Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
panna truskawka wrote:A ja mam remont i mi się płakać chce bo syf taki, a ja sił nie mam...
Panna truskawka nie płakaj., nie dzis to jutro;'p ja mam zamoczone sciany i mnie czeka remont po urodzeniu bąbla co mnie przeraza ale damy rade;)
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
nick nieaktualny
-
Truskawka - przytulam, remont się skończy i będzie ślicznie
.
A ja bym coś porobiła a tu dupa - trzeba leżeć. Wczoraj trochę wstałam, z Pierworodnym obiad gotowaliśmy i wieczorem Bunio twardy jak skała. Zastanawiam się jak jutro na SK się dotoczę a w środę na badania
.
eve90 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny planujące nosidła - poczytajcie dużo na ten temat.
my planujemy się chustować, byłam na różnych warsztatach z certyfikowanymi doradczyniami jak i z Pawłem Zawitkowskim, i wszyscy mówili, że nosidła to dopiero jak dziecko siedzi.
Bardzo trzeba uważać, żeby nie kupić tzw. wisiadła tylko prawdziwe nosidło, które nie będzie obciążać kręgosłupa dziecka.
jusella, renieczka, Agness27, kot_bury, TheForfie lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za pocieszenie :* Leżę teraz wśród startej gładzi, jem pączka i obmyślam plan, że może mamę zaproszę na tą kawę i dam jej przy okazji ścierkę i mopa
Łączę się w bólu z tymi, które przechodzą to co ja i mają pokoje na poddaszu a w nich ponad 25 stopni (!)jusella, kama005, ania181111, renieczka, stokrotka2013, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Oj dziewczyny ja troche poogarnialam w domu. Ogarnęłam siebie też i chwilowo obijam się. Potem na zakupy. Może jakaś kawka mrożona w centrum handlowym
Co do ubranek to ja na 50 mam dwie rzeczy reszta to cały komplet na 56 i komplet na 62 a z tych większych mam po kilka Sztuk.
I najgorsze jest to że wiem że powinnam pomału zacząć pakować torbę do szpitala ale tak mi sie nie chce.
Szlafroka nie mam takiego na lato a w domu nie korzystam. Do szpitala też pewnie nie wezmę. :p
Mam ochotę na czereśniei może na jakieś lody dobre.
Skwarkami za oknem ja cholera. Aż się wychodzić nie chce :pmajeczka87, jusella, Agness27, Maka, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Sprzątanie zaczęłam od siebie: kąpiel ze wszystkimi możliwymi zabiegami, peelingami, goleniem itd, a teraz mocze stópki w bąbelkach z solą i popijam kawkę
Jak siebie doprowadzę do porządku to wtedy wezmę się za dom!
Mój mężulek taki kochany, że jak wychodził z domu do pracy, to mówił, żebym się broń Boże nie przejmowała bałaganem, mam sobie odpoczywać
Złoty chłop, mówię Wam!
Przeraża mnie to jak głęboko w d*** jestem ze wszystkim. Wy tu o torbach do szpitala, a ja nawet łóżeczka nie mam! I co najlepsze, szukam od miesiąca i nie mogę znaleźć. Czy wymiary 140x70, płaskie szczebelki, szuflada i kolor biały to tak dużo? Bo znalezenie takiego łóżeczka graniczy z cudem...jusella, kot_bury, eve90 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
kama postaw sobie termin - np ze spakujesz sie do konca tygodnia i to zrealizuj. Pomysl sobie jak biegasz po domu szukasz zeli pod prysznic itd a brzuch napiernicza. Po co Ci ten dodatkowy stres prawda?
i tak czesc rzeczy dopakujemy w ostatniej chwili dopiero
jusella, kot_bury, eve90 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
panna truskawka wrote:Dzięki dziewczyny za pocieszenie :* Leżę teraz wśród startej gładzi, jem pączka i obmyślam plan, że może mamę zaproszę na tą kawę i dam jej przy okazji ścierkę i mopa
Łączę się w bólu z tymi, które przechodzą to co ja i mają pokoje na poddaszu a w nich ponad 25 stopni (!)
U mnie 26st, ale urośnie jeszcze -
Naditta ja w końcu też znalazłam lozeczko takie jakie chciałam i czekam na kuriera . Nie martw się na tez nie spakowana
nic mam nie ruszone
haha ale mam to w nosie bo czasami nie mam siły na sprzątanie itd
Naditta, kot_bury, TheForfie lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
jusella wrote:Kama ostatnio widziałam czereśnie w Polo Markecie po 20 zł/kg i... zapomniałam sobie kupić
- sierota ze mnie... za to przed chwilą przyjechały do mnie truskawki
Mąż właśnie poleciał po czereśnie dla Zosi(Bo to Zosia chce, a nie ja
)
majeczka87, jusella, renieczka, stokrotka2013, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Witam sie poniedziałkowo.
U mnie 36 stopni w cieniu. MASAKRA !
Nie ma czym oddychać!
Moj M tylko sie smieje ze cud ze jeszcze nie rodze!
Od 3 dni juz miewam skurcze ale takie jakby krzyżowe, troche bardzo niemiłe ale juz jutro wizyta moze w koncu sie czegos dowiem:)
Wspolczuje remontow.Gdybym miala teraz remont to rozplaszczylabym swoje szanowne 4 litery i powiedziała wyraźne NEVER ! Moja chałupina jeszcze sie buduje, dopiero w grudniu mamy zamiar przenieść nasze bibeloty i inne szpargały
majeczka87, jusella, Dalile, Agness27, Maka, kot_bury lubią tę wiadomość
Spełniona mama z własną firmą www.paperstudio.pl -
Zojka gdzie takie tropiki ?
też zaczynam mieć takie skurcze ...
Dalieale smaka mi narobiłaś na czereśnie
U mnie jeszze ich nigdzie nie widziałam w sprzedażyA jak będą to pewnie drogieee Ale też pewnie z 0,5 kg kupię
Macie jakieś wiatraki w domu ?
Bo na te upały to nie wiem czy nie kupićWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 13:08
jusella, majeczka87, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
W Poznaniu np na cztery szpitale, w których można rodzić, tylko w jednym dają od ręki znieczulenie, akurat tam gdzie, chcę rodzić, ale ja go nie chce. Jak poprzednio rodziłam też tam, to na sali potem miałam dwie dziewczyny, które dostały zzo, ale im nie zadziałało. Tak więc nawet jak dają, to nie ma gwarancji, że zadziała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 13:16
-
Ania ja mam na suficie okropnie brzydki żyrandol z wiatrakiem, nie mogę na niego patrzeć, ale w takie dni jak ostatnio przypominam sobie, dlaczego go jeszcze nie wywaliłam. Sprawdza się super, te wszystkie stojące mogą się schować. Gdyby tylko nie był tak szkaradny
majeczka87, kot_bury lubią tę wiadomość