Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Konwalia, trzymam kciuki, żeby Lilka jeszcze posiedziała w brzuszku!!!
ja dziś wyjątkowo tylko 2 razy wstałam w nocy
teraz moja kolej na dentystę - mam podejrzanie bolące dziąsła przy ósemkach, na szczęście udało mi się umówić na dzisiaj
Zania, malutka ma jeszcze trochę czasu, żeby się obrócić, może nie będzie aż tak uparta -
Konwalia dostałaś skurczy w nocy? trzymam mocno kciuki,żeby Lilka posiedziała jak najdłużej!!!
Ola ja dziś tez wyjątkowo nie mogłam zasnąć,ale M dopiero wrócił z pracy po 23, więc dlatego nie mogłam zasnąć, bo dziwnie jednak samej w domu.Wstawałam dziś tez 2 razy, o dziwo dużo. Jutro raniutko jadę na morfologię, oddam mocz, więc wieczorem mniej piję,żeby w nocy nie wstawać.
Wstawiłam 4 pralkę ubranek:) za trzecią pralkę zabieram się za prasowanie zaraz:)dziś u nas upał i już zaczynam go odczuwać, muszę się oswoić z tą wysoką temperaturą, bo dziś w Lublinie ma byc 29 stopni! -
Ola to u nas upał
czuję,że muszę się oswoić z tą temperaturą, bo nawet przed ciążą źle znosiłam upały,a co mówić teraz w ciąży:) a dziś mamy na 17.30 sr i ja jadę autobusem 40 min;/ a często są bez klimy, nie wiem jak dam radę dziś w tym autobusie.
-
Kate851 miałam twardnienie brzucha od jakiegoś czasu i lekarz zalecił leki. Powiedział że jak po nich nie będzie poprawy to mam się zgłosić na izbę. Mimo leżenia i brania lekarstw twardnienie nie ustepowalo. Na ktg wyszły wczoraj pojedyncze skurcze.
-
nick nieaktualny
-
Ja już dawno pierścionka zaręczynowego i obrączki nie noszę a tak mi tego brakuje
Czuję się bez nich taka... naga
Jadę Dziewuszki zaraz na sesję zdjęciową - koleżanka ze szkoły mi robi w studiu. To już druga i ostatnio - nie mam na więcej siły
Buziakiradiszka, ewela86 lubią tę wiadomość
-
livia30 wrote:Ja już dawno pierścionka zaręczynowego i obrączki nie noszę a tak mi tego brakuje
Czuję się bez nich taka... naga
Jadę Dziewuszki zaraz na sesję zdjęciową - koleżanka ze szkoły mi robi w studiu. To już druga i ostatnio - nie mam na więcej siły
Buziaki
Hehe Livia ja mam to samo uczucie, też już od jakiegoś czasu nie noszę bo ciężko ściągnąć... -
Cześć Dziewczyny ,
Pogoda była całkiem niezła, a teraz zrobiło się duszno i parno ..
Grzmi więc zapewne coś się dzisiaj będzie działo..
Wiatraczek poszedł w ruch
Konwalia trzymam kciuki aby córeczka jeszcze troszkę poczekała
Jeśli chodzi o obrączkę i pierścionek to ściągnęłam bodajże w 15 tc, nie chciałam ryzykować
Konwalia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Tak sobie na luzaku was czytam, a tu widzę ze Konwalia w szpitalu...
Trzymaj sie kochana, i zaciskaj'nogi niech dziec jeszcze posiedzi troche...
Oby te skurcze okazały sie tylko straszakami...
Informuj nas jak znajdziesz chwile...
Buźki
Co do pogody to ja juz sie chyba wypowiadała nie będę...
Kate tak Ci zazdroszczę bo ja to taki narkoman słoneczny jestem, i wiecznie mi słońca mało a u nas cały maj było zimno, wczoraj to wogole jakby huragan i dzis widzę ze powtórka z rozrywki...i tylko 14stopni i deszcz... A na poprawę nie ma co liczyćw najbliższym czasie...
Z tego wszystkiego nawet żaluzji nie odsłaniam bo i tak szaro i ciemno i do d.....normalnie depresji można sie nabawić...
-
Witam popołudniowo. ...
Konwalia nie wygłupiaj się i nogi trzymaj zaciśnięteOby Twoje skurcze szybciutko ustały....
No faktycznie, u nas dzisiaj niezły upał. ... m. ma wolne i jeździliśmy po komisach samochodowych szukać większego auta, ale dałam radę tylko w czterech a potem wymiękłam. .... Palce u rąk popuchły , nogi w kostkach też. ...Dziewczynki to dopiero początek. ... Ja młodego urodziłam ostatniego sierpnia wiec juz zaczynam się obawiać. ....
Ano Zania - dziś zaczynamy nowy tydzień. Ja na wczorajszej wizycie dostałam kartę ruchów i mam uzupełniać. Też to robicie ?
Kate Ty to szalona dziewczyna jesteś ! Oby tylko pralka wytrzymała!
Idę robić chłodnik. Była przed chwilą tesciowa i o mało mnie nie" zjadła " jak powiedziałam, że nie dodam do niego koperku. ....Nie lubię i tyle.... !!!! A ona - co to za chłodnik bez koperku ? odlej sobie a do reszty dodaj.... A ja na to, że robię tak jak lubię a nie tak jak ktoś lubi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 14:52
-
witam i ja! u nas piękna pogoda, mega ciepło i nie tak duszno jak wczoraj... Młody został ze mną w domu - robi sobie dłuuugi weekend
pojechaliśmy uzupełnić szafę jego na lato w sandały i portki krótkie... kurde tak dla 2 kupować to będzie masakra
Konwalia trzymam kciuki za Was... niech Lilka jeszcze posiedzi w brzuszku!
Wikaa jakiego auta szukacie? my też musimy zmienić i mam wytyczne dla M że musi być na tyle duży żeby zmieścił nasza rodzinę 2+2, psa (sporego), wózek i bagaże na 2 tyg wakacjiwięc będę jeździć autobusem ale ja lubię duże auta..
a wiesz, że nigdy nie jadłam chłodnika??
pierścionki i inne z palców ściągnęłam dawno mimo, że nie puchną mi palce jeszcze ale z Młodym miałam tak że jak mi nagle spuchły to trzeba było ciąć bo mi siniały już palce... więc na wszelki teraz ściągnęłam i nie mam stresu
Ola właśnie jak patrzyłam na Twój wózek to zaskoczyła mnie jego waga - 15kg! to lżejszy niż niektóe pojedyncze... a jakby nie było waga to mega ważna rzecz przy wózku...Konwalia lubi tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Witam upalnie
No u nas po 30 to norma narazie, ale spokojnie, znając życie to jeszcze i takie temp po 6 stopni będziemy mieli
Obrączki i zaręczynowego nie noszę już z 10 lat
Ale nic mi nie puchnie i ze starszym też mi nic nie puchło, może przez to, że duuuużo piję i duuuużo się ruszam.
Teraz najważniejsze, na dzień dzisiejszy malutka waży 2,500Nie zmieni się już w chłopczyka
i jest główką w dół i to też już się nie zmieni bo głową w kanale (choć dalej mi się to jakieś dziwne wydaje, ale tak ginka twierdzi).
Wikaa, ja chyba nie jadłam chłodnika to nie wiem co się dajejedynie hiszpańskie Gazpacho czasem.
A u babci się robiło chłodniki owocowe to na bank tam nie było koperkuale mi koper nic a nic nie przeszkadza osobiście
amarranta, ewela86 lubią tę wiadomość
-
Konwalia trzymaj się w dwupaku. Termin mamy na ten sam dzień wiec wytłumacz Lilce żeby się nie wyglupiala i czekała na lipiec. Memu Szymonkowi będzie raźniej
Dziś idę na wizytę. Mam nadzieję że uzyskam pomoc bo przechodzę jakiś Armagedon. Hemoroidy nie pozwalają mi chodzić, stać o siadaniu już zapomniałam. Nie życzę najgorszemu wrogowi.
Wika narobiłaś mi smaka na chłodnik. -
Hej dziewczyny,
Konwalia trzymam kciuki zeby skurcze przeszly i udalo Ci sie jeszcze wytrzymac chociaz troche dluzej...
Rex super wiesci, ze malutka juz ulozona jak trzeba i do tego nadal jest dziewczynka
Ja dzisiaj znowu czuje jakos bardziej klucia w szyjce i niezbyt to przyjemne a tu jeszcze do pracy trzeba isc dzisiaj i jutro. Pogoda nam niestety nie dopisuje ale podobno od jutra ma sie troszke popawic na ok tydzien i pozniej znowu deszcz i wiatrchyba nie bedziemy mieli lata w tym roku...
Uciekam do pracy, a Wam zycze milego popoludnia
rex lubi tę wiadomość