Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakby przeczytać dokładnie ulotkę tormentiolu to faktycznie nie jest polecany, nawet do 12 R.Ż. Ale wzielam na wypadek W. Najwyżej odniosę jak nie skorzystam bo mam taką wygodną sytuację pracując w aptece
I nasi pediatry go stosują. Liczę ze nie będzie potrzebny. Jeszcze sudocrem mam
pół apteki wyniosłam.
Widziałyście że jest opcja nie lubię. Trzeba się pilnować. Znając życie jak pisze z telefonu to zaraz źle wyceluje palcem.LillaMy lubi tę wiadomość
-
LillaMy wrote:Jeśli chodzi o kontakt tel. wydaje Mi się być dobrą opcją przynajmniej żadna nie będzie się zamartwiać
Kiedy leniwiec Livka się długo nie odzywa to jestem zmuszona napisać do Niej sms - a
Już tam zaraz leniwiecLillaMy lubi tę wiadomość
-
Hej Mamuśki
Ja dziś byłam w labo na badaniach... Ale trochę się załamałam. Hemoglobinka niby ładnie podskoczyła na 12,5, ale za to mój cholesterol na 620 już... Pewnie żadna z Was tu nie ma zdiagnozowanej hipercholesterolemii? Boję się bardzo, że i w żyłach mojego synka płynie taki rosół i że mu to zaszkodzi zwłaszcza jak poczytam w necie o konsekwencjach dla dziecka. Już sama nie wiem co robić, a lekarze na tym zadupiu twierdzą, że nic się nie da zrobić. Ehh jak tak dalej pójdzie to dobije do 1000 przed porodem -
nick nieaktualnybry
dziewczyny wy z postami w takim tempie to czerwcówki dogonicie. Wymiane nr też uważam za dobry pomysł.
Magdusia (bliźniaki) też się dawno nie odzywała....
Jutroz rana lecę do lidla, będą fajne kiecusie dla dziewczyneka potem na szpital na 1 ktg
-
Uhuhu ale wenę macie:) ja dziś też mam dzień leniuszka:) czasami trzeba:) wyprałam dla Niuni 3 kombinezony bo kupiłam różne rozmiary takie jesienno-zimowe.
Radiszka no duży ten cholesterol, ja w ciązy nie miałam badanego, jedynie jak brałam pigułki, to wtedy miałam też jakiś większy chyba ponad 200.Musi być jakiś sposób,żeby go zmniejszyć,przede wszystkim pewnie dieta. Przynajmniej super masz hemoglobinęja nigdy takiej wysokiej nie miałam nawet przed ciążą
Bommbelek co to za szpital z tabletami i netem?
Mia super,że masz wreszcie pogodęw Lublinie też dziś ciepło, a w sb mają być upały ponad 30 stopni:)
Fajny pomysł z tymi telefonami, ja może wymienię się z dziewczynami z Lublina jeśli zechcą
radiszka lubi tę wiadomość
-
kate851 wrote:Uhuhu ale wenę macie:) ja dziś też mam dzień leniuszka:) czasami trzeba:) wyprałam dla Niuni 3 kombinezony bo kupiłam różne rozmiary takie jesienno-zimowe.
Radiszka no duży ten cholesterol, ja w ciązy nie miałam badanego, jedynie jak brałam pigułki, to wtedy miałam też jakiś większy chyba ponad 200.Musi być jakiś sposób,żeby go zmniejszyć,przede wszystkim pewnie dieta. Przynajmniej super masz hemoglobinęja nigdy takiej wysokiej nie miałam nawet przed ciążą
Bommbelek co to za szpital z tabletami i netem?
Mia super,że masz wreszcie pogodęw Lublinie też dziś ciepło, a w sb mają być upały ponad 30 stopni:)
Fajny pomysł z tymi telefonami, ja może wymienię się z dziewczynami z Lublina jeśli zechcą
Kate dieta to już dla mnie nie dieta tylko codzienność, leczę się na to już od 8 lat dieta+leki, ale w ciaży nie można leków. Tylko nikt nie przypuszczał, że dobiję aż do takiego poziomu