Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Na wywołanie jest jeszcze koktajl położnej;) powoduje on skurcze jelit, przeczyszczenie ich a co za tym idzie skurcze porodowe;p - PODOBNO ;P
jusella, kot_bury, eve90 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
majeczka87 wrote:no to się dzieje.. uwazaj tam na siebie i nie oddalaj sie od domu, tel tez naładuj. Dlaczego piszesz ze nie ma znieczulenia? wszystkie szpitale panstwowe musza sie podporzadkowac ustawie o znieczuleniu.. chyba ze w Polsce nie jestes
Wiesz szpitale ( w Polsce), które mam w pobliżu rządzą się swoimi prawami i usłyszałam, że znieczulenie tylko ze wskazań lekarza.
-
kurcze nowa... jak to ze wskazań? a moze poszukaj tej ustawy.. ona jakos po 2012 roku weszla. Powinno ją respektować,a co oni inni? TE zewnatrzoponowe należy sie jak psu buda. Chyba ze problem jest okurtny z anestezjologiem.
goodwill, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry z samego rana!
Dziewczyny, a co to koktajl położnej? Lewatywa jak rozumiem?
Co do ubranek na 52, to ja nawet nie wiedziałam, że istnieją takie małe...
I oczywiście nie posiadam, moje najmniejsze to new born, co powinno być niby odpowiednikiem polskiego rozmiaru 56, ale coś mi się widzi, że są trochę większe.
Laktatory. Z tego co zdążyłam się dowiedzieć od dzieciatych znajomych - tylko elektryczny. I kilka z nich odradzało Tommy Tippie, podobno głośny jak odkurzacz. Ja póki co zakup laktaktora zostawiłam na bliżej nieokreślone "później".
Dalile, gratuluje wygranej wojny!
Co do znieczulenia, przepraszam, ale ja nie wyobrażam sobie rodzić bez.
Macie czasem tak, że roboty mnóstwo, bałagan w domu itd a Wy nie wiecie za co się zabrać i nie robicie nic? Ja dzisiaj tak mam. Czuje się zagubiona w tym natłokuWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 11:22
jusella, Maka, kot_bury, eve90, niezapominajka lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Witam sie
Dziewczyny śliczne brzuszki macie
Moniikaa mi np. w trakcie starań przesunąl się okres z 28 na 30 dni..
I raz miałam bezowulacyjny i wtedy 4 dni mi się przesunał..Trzymam kciuki za starania
Mirelss – co kremu do pupki ja zamierzam kupic linoderm albo linomag maśc.
Karolajjn –w związku z biegunką : dużo przebywasz na słońcu?Bo nieraz od tego może być.
Maka co do chomików to mam nadzieje ze mam dwóch panów ale czas pokaze. Na razie maja miesiąc.a po jakim czasie miałas mlode ? Co do podkładów poporodowych ja mam 4 paczki( chodzi mi o te duze podpaski bella ) no i mam nadzieje ze starcza
Co do paznokci ja maluje ale u rąk ale lakierami a u stóp 3 tyg temu mąż mi malował bo ja nie dosięgłam jużAle w lipcu już nie będę malowac
Dalie fasolka świetna
Zuzulka piekny obraz-jestem pod wrażeniem .Masz talent
Widzę że same rocznice się szykują
No mi 24 czerwca przypadnie 6 rocznica bycia razem
Ania –ja pampersy mam małe z biedronki Dada i po 10 czerwca kupuje babydream małe te za 14,99 bo SA lepsze (zółte)
Ania ,Daile ja swojego poznałam na weselu na którym byłam z innm chłopakiem.a jak mies później zerwaliśmy to pastanowiłam do teraz mojego Meza napisac na nk i tak znajomośc się zaczeła.A najsmieszniejsze jest to że mojego rodzice tez się na weselu poznali
Niezapominajka moje Gratulacjea Synek na pewno szybko dojdziedo siebie,takie maluchy są silne !
Śliczny chłopczyk
No ja torbe tez mam już spakowaną i jeszcze musze dorzucic tylko pare rzeczyNie ma na co czekac jak już się rozpakowywujemy
.Co do szlafroka to ja miałam cienki w szpitalu ale w ogóle się nie przydał bo było tak goraco w szpilatu że był zbędny,dlatego ja teraz nie biore.
ania181111, majeczka87, jusella, eve90, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
Naditta ja tak mam codziennie
mam coś zrobić i tak mi się nie chce
ze nic nie robiępóźniej przychodzi mój z pracy a ja mówię że mnie brzuch bolał i mam wymowke hahah
- wiem ze to straszne
Przepis na serniczek wyśle później bo dostałam od szwagierki i nie wiem gdzieś w tym wszystkim zagubilam;p
Macie takie piękne pokoje A w moim domu syf az miło ;p muszę się zebrac w sobie i ogarniać pomału
Zaraz Wam wyśle pobojowisko kartonów :pmajeczka87, jusella, Naditta, Maka lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyO kurczę, mi nawet do głowy nie przyszło, żeby ubranka kupować miejsce niż 56. Zresztą tych też mam tylko kilka sztuk, reszta na 62. No ale ze moja Kluseczka idzie na 4 kg to raczej mniejszych nie ma sensu robić zapasu.
Kupiłam dla niej 2 paczki Pampersow 1 new beby i tak się zastanawiam czy jej się na dupce zapnaW razie co 2 tez mam w szafie
A ja dziś postanowiłam leżeć i odpoczywać. Jakieś tam pranie się pierze, zmywarka zmywa a ja leżęjem truskawki i grzebie w necie.
Nowa uważaj na siebie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 11:52
majeczka87, jusella, kot_bury, eve90, TheForfie lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja
Nie mogę Was nadrobić, tak się rozpisałyście
Laktator mam ręczny z lovi medical, ten niebieski, jak na ręczny ma dobre opinie. Ubranka mamy od 56, nie kupowaliśmy mniejszych rozmiarów.
Znieczulenie też myślałam, że należy się każdej kobiecie, ale niestety szpitale oszczędzają do tego stopnia, że nie ma na oddziale anestezjologów i się po prostu nie przejmują. To będzie mój pierwszy poród i nie wiem czego się spodziewać, wolałabym mieć ten komfort psychiczny, że 'wrazie wu', zawołam zzo.ania181111, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
czasem dzień lenia jest każdemu potrzebny;) ja tez sie narazie lenie i chlodze, co prawda sajgonu nie mam w domu ale znalazlo by sie co robic;) zaraz moze powyszywam sobie a co;
jusella, renieczka, eve90 lubią tę wiadomość