Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Zastanawiam sie naad jedną rzeczą. Moja mała ma głowke u gory po prawej stronie i lekarz zalecil mi lezenie własnie na prawym boku zeby łatwiej jej bylo sie obrocic ale nie wiem czy nie jest odwrotnie ze lezac na prawym boku ona wtedy nie ma miejsca. Co o tym myslicie?
-
Ivettka to witaj w klubie, ja tez po wizycie, niby ok, ale mala przybrala tylko 200g przez 2tyg , no i szybkiego porodu raczej nie bedzie i czekac mnie bedzie wywolywanie ehh... ide chyba spac bo nie mam humoru
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 20:04
-
Malagosia- najlepsZa jest pozycja kolankowo lokciowa, albo bycie podłóg- na serio. probuj ile się da tak wytrzymac:-) i te kocie grzbiety:-) mam znajomą ktorej cora odwrocila się z miednicowego na glowkowe a już miała cesarke umowiona. a co zrobila? nachylila się szybko założyć buta i aż poczula jak się obraca mala,jesZcze dodala że chyba dziecku kregoslup złamała bo takie miała odczucie hehehh
-
no jak ja bylam na zaspie to mi cieplo nie bylo nawet swoj koc posiadalam i sie nim przykrywalam
Czas się iść kąpać i do wyrak spokojnych nocek dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 22:41
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Dziewczynki Iga przyszła na świat 25CZERWCA O 16.05 PRZEZ CC WIDZIALAM JA TYLKO CHWILE I POTEM MIELI JA PRZYWIEZC A NOE PRZYWIEZLI W KAZYM RAZIE WYGLADA ZUPELNIE INACZEJ JAK JEJ STARSZA SIOSTRA WAZY 2600 51DLUHA DOSTALA 10PKT ALE OSTATECZNIE ODJELI JEJ JEDEN PNK ZA KOLOR SKORY I MA 9.JAK NARAZIE POMIMO MOJEJ CUKRZYCY CUKRY MIALA DOBRE DZIS BEDZIE RESZTA BADAN
Ja znosne choć nie wiem jak będzie dzisiaj z pionizacja
Nie czekali z cc bo ktg źle wyszło wczorajOlisie, dora8201, Magda lena, LillaMy, Pay, OlaW84, Verona, wikaa, radiszka, believe, rex, amarranta, Konwalia, Tigana, 1kasiulka1, Carmen.92, Daven, joka789, katepr, Ivettka, Lexie, usia89, ewela86 lubią tę wiadomość
-
Ooooooooo jakie wieści! Dzis nie liczyłam na takie:)
Bommbelek gratuluję bardzo mocno!!!! IGUSUIU witaj po tej stronie brzuszka! Rośnij zdrowo i pięknie i przyjedź rodzicom i siostrze mnóstwo radości! A mamusi szybkiego powrotu do sił!!!
Jak tylko wstanę to zaktualizuję tabelkę!!!
Ale numer.... No dziewczęta - uwaga.... Worek porodowy się rozwiązał i zaczniemy się teraz hurtem sypać, tak czuje...Tigana, 1kasiulka1, katepr lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Aaaaaaa bombelku gratulacje, życzę szybkiego powrotu do domku.
Dora obys miała racje z tym naszym workiem, bo juz też nie mogę się doczekać kiedy będę przytulać ta mala istotkę.
mnie w nocy złapały ze 4 bolesne skurcze, ale to straszaki napewno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 06:59
-
No, zaczęłam w nocy odpisywać, bo spać nie mogłam, no i w końcu usnęłam. Także teraz:
Zania, super, że Gabrysia się obróciła.
Rex, nadal mdli? Współczuję. Ale tak, bliżej już niż dalej i po porodzie minie.
Pay, kuruj się!
Kate, dobrze, że lekarka dmucha na zimne. Zobaczysz we wtorek, że wszystko będzie dobrze
Wika, kurde, sama bym się wkurzyła. Ale miałaś przeżycia! A synek szybciutko wróci, zatęskni za mamą i nie będziesz potem mogła się od niego opędzić
Beata, nie martw się, może poprzednio niedokładnie zważyli, albo akurat brzuszek był pełen? A z tym wywoływaniem to się tak nie nastawiaj. Mi próbowali córę wywołać, ale miała ich gdzieś i nawet 1 skurczu w czasie oxy nie miałam A kilka dni później sama wyszła. Co więcej w nocy przed porodem byłam z fałszywym alarmem i powiedzieli mi, że ja to jeszcze ze 2 tygodnie nie urodzę, bo się mała nie opuściła, no i się lekarz przeliczył Także spokojnie, może u Ciebie też będzie podobnie.
No, to chyba wszystko. A ja wczoraj byłam na KTG i liczyłam na to, że doktorek sprawdzi mi szyjkę (na KTG chodzę na NFZ), a on nie miał czasu bo nie dość, że się spóźnił, to jeszcze musiał wcześniej wyjść, no i powiedział, że KTG ok, więc nie badamy i mam przyjść w poniedziałek już na normalną wizytę plus KTG. Kurcze, i to akurat w tych samych godzinach, kiedy mam umówioną wizytę u swojej doktórki w innej części miasta, więc muszę to odwołać. I w ten oto sposób nie wiem nic Poza tym, że jak tylko KTG zaczęło hałasować, to mały jakby się szaleju najadł i ciągle się wiercił. A tak poza KTG to leży cicho i wcale nie chce się ruszać.
W każdym razie zaraz po wizycie poszliśmy jeszcze z małą na spacer na plac zabaw, na drobne zakupy i ledwo dotarłam już do domu. Także Kate, jak Ty te kilometry robisz to ja nie wiem i podziwiam. Ja ledwo się toczę, bo tego już nawet chodzeniem nazywać nie można....
Ok, biorę się za to zaległe wczorajsze prasowanie Miłego dnia!wikaa, beata1313 lubią tę wiadomość
-
Noo dospałam trochę...
WIKAA o kurde ale przeżycia na lotnisku....! Najważniejsze ze to nic poważnego a syn będzie musi l się czym chwalić.... Jak się trzymasz dziś??
REX PAY a Wy? Jak zdrówko??
OLISIE ja tam chodzić mogę... Gorzej jak się potem czuje;) bo jak idę to idę ale jak już siądę to masakra... a z ktorej wizyty rezygnujesz? Nfz czy prywatnie?wikaa lubi tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Bommbelek89 gratulacje! Życzę szybkiego powrotu do formy i oczywiście samych przespanych nocy
Ja już też nie mogę się doczekać, ale jeszcze caaały długi miesiąc przede mną ;(
Co do staników to też jestem ciekawa jak ten usztywniany się sprawuje, bo w szmacianym raczej nie będę się czuła komfortowo..