Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem w trakcie prasowania pierwszej tury prania dla bobasa
Ehhh mam już dość... Jak ja nie lubię prasować...
Mowię do małego że mam nadzieje ze będzie grzeczny bo mamusia tu tak sie poświęca Heheheheh
A jutro kolejne 2 pralki...
A jak u was? Zaczynacie coś już szykować? -
Hej ja po wizycie, wszystko ok maluch 2150g ponoć idealnie jak na ten tydzień, zdjęcia buziola znowu się nie udało zrobić, cwaniaczek
Zania mam to mrowienie pod piersiami i czasem nawet jakby taki tępy ból to był , ponoc tak może być i u mnie to nie są stopy ani kopniaki poprostu mrowienie w tym miejscu mam je już długo bo od jakiegos 24 tyg .
Aaa ja nadal nic poprane nie mam. A prasować nie będę, oj ja niedobra matka :pradiszka, wikaa, LillaMy, 1kasiulka1, ewela86 lubią tę wiadomość
-
Ja miałam prać na początku czerwca. Ale koleżanka mi przytaszczyła tyle ciuchów, że półki w szafie musielismy dorobić, więc już poprałam i poprasowałam te najmniejsze. Na 68 po porodzie dopiero wypiorę.
Na teraz została mi pościel, kocyki, śpiworki i skarpeteczki. -
Dziękuję za rady nadal mam wrażenie jakby miały dzieci wypaść z leżeniem ciężko nic nie zrobi się samo, czuje ze to juz niedługo, i rzeczywiście jako mama bliźniaków to chyba sama zostałam, mam nadzieje ze dotrwam do 34 tyg., coraz bardziej mi jest mi ciężko pomimo iż bardzo mało przytyłam bo tylko 7 kg ale maluszki się przeciagaja i preza i juz czuje dyskomfort.
Musze się pochwalić -mój mąż ugotować mi dzisiaj przepyszna butwinke juz miałam 2 podejścia mniam. .. buziaki1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny, gratuluje udanych wizyt
a mamą bliźniaków gratuluje oby dziewczynki i chłopcy rośli zdrowi:) niestety nie dam rady Was nadrobić, mam mało czasu na wszystko...remont co jakiś czas szpital,lekarz i zawsze braknie mi czasu żeby tu napisać.
gratuluje udanych wizyt, ja jutro mam na nfz wizyte a prywatna za tydzien 28, oby dotrwac do tego skonczonego 37 tyg i juz bede spokojna:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry! Ja wczoraj mialam szalenczy dzień plus wizyta. U Lusi wszystko dobrze - sprawiła dużo problemu doktorkowi bo nie dość że ciągle ma położenie skosno- posladkowe to tak jak czułam jest przodem do kręgosłupa wiec ciężko było czy kość udową czy brzuszek zmierzyc, ze nie wspomne o obejrzeniu buzi czy sprawdzebiu czy Luśka to nadal Luśka a nie np Lucjan....
Ogólnie Mała waży 1797g, tp wyszedł jeden dzień później niż z om czyni jak zwykle. Pogadałam z doktorkiem o szpitalu i porodzie. A za 3 tyg po następnej wizycie zaczynam jeździć do szpitala na zapisy i wtedy pokaże mi oddział, porodówkę, poznam położne i dowiem się wszystkiego co zabrać itp...
Pozniej nadrobię co u Wasrex, wikaa, katepr, 1kasiulka1, ewela86 lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Witam.
Rex biedactwo, kimnij się i zobaczysz, że złość od razu minie
Dora super, że wizyta udana. No cóż, buziaczka zobaczysz po porodzieTo na pewno dziewczynka, bo one lubią się chować
Magdusia mój m. to nawet nie wie co miał by kupić na zupkę z botwinki. ....On tylko wie jak zjeść !
A ja siedzę na allegro i przeglądam w końcu rzeczy do wyprawki. Pogoda brzydka, nad ranem lało. Starszy w szkole, młodszy śpi. -
Dora super, ze u malutkiej wszystko w porzadku
Wikaa ma racje ze to pewnie dziewczynka skoro sie nie pokazuje...
Moj synuś na każdym USG bez żadnych oporów pokazuje ze jest chłopcem
A my witamy sie dziś z trojka z przodu, belly pokazuje 8 miesiąc wow...
Jak ten czas leci, niedowiary jeszcze 10 tyg do terminu a mi sie wydaje jakbym dopiero co test robiła
Ajjj już sie nie mogę doczekać naszego okruszka...wikaa lubi tę wiadomość