Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ania, też mam sombre ale nie farbowałam jeszcze w ciąży, nie farbowałam włosów od września, ale mam tak fajnie dobrany kolor, że nie widać odrostów, pokaż koniecznie efekt końcowy
ja się zapisze do fryzjera ale już po porodzie.
jusella, no teraz to niezła gimnastyka przy depilacji bikini, ja golę się na wyczucie co drugi dzień jak zawsze, a przed wizytą jeszcze mąż poprawiajusella, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
-
ona2012 wrote:Hej dziewczyny:)
Moja torba już też spakowana:) Oddzielnie spakuje rzeczy dla maluszka, żeby później mąż mi dowiózł.
U mnie już od 2 godzin pada straszny deszcz.
Rozpoczęłam dzisiaj pranie. Rano uprałam wszystkie białe pieluchy tetrowe. Szybko wyschły, więc odrazu je uprasowałam. Potem wrzuciłam flanelowe i jak na złość pogoda się zepsuła, więc pewnie będą schły do jutra. Potem pościel, kocyki i na koniec ubranka. Nie wiem jak się z tym obrobię, bo w międzyczasie pranie rzeczy moich,synka i męża. A tego też sporo jest:/
Ja nie kupuje tych zapiekanek, tylko większe chłonne podpaski always ze skrzydełkami. Mam jeszcze paczkę po pierwszym porodzie. Według mnie to one do niczego się nie nadają.jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW moim szpitalu lekarze nie pozwalają na te siateczkowe i perfumowane. Muszą być zwykle, oddychające.
No wiadomo, szczyt komfortu to może nie jest taka zapiekanka, ale tu o higienę i dobre gojenie ran chodzi.jusella, stokrotka2013, kot_bury, Agness27, TheForfie lubią tę wiadomość
-
Podpisuję się pod tym co Olcia i Renieczka mówią - u mnie też wymagają zwykłych podpasek czy podkładów, bez żadnych foli, siateczek itp. - ma się krocze wietrzyć
.
Kurcze, wrzuciłam wczoraj film na yt ale mi odrzuciło, ze względu na prawa autorskie pomimo tego, że link ustawiłam na prywatny. Film jest o tym, jak uspokoić płaczące dzieciątko - 5 metod dr Harveya Karpa film ma tytuł "Szczęśliwe niemowlę". Dziś grzebałam trochę w necie i znalazłam tylko 10 minut filmu: http://chomikuj.pl/kwitek20/Wideo/Szcz*c4*99*c5*9bliwe+niemowle+*5blektor+PL*5d+-+Harvey+Karp,5246719781.mpg(video)
Naprawdę polecam!stokrotka2013, renieczka, Agness27, Telashe, majeczka87, TheForfie lubią tę wiadomość
-
Ja tych siateczkowych nawet przy normalnym okresie nie kupuję, bo mnie uczulają i skóra piecze:/
A to mój brzuń w sukience maxi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/70ed9089b6f9.jpgKarolla., Kasiulina, renieczka, nowatorka, kot_bury, LilouK, jusella, Zonti, Dalile, panna truskawka, aisa, Naditta, Agness27, eve90 lubią tę wiadomość
-
olcia_2209 wrote:Ona a to nie jest tak, że always są niepolecane bo są ze sztucznej siateczki? u nas na szkle rodzenia położna mówiła, żeby koniecznie kupwać bawełniane, bo te siateczkowe na rany nie są wskazane.
No faktycznie jeśli chodzi o rany to polecają tak jak piszesz te zapiekanki:) W moim przypadku bardzo szybko wszystko się zagoiło i czułam się bardziej komfortowo:) Ale to jest tylko moje zdanie:)TheForfie lubi tę wiadomość
-
Witam
Piekne te wasze brzuszkimój tez coraz większy
Ja tez gole sie na czujaDzis przed wizyta u lekarza mój tylko spojrzął i stwierdził ze idealnie
Wiec zgadzam sie z tobą Dalile na co komu patrzenie
Dzis wizyta bardzo udanaMaleństwo ma juz 1.9 kg bedzie raczej śśrednim 3-3,5 kg maluszkiem
Za 4,5 tygodni sprawdzimy ponownie. Mała pokazała nam swojego pysiaka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a0c9c9b3aeb6.jpg
LilouK, Naditta, Zonti, jusella, nowatorka, Karolla., Maka, renieczka, kot_bury, aisa, Kasiulina, ona2012, MirelS, Agness27, Telashe, eve90, Agaax, mamuśka1, majeczka87, TheForfie lubią tę wiadomość
Aurelia 9.07.2016 15.27 -
A my zmoklismy
Dorwala nas burza i było nam w pewnym momencie wszystko jedno czy stoimy pod wiata przystankowa bo tak zacinalo czy polecamy jak najszybciej do wejścia do metra. Suma sumarum wszystko i tak było mokre. Nawet podziękowałam za miejsce siedzące w metrze bo szkoda siedzenie moczyc
A to ja zmokla kura z moim brzusiem
http://static.pokazywarka.pl/i/6645915/686447/dsc-0689-01.jpg
Co do okularów... To ja mam tak ze mocniejsze szkła mam w okularach (tak szczerze mówiąc głównie do badań) a słabsze mam soczewki ( do prowadzenia pojazdu) bo niestety nie każdy cylinder może być.
Teraz tylko okulary ale potem wyrabiam soczewki wreszcieLilouK, Dalile, jusella, Zonti, nowatorka, Naditta, Karolla., panna truskawka, renieczka, kot_bury, aisa, Kasiulina, MirelS, Agness27, eve90, Agaax, mamuśka1, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
-
Podsumuję dzisiejszy dzień. Żołądek mnie boli od rana, wydarłam się więc na męża, a potem się z tego wszystkiego popłakałam. Jego zdrowie psychiczne uratował kurier z nowym odkurzaczem. Więc obejrzałam to cudo i poszłam się wykąpać zapominając czym mnie mąż tak skrzywdził do głębi.
To ciąża, czy ja jestem nienormalna?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 18:10
jusella, kot_bury, Telashe, Agaax, Pauli11 lubią tę wiadomość
-
Dalile, jesteś normalna
. Ja wczoraj Tatuśka o coś opierdzieliłam, strzeliłam focha i miał szczęście bo mnie przeprosił.
Nie sądzicie, że coś w tym jest?
http://static.pokazywarka.pl/i/6645976/599461/pood.jpg
Dalile, Zonti, Maka, renieczka, kot_bury, LilouK, Agness27, Telashe, eve90, Agaax, TheForfie lubią tę wiadomość
-
Biedni czasami są ci nasi faceci. Na prawdę :p mój twierdzi że jestem nerwowa
Co do tego demota. Mój mówi tak ze to prawda a ja mu ze aż takiego bólu nie czują więc niech spada na Szczawjusella, ania181111, Dalile, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Maka koty i psy lubią trawę.Nawet widziałam specjalne roślinki do jedzenia do zwierząt bo ponoc porę lepiej jedzenie im się trawi
No i grubasny ten twój kotek
Jusella koteczki przesłodkie tez bym wziela dwie na Twoim miejscu
My chomiki tez chcieliśmy dwa by bylo im raźniej no i sie nie mylilam vo w domku bardzo lubią sie tulić
Milcia co do brudzenia poscieli to ja po porodzie miałam tylko zmieniana pościel bo ubrudzila mi sie od koszuli bo musiałam leżeć przez pare godzin a podklady mi na szczęście nie przeciekalyjusella lubi tę wiadomość
-
Fajne włosy
też myślę co by sobie coś zrobić. Na początku chciałam pasemka ale chyba mnie lrzekonalyscie do tego ombre. Po wypłacie muszę się umówić do fryzjera.!
ania181111, jusella, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość