Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A moje dziecię spokojne aż je rano katowalam aby dało znać o sobie.... Teraz czuje ale bardziej przeciąganie zw się rozciąga mało co kopie mamusie
Z rozmiarem stopy to ja mam okropnie!!!
Miałam rozmiar przed synem 38....Jak urodziłam nagle musiałam kupować 39.
Teraz coś mnie cisnely adidasy... Poszłam kupić i numer 40.... Nosz kurde...
Nie mówiąc że mam pół czoła,nos, policzki w plamach hormonalnych.... Po porodzie laser mnie czeka...
Więcej dzieci hmmm podziękuję....ania181111, Agness27 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Ja akurat rozstepy mam ... co do "sflaczenia " to zaopatrzyć się trzeba w pas poporodowy i jak rodzi się sn to można już po tygodniu ho nosić podobno
i brzuszek się sam naprawia . Ja już zamówiłam na allegro
jusella, TheForfie lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Ja właśnie też chyba spróbuję pasa
Ale zamówię, bo porodzie, bo się boję kupić za dużego
Jak myślicie, prasować lepiej rano, czy czekać do wieczora? W tym momencie u mnie w mieszkaniu jest 25 st.... rano chyba jednak trochę mniej będzie, chociaż na wschodniej stronie mam pokój.TheForfie lubi tę wiadomość
-
Ja bym wolała wieczorem. U mnie w mieszkaniu jest chłodniej wieczorem
Pas poporodowy wybiorę po porodzieA jak tylko będzie zielone światło do ćwiczen to się za nie biorę.
kijanka_88, Dalile, jusella, TheForfie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTylko człowiek na chwilę wyjedzie, a tu takie wieści!
Niezapominajko, serdeczne gratulacje i oby Jaś jak najszybciej mógł wrócić z Tobą do domu
Wybraliśmy się z mężem na prawdopodobnie ostatni weekendowy wyjazd tylko we dwójkę. Nie przypuszczałam, że kondycję mam już taką, że niemieckie emerytki będą mnie wyprzedzaćbyliśmy w Karpaczu, samo przejście z hotelu do centrum (trochę w górę, trochę w dół, jak to w górach bywa) było jak wyprawa na Śnieżkę. Ale wczoraj wieczorem wyleżałam się i zostałam wymasowana w spa, więc czuję się jak nomen omen nowo narodzona
W piątek Mały napędził mi niezłego stracha, bo zamiast wieczorem robić stretching jak zwykle postanowił sobie pospać. Chciałam już jechać na IP, bo się bałam, że ten spacer w górę i w dół mu zaszkodził, ale mąż wsadził mnie w kąpiel i poleciał po batonik, no i synek łaskawie się obudził, a potem pół nocy dawał mi do wiwatu. Chyba po prostu uśpiłam go kołysaniem na spacerze, ale co się strachu najadłam, to moje.
Jutro rano lecimy na sesję foto, trzymajcie kciuki za pogodęWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 21:14
jusella, nowatorka, LilouK, Agness27, aisa, Ejrene, Kasiulina, renieczka, stokrotka2013, TheForfie lubią tę wiadomość
-
Ania no ja juz wlasnie kupilam ten pas bo polecali w sklepie (babka mowila ze od razu po porodzie mozna zakladac, nawet w szpitalu) ale teraz slysze rozne opinie o nim i juz sama nie wiem co myslec. Niektorzy chwala, inni mowia ze miesnie sie rozleniwiaja i przynosi wiecej szkod niz dobrego. Ktoras ma jakies doswiadczenia?
ania181111 lubi tę wiadomość
-
Ja miałam pas po pierwszej ciąży i zaczęłam w 3 dobie, już w domu używać i zadowolona byłam
.
Pamiętam, jak zaraz po porodzie chciałam rękę na brzuchol położyć - tak z przyzwyczajenia - a tu ręka mi spadła na jakąś galaretę. A to ta skóra rozciągnięta była - dziwne to było - do tej pory pamiętam...
TheForfie lubi tę wiadomość
-
nowatorka wrote:Ania no ja juz wlasnie kupilam ten pas bo polecali w sklepie (babka mowila ze od razu po porodzie mozna zakladac, nawet w szpitalu) ale teraz slysze rozne opinie o nim i juz sama nie wiem co myslec. Niektorzy chwala, inni mowia ze miesnie sie rozleniwiaja i przynosi wiecej szkod niz dobrego. Ktoras ma jakies doswiadczenia?
Moje mięśnie i tak są rozleniwione, więc nic nie stracęDopiero muszę je uruchomić po porodzie.
kot_bury, nowatorka lubią tę wiadomość
-
Witam sie wieczornie
Ja sobie odpoczywam bo troche w weekend sie nachodzilam bo byli u Nas goście: Córki chrzestny z zona ibz dziećmi.Pooprowadzalismy ich troche po Naszym Malborku a corka miała sie z kim bawić
Dodatkowo w sobotę robiliśmy jej 5 urodziny i zaprosiliśmy dodatkowo teściów
Kot bury piękne widoki tylko pogratulować wycieczki
Dalie ja ostatnio prasuje rano bo wieczorem jestem padnieta.kot_bury, jusella, aisa lubią tę wiadomość