Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
W sumie teraz widzę, że te z szufladami to pierońsko drogie są, za 200 nie ma co wybierać prawdę mówiąc
Wybierając swoje jakoś nie zwróciłam uwagi na to, że jest bez, dlatego tak mnie zdziwiła ta cena, którą zapodałaś.
Hmmm. Może zamiast płacić za szufladę, warto pomyśleć o szafce? A pod łożeczkiem zawsze można jakies mniej użyteczne rzeczy w ładnych pudełkach trzymać... Tak mi się pomyślałojusella, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Maka wrote:
Też mam 4 paki tych zapiekanek poporodowych. A podkłady na łóżko kupowalyscie? Ja mam 15 szt.
Ja mam 3x10 szt normalnycch i 1 paczke 10 szt. większych na noc. Podkładów na łóżko kupiłam tylko 5 szt na sam początek, potem ponoć już nie są przydatne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 18:40
-
Naditta wrote:Ania, ja szukam 140x70. W tym cały problem, bo jest ich dużo mniej.
A jeszcze muszą być płaskie szczebelki i szuflada.
Maka, jaki serial oglądasz? Coś w tv czy internetowo? Szukam czegoś sensownego, żeby się wciągnąć.
Kochana mnie siostra wciągnęła w "wspaniałe stulecie,kosem" a że nie oglądam regularnie to postanowiłam nadrobić dzisiajania181111, eve90 lubią tę wiadomość
-
LilouK pewnie ze tak szafka też dobra myśl
Naditta to będzie problem z takim lozeczkiem Ale szukaj . Chyba ze Na zamówienie Ale to już spory koszt łóżeczka .
Nie wiem czy lubicie Ale polecam serial "wspaniałe stulecie " można na Youtube oglądać odcinkija już kończę oglądać
jak ktoś lubi historię, intrygi, romanse to polecamMaka lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Naditta wrote:Ania, ja szukam 140x70. W tym cały problem, bo jest ich dużo mniej.
A jeszcze muszą być płaskie szczebelki i szuflada.
Maka, jaki serial oglądasz? Coś w tv czy internetowo? Szukam czegoś sensownego, żeby się wciągnąć.
a ogolądałaś Moon z pinio
np. przykładowa strona sklepu
http://www.tomi.pl/pinio-moon-lozeczko-120x60.html
a wiem że można je taniej kupic i są 140x70 i można szuflade dokupićKijanka
-
Dziewczyny, kochane jesteście, dziękuje za wszystkie rady i linki do łóżeczek! :*
Dalile, już patrzyłam na ich stronie. Niestety, żadne z tych łóżeczek nie ma płaskich szczebelkówSzukam dalej.
A i serial sobie zanotuje, skończę "Chirurgów" i będę oglądać17.07.2016
-
Witam się i ja nie było mnie długi weekend i nie sposób było was nadrobić ale w końcu się udało ufff. Ale się działo na forum i postów ze hej
.
Przedewszystmi Niezapominajka - gratulacje z całego serducha, trzymam kciuki za szybki Wasz powrót do domusynek przesliczny
Ja też mam dziś mocne postanowienie ze do końca tygodnia spakuje torbę i sobie i synowi przeszkolę męża co gdzie jest w tych torbach żeby też był zorientowany o czym mówię jak coś będę chciała.
Gratulacje również udanych wizyt, brzuszki prześliczne i maluszki na fotkach ślicznie pozują.
Ja przez weekend miałam gości przyjechał brat męża z rodziną aby pomóc w remoncie i jest duży postęp bo nasz pokój jest w 95% zrobiony i możemy już w nim mieszkać ale do końca remontu to jeszcze długa droga i solidaryzuje się z dziewczynami które teraz też żyją w bałaganie remontowym - ja sobie to tłumacze ze później będzie ładnie i przyjemnie mieszkać i cierpliwie czekam.
No i ja mam też te kucia - nie straszcie dziewczyny.
U mnie po burzy właśnie i nareszcie jest czym oddychać.
Miłego popołudniaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 19:30
Agness27, majeczka87, majeczka87, jusella, kot_bury, eve90, niezapominajka lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
Maka wrote:Jusella Bartosz
chociaż jak nam w urzędzie pozwolą to będzie Bartek..
Nie wiem jak u Was ale u mnie czas na pizze i serial
Mój ambitny plan - piore, prasuje, pakuje poszedł w pizdu. Za to jest wpierdzielam, tyje i się opierd...
Agness co do chomików- właśnie po jakimś msc zauważyłam cud rozmnożenia moich niby gejów.. A najlepsze że później tak się zarly że musiałam każdego w innej klatce usadowic.. Koszt i roboty przy takiej gromadce od groma.
Też mam 4 paki tych zapiekanek poporodowych. A podkłady na łóżko kupowalyscie? Ja mam 15 szt.
Co do chomików one w piątek skonczyly miesiąc a u nas są od tygodnia .no zobaczymy czy zaczną sie rozmnażać,ale mam nadzieję ze nie
Co podkladow na lóżko ja nie kupuje bo u nas w szpitalu dają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 19:57
-
nick nieaktualnyMoje leżenie do góry brzuchem przyniosło efekt w postaci zakupu na olx.
Wyhaczylam wanienkę ze stelażem + wkładka dla noworodka + nowy przewijak na łóżeczkowszystko za 30 zł
Tak więc jak mi na komodzie ten przewijak będzie przeszkadzać to mam na łóżeczko
A najlepsze jest to, że przynieslismy to z bloku obokMaka, ania181111, Naditta, Dalile, majeczka87, aisa, jusella, Agness27, stokrotka2013, eve90 lubią tę wiadomość
-
LilouK, chodzi o to, że nasza sypialnia wielkością nie grzeszy i tak się uparliśmy na tą szufladę pod łóżeczkiem, bo wydaje nam sie bardzo przydatna. Ale nie wiem czy nie będę zmuszona zmienić zdania, albo jeśli chodzi o szczebelki, albo właśnie o szufladę. Ehh, ja to zawsze coś wymyślę co jest trudno dostępne
W każdym razie - dziękuje za pomoc i zainteresowania moim problemem!
Kijanka, dzięki za linka! Znalazłam jedno warte zainteresowania. I nawet można płacić w funtach i wysyłają za granicę
LilouK, dopiero zauważyłam, że ustawiłam bardzo podobne zdjęcie na avatarze jak Ty masz. Małpa ze mnie! I'm sorry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 20:34
jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Maka wrote:Kijanka to w takim razie kiepski że mnie szpecjalista. Wyczytałam że w ciąży to niedokrwistość spowodowana niedoborem żelaza i mi się wzięło.
Ale mam zgage! Po tej pizzy
tak czy tak skonsultuj to z lekarzem za tydzien ponieważ jak płytki są poniżej 100 tys to anaestezjolodzy mogą się moocno czepiać...
Kama ja mam 36 tydzień...
Naditta ja mam właśnie mona i komodę małą do tego, dużej nie chciałam, firma bardzo porządna.. jak chcesz moge CI wysłać zdjecią łóżeczka- wszytskie są z opcją tapczanika co nam bardzo pasowało bo po 1,5 roku mam zamiar przerobić na tapczan.. niech się dziecko twardego życia uczyale też chodzi o kręgosłup żeby mi nie pękł ...
jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
Kijanka
-
Ja to mam zapłon ale teraz to mnie niestety pochłania projektowanie mieszkania, szukanie paneli itp. itd. NIEZAPOMINAJKA GRATULACJE! Mój M teraz co 5min do mnie mówi, że mam iść w koncu torbę pakować ha ha chyba spanikowal. Ja wierzę w moja intuicję, która mi podpowiada, że przed terminem nie urodzenia i tego się trzymam
Jak cos informuje, ze w TK Maxx wyczailam torbę do wózka SkipHop za 129PLN. Bardzo mi to humor poprawiło, gdyż dziś moje stopy nie wmiescily się w żadne moje stare baleriny
Czy Wy też do porodu musicie mieć wypełniona taka kartkę, do jakiej przychodni będzie należeć Wasze dziecko i imię i nazwisko położnej środowiskowej?
Przy chlopakach podobno w apteczne warto mieć rywanol w tabletkach na ewentualne problemy z siusiakiem. Tabletkę rozpuścić i namoczyć gazik, owinąć siusiaka na noc i rano po problemie.
jusella, Agness27, niezapominajka lubią tę wiadomość
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
Dunda a jakie problemy z siusiakiem masz na myśli, żeby owijac rywanolem?
Za tydzień skonsultuje te beznadziejne wyniki badańMartwią mnie te bakterie i leukocyty w moczu... I po co głupia ja robiłam dzisiaj
.żeby się cały tydzień zadreczac? Ehm..
Kijanka a nie orientujesz się jak mogę poprawić ten wynik PLT?