Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Katepr, Biedroneczka powodzenia na wizytach. Czekamy na dobre wieści
Rex to nasza przodowniczka pracy! Kochana najwyższy czas odpocząć !
Zania ja nie odczuwam mrowienia. Nawet kopniakow. Jeśli chodzi oczywiście o górę brzucha....
A ja zbieram się z młodym do lekarza.
Dziś naszła mnie ochota na kapusniaczek z młodej kapustyPo wizycie zrobię zakupy i ugotuje
katepr lubi tę wiadomość
-
Hejka:)
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty, dajcie znać
Ja wczoraj dzień na wariata,badania, później wizyta u endo, wszędzie latałam na piechotę. Hormony ok, dawka ta sama i pod koniec czerwca do kontroli. Powiedział,że brzuch mam jak na 9msc;p A ja myślałam,ze mam mały hehe.
Później autobusem na zajęcia do sr i po sr pojechaliśmy oglądać wózek, bo od kilku dni oglądałam używane i zobaczyłam fajny,ale kupiliśmy inny:) W idealnym stanie praktycznie, a fotelik samochodowy jest nowiutki z metkąTako Laret, dokładnie taki, czerwony- szary z imitacją lnu:
http://tako.net.pl/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=103&virtuemart_category_id=
3w1 widzę,że są po ok 1900zł,my daliśmy 850złoby dobrze się sprawował
bo bardzo nam się podoba i mega zwrotny:) więc już coraz mniej rzeczy do kupienia:) padłam spać po 23:)
Zania mam dokładnie to samo co Ty:) takie mrowienie, rozciąganie nad brzuchem,jakby przy żebrze, takie zapieczenie, jakby swędziało, mrowiło, pewnie Niunia naciska nóżkami:)
radiszka, wikaa, rex, LillaMy, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
Rex zapraszam na talerz zupki ....
Kate fajnie ze zakupy udały się. Mi w przedszkolu pani opiekunka tez powiedziała, że mam duży brzuch, przy czym inna ok. tydzień temu dopiero zauważyła, że jestem w ciążyKażdy widzi co chce i udaje znawcę. ....
rex, Konwalia lubią tę wiadomość
-
Hejka wybrałam wyniki i o ile hbs ujemny mocz ok to krew całkiem nie taka:-/ albo coś za wysokie albo za.niskie oczywiście hemoglobiny dalej za niską
ja mam zmieniona z tardyferonu na żelazek 2xdziennie ale ma mnie to chyba nie działa...
Wychowawczyni w przedszkolu córki ma termin na połowę czerwca i jeszcze pracuje a na początku nie bulo za.ciekawie bo leżała w szpitalu z 40stopniowa gorączka myślałem że nie wróci po nowym roku a ona przyszła i dalej pracuje podobno ma iść już w przyszłym tyg na zwolnienie.
Gratulacje udanych zakupów!!!
Trzymam kciuki za wiZytujace -
Rex - kobieta pracująca, żadnej pracy się nie boi
Ja już od Wielkanocy na L4, ale to przez skurcze. Teraz jak leniuchuje zapomniałam jakie to uczucie.
Bombelek mogę Ci trochę hemoglobiny odstąpić. Mam 14,3 i kazdej zycze takiego wyniku w ciazy.
Zania ja za to leżąc czuję jakby mi coś gardło sciskalo, a jak dostanę kopniaka w przepone to oddechu złapać nie moge. Jeszcze 60 dni. Teoretycznie
Wika jednego dnia czasem słyszę ze mam taki malutki brzuszek lub ze grubas ze mnie i mam oogromną piłkę.
I pochwałę się kupiłam nową koszulę nocną za 10 na olx. Może wydrukowany słonik nie jest mi potrzebny, ale cena przekonała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 15:09
wikaa lubi tę wiadomość
-
Ja mrowien nie odczuwam, za to prawie codziennie zdarzają sie dość silne kłucia w szyjce...krótkotrwałe ale jednak...
A na ostatniej wizycie lekarz mówił ze szyjka sie skróciła (jak bardzo nie wiem), mały ułożony główkowo, i w szyjkę wciśnięty, napiera na nią .... Cokolwiek miał na myśli bo nie kazał leżeć ani zwolnić tempa ani nic, i zgodę na lot wypisał wiec nie martwię sie tym jakoś szczególnienajwyżej może urodzę troszkę wcześniej, nie wiem dlaczego ale już od jakiegoś czasu mam takie przeczucie ze do końca lipca nie wytrwam... A jak to jest u was z takimi przeczuciami?