Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPauli11 jakie ona ma słodkie usteczka
Kama piękny brzuszek
Ania nonono :)super fryzurka. Będziesz błyszczeć na porodówce
Jusella, jakie to prawdziwe
Swoją drogą, tez bym chyba jeszcze przed porodem do fryzjera poszła, co prawda byłam ostatnio, ale nie podoba mi się ścięcie, włosy się nie układająJa ogólnie nie farbuję, ale takie ombre delikatne... na lato
może i ja się skuszę
ania181111, jusella, Agness27, kot_bury, eve90, Pauli11, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
Mi też kusi, bo jakoś te ciemne mi obrzydły... ale musiałabym najpierw dekoloryzację zrobić, a to konkretna kasa.
Marzy mi się mój naturalny plus ewentualnie pasemka, alebo takie coś jak Ania zrobiła.ania181111, jusella, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Wszystkie zróbmy sobie ombre
Moja szwagierka się ze mnie śmieje że się chce się komuś podobać na tej porodowce - haha no jasne mojej córce
Trzeba teraz trochę o siebie zadbać bo po porodzie to może być różnierenieczka, Dalile, jusella, Agness27, kot_bury, eve90, Pauli11, Gagaga, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Renieczka mam identyczne podklady jak Ty
W pierwszej ciąży tez je miałam
U mnie tez chwile temu przeszla mega burza z gradem i teraz pada deszcz.Mam nadzieje ze troche powietrze sie wymieni
Co do prania ubranek ja juz mam wszystkie poprane i poprasowane na szczęście i leżą grzecznie w szafie
Po wypłacie albo i w lipcu zamawiam komodę na ubranka by miec pod ręką u Malego w pokoju
jusella, renieczka, eve90 lubią tę wiadomość
-
Pauli11 jakie piękne pełne usteczka! Cudowna<3
no więc ja już po 2h drzemce.. Ubranka z racji zpitolonej pogody jeszcze mokreno trudno.
Ania ładnie wyglądasz
Ja muszę trochę ściąć i chyba też ufarbuje... Ale narazie nie mam ochoty na takie rzeczy.
Zamówiłam sobie kosmetyki - bo już mi się kończą powoli. I chyba się mylilam sądząc że kupowanie rzeczy dla mnie już nie sprawia mi radości. Sprawia.
Jeżeli chodzi o brzuszki to faktycznie teraz większość mam nosi z przodu tylko piłeczki. Ja nie przytyłam nic, wszyscy mnie stresuja że mam mały brzuszek ale jak widać większość z nas ma takie.
Agness no jest tluscioch, ja mu dawałam pastę odklaczajaca na te kłaki.
ania181111, kot_bury, eve90, Pauli11, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
-
A ja jestem stara nudziara z moimi kłaczorami (tymi na głowie). Od ponad 10 lat ta sama farba, kolor ten sam-ciemny brąz, fryz praktycznie bez zmian- kiedyś zaszalałam z "cieniowaniem", ale nie dla mnie taki interes i od lat ścinam włosy do równej długości. "Bardzo chciałabym przeistoczyć się w krótkowłosą blondzie, tylko broń boziu nie tykajcie moim długich, ciemnych, pięknych włosów, bo k***a zabiję" - tak to mniej więcej wygląda u mnie
Cóż, do typu urody Morticii Addams raczej niewiele kolorów i cięć pasuje
kama005, jusella, Agness27, ania181111, renieczka, kot_bury, Kasiulina, eve90, Agaax, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
Macie racje u mnie tez zalecali w szpitalu zwykle duże bawelniane podpaski poporodowe,najlepsze i oddychajace przede wszystkim.a siateczka może sie przyklejać i sprawiać dyskomfort.
Ja to pod koniec uzywalam juz zwykłych belli bawelnianych podpasek
Widzę ze wszystkie zaczelysmy myśleć o fryzjerze
Ja zamierzam po wypłacie sie umówić no teraz sporo wydatków mieliśmy sle planuje tylko skrócenie wloskow bo potem z malym dzieckiem będzie ciężko wyjść a mamusia tez musi ladnie wyglądać
Brzuchy widzę u Nas coraz większe i zaraz tylko patrzę jak będziemy się rozpakowywacWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 19:42
ania181111, renieczka lubią tę wiadomość
-
LilouK ja tez od lat mialam ciemne dluuugieee wlosy
ale w koncu mówię sobie dość ! Poza tym do jasnej karnacji średnio mi pasowały
w blad dużo lepiej
teraz niedawno scielam włosy do takiej długości jaka mam
Mówię Wam że dopóki mamy siłę to idźmy do fryzjera, kosmetyczki bo później np ja będę mogla zapomniećjusella, LilouK, kot_bury lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
co jest najlepsze na poprawę nastroju i burzę? jedzenie! dobre jedzenie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/762ec3284603.jpg
sałatka na ciepło(tjaa, sałatka chyba tylko z nazwy
) z fetą, makaronem ravioli, smażonym wędzonym boczkiem, suszonymi pomidorami i świeżym szpinakiem. Pyycha powiadam Wam
jusella, ania181111, Maka, Naditta, renieczka, kot_bury, Kasiulina, eve90, Agness27, Pauli11, majeczka87, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
Idę na "polowanie" do lodówki i też jakąś sałatkę zaimprowizuję
Kociaki pół dnia spały i teraz dokazującoś mi się wydaje, że wesoła noc mnie czeka
. Jutro muszę posprzątać bo co chwilkę jakieś "skarby" typu papierek, woreczek, zaginiona skarpetka wywlekają spod mebli - od razu za porządki się wzięły - jak tak dalej pójdzie to za tydzień śniadanie do łóżka będę dostawać
kot_bury, renieczka, Maka, eve90, Agness27, Pauli11, majeczka87, Telashe, stokrotka2013, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
I ja z tych co ciągle ta sama fryzura. Ombre tak mi podpasiło, że noszę się tak od ponad 3 lat, tylko odświeżam i podcinam co kilka mcy. Dla mnie super,bo nie ma odrostów
Więc mam ciemne naturalne z jasnym brązem na końcach. Ostatni raz u fryzjera byłam we wrześniu, więc nie ma się czym chwalić,bo póki co wyglądam jak mietła
Zachciało mi się pieczenia ciasta, bo miałam sparciałe jabłka na zbyciu.
Matko, ja nawet najprostszego ciasta z jabłkami nie potrafię zrobić!
Zrobiłam ciasto o konsystencji chleba.
Nic tylko cukiernikiem będę
renieczka, kot_bury, jusella, LilouK, Maka, Agness27, kama005 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNaditta, a zwykłego chleba? Bo moje ciasto pod jabłecznik też jest zawsze konsystencji chleba, ale krasnoludzkiego z książek Pratchetta (dla nie znających serii: krasnoludy bynajmniej go nie jadły, to było pieczywo bojowe
)
Naditta, jusella, eve90, Agness27, kama005, Telashe lubią tę wiadomość
-
Naditta, coś mi się wydaje, że za ciężkie ciasto zrobiłaś i za krótko wyrabiałaś. To drożdżowe?
Pobuszowałam po kuchni i z lekko zdechłej sałaty, 3 plastrów szynki, ćwiartki camembera, szparagów, kiełków, kilku oliwek i łyżki jogurtu powstało to:
http://static.pokazywarka.pl/i/6646377/597003/0-02-01-f270ab1cb5edbc1fb0bee52354b0a8ac8bae39631bc30377469c3f6f9cc2d58f-full.jpg
Kasiulina, Maka, eve90, renieczka, Pauli11, Agness27, Naditta, majeczka87, kamenkaa, kot_bury, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
-
Wróciłam po kontrolnej wizycie u swojego lekarza prowadzącego jestem zmęczona, obolała i bez humoru. Do lekarza nie mogę mieć zastrzeżeń bo uprzedzał że badanie może być bolesne i tłumaczył cały czas co robi bo wziernikiem musiał sprawdzić co się wewnątrz wydarzyło ale nie wiedziałam, że aż tak będzie nieprzyjemnie. Dzisiaj ogólnie na badaniu stwierdził szyjka krótka, miękka, rozwarcie na 1,5 cm ale nie oznacza to że się zaczęło bo taki stan może jeszcze długo potrwać. Teraz wizyty już co tydzień. Powiem wam, że dzisiaj poczułam pierwszy raz że mam dosyć tych badań, wyjazdów, zamartwiania się czy z małym wszystko dobrze a teraz jeszcze doszło zapytanie czy to już czy to skurcz czy może mały się wypycha i dlatego brzuch jak skała. Przepraszam za ten pesymizm ale musiałam się pożalić. Jutro pewnie jak się prześpię z tym to humor wróci do normy.
Na pocieszenie zrobię sobie swoje truskaweczki z ogródka -
nick nieaktualny