to się pojawią
Zania dostałam maila,że paczkę wczoraj wysłali z apteki, więc dziś powinnam dostaćWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 09:02
wikaa, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
Kate najlepiej nie myśleć o porodzie, wtedy mniej się człowiek stresuje. Co ma być to będzie, wiadomo, że nie lekko, hi, hi.... Ale przecież nie my jedyne.....
Ja jak dostałam boleści to tylko marzyłam, żeby jak najszybciej urodzić. ... A potem już tylko radość i euforia.... I przyglądanie się na tego małego człowieczka co jeszcze dzień wcześniej wsadzał nóżki pod rzebra i przytulał się do pęcherza
Pogoda się zrobiła, jadę na działaczkę pogrzebać w grządkach. ....
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 09:57
1kasiulka1 lubi tę wiadomość