X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowa! wrote:
    A ja po cichu licze ze chwile przed terminem porodu jesli bede sie dobrze czula to jeszcze za pozwoleniem wykorzystam meza:-) bo prawie przez cala ciaze zakaz a po porodzie tez bedzie trzeba odczekac az wszystko wroci do normy.
    U naas tak samo. Byl zakaz, ale nie wiem czy moj teraz bedzie mial wogole ochote na tym etapie.....

kamenkaa, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • esoni Ekspertka

Wysłany: 3 czerwca 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dalile mój M pewnie chciałby się częściej "przytulać" ale jak widzi jak ciężko ułożyć mi się do spania to odpuszcza a ja jakos ostatnio tez zbytnio ochoty nie mam. Jeśli chodzi o przytulanki przed porodem to u mnie w 100% sie sprawdziły synkowi sie w ogóle nie spieszyło do nas wiec troche go pogoniliśmy

jusella, kot_bury, TheForfie, Agness27 lubią tę wiadomość

3i498ribteorkobo.png
  • Maka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny sukces - białe ubranka poprasowane. Jadę z tym koksem na dwie suszarki- takam zawzieta :-P Teraz schna pieluchy. Mam nadzieję, że dzisiaj wyschna i je też od razu poprasuje..
    No i później kolorowe - a tych jest znacznie więcej... Ale damy rady. W przyszłym tygodniu chce ten temat zamknąć. Torbę spakuje jak mi koszule wyschna.
    Dalile nie martw się mój przez całą ciążę nawet nie wspomniał o zbliżeniu aż zaczęłam go podejrzewać o szybkie mycie kaczora pod prysznicem.. Ale twierdzi że nic z tych rzeczy.. Ciekawe ;-)

renieczka, MirelS, jusella, Naditta, kot_bury, eve90, kamenkaa, Karolajjn:), LilouK, Kasiulina, TheForfie, TheForfie, Agness27, niezapominajka lubią tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze będziesz mu mogła wtedy powiedzieć, że to dla dobra wyższego - żeby dzieć wcześniej wyszedł

jusella, kot_bury, nowatorka, kamenkaa lubią tę wiadomość

• Dalile Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jeszcze tego nie było, żebym ja musiała mojego męża "namawiać", czy racjonalnie przekonywać do seksu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 17:12

Marta22, nowatorka, kot_bury, TheForfie, kijanka_88, Agness27 lubią tę wiadomość

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • esoni Ekspertka

Wysłany: 3 czerwca 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha ha prosić męża o seks! Nie zdarzyło mi sie !

Agness27 lubi tę wiadomość

3i498ribteorkobo.png
  • MirelS Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj esoni!
    Jusella super zakupy, jeszcze w takiej cenie ;) u mnie "uczciwe" szmateksy (czyt. takie gdzie można coś fajnego upolować)to też jak u reszty, przeginają z cenami.

Jej...a myślałam, że tylko u mnie taka "posucha"... Ciągle też mieliśmy zakazy, bo osłabiona wymiotami, bo szyjka krótka, bo bóle podbrzusza i skurcze :( Teraz mnie zaczyna nosić żeby coś ruszyć, ale boję się, że sobie poród wywołam a i mam wrażenie, że taka sapiąca i z tym brzucholem to obiekt seksualny ze mnie kiepski oO

jusella, nowatorka, kot_bury lubią tę wiadomość

• Dalile Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja też miałam szlaban na początku, ale teraz to bym go w biały dzień na ulicy zgwałciła... tylko on jakies taki nie bardzo.
    Mimo, że ciągle powtarza, że jestem najpiękniejszą mamuśką jaką widział (nie czujcie się zawiedzione, że to ja :P).

Zobaczymy co będzie w tym 38tc :)

jusella, Naditta, kot_bury, majeczka87, eve90, Agaax, TheForfie, Agness27 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może kup sobie jakąś zachęcająca bieliznę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 17:21

jusella, Agness27 lubią tę wiadomość

• Karolla. Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowa! wrote:
    A ja po cichu licze ze chwile przed terminem porodu jesli bede sie dobrze czula to jeszcze za pozwoleniem wykorzystam meza:-) bo prawie przez cala ciaze zakaz a po porodzie tez bedzie trzeba odczekac az wszystko wroci do normy.

Nowa, chwilę przed porodem, tzn? ;)
    My nie mieliśmy zakazu, ale ja odczuwałam pieczenie po i często odpuszczaliśmy, ale to raczej nie była infekcja bo tak normalnie nie miałam takich objawów. Też bym chciała wrócić już do trybu z przed ciąży ale dziewczyny już niedługo, tyle wytrzymałyśmy to i damy radę przetrwać tę końcówkę i czas połogu.

jusella, Agness27 lubią tę wiadomość

• Dalile Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta, ja nie wiem jak to inaczej napisać... nie chodzi o to, że ja nie jestem dla niego atrakcyjna (się tu zaraz obrażę za takie insynuacje!! :) ).
    Chodzi o to, że on nie ma ochoty na seks.
    Po pierwsze teraz to już oboje byśmy się bali przedwczesnego porodu. Po drugie naczytał się, żeby sutków nie ruszać, bo też poród murowany i po prostu nie myśli o seksie.

A mi się za to chcica włączyła i wyję jak kotka w rui. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 17:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He he nie o to chodziło, coś mi ucina ciągle posty

• nowa! Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wrazenie ze u mnie bielizna nie pomoże bo gabaryty nie te ale bede go przekonywac ze to dla dobra wiekszosci wiec moze sie skusi :-)

TheForfie, TheForfie, Agness27 lubią tę wiadomość

• Dalile Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ucina posty jak piszez z komórki i używasz "buziek". :)

Marta22, TheForfie lubią tę wiadomość

• Karolla. Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dalile wrote:
    Po drugie naczytał się, żeby sutków nie ruszać, bo też poród murowany i po prostu nie myśli o seksie.

To podobno prawda z tą stymulacją piersi...kurde i właśnie seks w ciąży już tak nie wygląda jak przed, więc może lepiej poczekać te jeszcze kilka tygodni? ;)

• nowa! Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolla. wrote:
    Nowa, chwilę przed porodem, tzn? ;)
    My nie mieliśmy zakazu, ale ja odczuwałam pieczenie po i często odpuszczaliśmy, ale to raczej nie była infekcja bo tak normalnie nie miałam takich objawów. Też bym chciała wrócić już do trybu z przed ciąży ale dziewczyny już niedługo, tyle wytrzymałyśmy to i damy radę przetrwać tę końcówkę i czas połogu.
    Poczekam do 38 tc i zaczne dzialac no chyba ze cos by sie dzialo wczesniej bo u mnie to roznie bywa. Ja mysle ze chce a jak przyjdzie co do czego to moze sie okazac ze zrezygnuje.

• Dalile Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolla. wrote:
    To podobno prawda z tą stymulacją piersi...kurde i właśnie seks w ciąży już tak nie wygląda jak przed, więc może lepiej poczekać te jeszcze kilka tygodni? ;)

Ta.. z mlekiem w cyckach będzie łatwiej :D :D :D Oj biedny ten mój ślubny, a tak lubi moje cycki :D
    Mówiłam mu, że one są już nie jego a Zosi, ale chyba nie dociera do tej pory :D

esoni, kot_bury, TheForfie, Agness27 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to sprawa rozwiązana dzięki he he
    Ogólnie to rozumiem bo mój też się boi że dziecku krzywdę zrobi, ja od czasu do czasu to tak się nie boję ale codziennie jak kiedyś bym już nie dała przez strach. Wiem że w czasie połogu jak już nie będzie się bać o malutką to on będzie mnie męczyć he he

• Naditta Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam Wasze posty i aż niedowierzam. Bo ja myślałam, że tylko ja taka biedna :D
    A tu widać wszystkie chłopy takie same!
    U mnie bardzo podobnie jak u Dalile. Aż wczoraj miałam z moim małą sprzeczkę, bo mu mówię, że zawsze powtarzał jakie kobiety w ciąży są sexi, a teraz nawet mnie patykiem nie chce tknąć! Wiecie co powiedział? Porozmawiamy o tym jutro, idę spać.
    No ręce i majtki opadają... A ja jak na złość, pierwsze mce miałam libido =0, to teraz bym chciała non stop. Co z tego jak mój postanowił w życie wdrożyć celibat.

LilouK, Kasiulina, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość

17.07.2016

mhsve6yd8ca1xiv9.png
  • esoni Ekspertka

Wysłany: 3 czerwca 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta22 wrote:
    No to sprawa rozwiązana dzięki he he
    Ogólnie to rozumiem bo mój też się boi że dziecku krzywdę zrobi, ja od czasu do czasu to tak się nie boję ale codziennie jak kiedyś bym już nie dała przez strach. Wiem że w czasie połogu jak już nie będzie się bać o malutką to on będzie mnie męczyć he he

Tylko że wtedy to ja sobie nie wyobrażam seksu! Juz nie mówię o krwawieniu bo to sprawa jasna ale tak jak mówi Dalile z cyckami przepełnionymi mlekiem seks juz nie jest taki fajny a do tego zarwane noce ...! Kiedyś to nadrobimy.

3i498ribteorkobo.png
‹‹ 1037 1038 1039 1040 1041 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ