Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolla ja tam całą ciaze chodziłam i dowiedziałam się przez inną Panią dr bo akurat mojej nie było
masakra ogólnie z tym szpitalem . Zdecydowałam się na poród w medeorze - ponoć dobry szpital i znieczulenie za darmo mają . 7 czerwca idę na rozmowę kwalifikacyjną (bezplatna ww Gamecie się płaci 150zl)
Bo jeszcze profamilia zostaje ale tam jak akcja się zacznie trzeba jechać .
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dokładnie do Pf jedzie się z rozpoczętą akcją. Ja myślałam jeszcze o salve ale obawiam się, że jak wybiorę poród na nfz to nie będzie dla mnie miejsca. Nie wiedziałam, że w medeorze są też wizyty kwalifikacyjne
Piszesz o medeor plus? Szkoda, że wcześniej nie widziałam tej strony...chyba jutro tam zadzwonię i zapytam czy jeszcze będę mogła umówić się na wizytę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 17:38
ania181111 lubi tę wiadomość
-
Właśnie w salve może być tak jak piszesz
Tak w medeor plussą wizyty i ja już się umowilam bo jak się o gamecie dowiedziałam to moja dr od razu do medeora kazała dzwonić
więc może jeśli chcesz to poczytaj sobie itd i umawiaj się tam
Karolla. lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Rozmowy kwalifikacyjne na poród, serio dziewczyny???
Nie wiedziałam, że coś takiego praktykuje się w Polsce
Dobrze, że tu nie ma takiego problemu z anestozjologami.
Mi sie wydaje, że warto też patrzeć jak duży i rozbudowany jest szpital, jeśli chodzi o inne oddziały.
Słyszałam kiedyś o dziewczynie, która rodziła w szpitalu prywatnym. Zapłaciła kilka tys za poród. Dziecko urodziło się z wadą serca, a w tym szpitalu nie było specjalistów, którzy potrafiliby mu pomóc. A wiadomo, liczyła się każda minuta. Na szczęście niedaleko był duży szpital wojewódzki, tam przewieźli dziecko i wszystko dobrze się skończyło.Agness27, TheForfie lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Naditta serio;) nie wiem dokładnie na czym polega taka wizyta Ale ponoc sprawdzają dokumentację i badaja jeszze mnie i dziecko itd
Karolla nie wiem właśnie jeżeli chodzi o lekarza to nie mam bladego pojęcia na tej wizycie mam się dowiedzieć co i jak .[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Witaj Karolla, fajnie, że znowu jesteś
Właśnie wróciłam z szopingu. Wyhaczyłam fajny biały bawełniany szlafrok w Primanim za grosze, do tego 2 piżamki letnie. Mojego starego trzyma jeszcze szok po wczorajszym, bo stwierdził, że 2 to za mało, polazł i dokupił mi jeszcze 3. Aż się zdziwiłam, że 3 różne, bo jemu zwykle nie przeszkadza, żeby kupić 3 takie sameAh, kupiłam jeszcze kapciuszki. Tak że tego, szybkie pranko i mogę pakować torby.
Kupiłam 2 małe paczki pampersów premium care sensitive- 1 i 2. Te chyba nie mają tego wycięcia na pępuszek.
Myślę, że w 99% jestem juz gotowa
Niebieskości poprasowane, dodatkowo puściłam 2 pralki jakiś dziwnych kolorów ubranek, zmieniłam pościel. Chyba zaraz idę znowu sprzatać w szafkach i układać ciuszki bo mnie nosi
Co do puchnięcia, to nie mam tego problemu póki co, a przynajmniej nie jest jakoś bardzo widoczny. Ale zauważyłam, że jak mało się ruszam, dużo się byczę, to wtedy moje nogi robią się parówkowate. Staram się być w ruchu cały czas
jusella, Naditta, Karolla., kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Ja od kiedy piję tą pokrzywę, staram sie pić dużo wody i do tego smaruje sobie stópki żelem Bielendy sexi mama na opuchnięte nogi to moje stopy wyglądają o niebo lepiej i nawet wlazłam na wagę i trochę gramów ubyło
Oby tak dalej.
jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
LilouK, też mam szlafrok z Primaniego, wszystko super tylko to badziewie nie przepuszcza chyba powietrza
ja się w tym bardzo pocę. Ale myślę, że na porodówkę będzie
Co do puchnięcia to tfu tfu, ale ja tego problemu nie mam.
Moje dziecko aktywne, ale chyba lubi stretching. Mam wrażenie, że ciągle sprawdza jak daleko może wyciągać ręce, nogi i całą resztę. I jest to bolesne.
Do tego nie lubi jak siedzę. Jak coś robię, to jest spokój. Wystarczy, że na chwilę usiądę i od razu się kręci.jusella, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
17.07.2016