Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My tygodnia że spacerem nie będziemy czekać tylko pewnie pójdziemy na drugi dzień na jakiś krótki spacer albo coś.
Ja właśnie pochłonęłam prawie pół kilo czereśni i moja się rozbrykała w brzuszku
Koszule do porodu mam rozpinana tylko na piersi.
jusella, TheForfie, aga9009, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Hello,
Ja ma dzisiaj dzien wkurwu... Nie dosc ze sie nie wyspalam, bo musiala jechac do rodzicow, wiec skomczylo sie tam ze moje dwa psy wyspane przeciagaly sie na poduszce pod glowe ktora w koncu wyladowala na podlodze w akcji desperacji p0 trzy setnym przebudzeniu sie... Mnie nie bola a rypia plecy, do tego chodze jak kaczka bo mnie boli podwozie, a pani w urzedzie koniecznie dzisiaj chciala sie widziec bo nie zlozylam jakiegos podpisu 3 !!!!!! Miesiace temu i absolutnie tego nie mozna byloby zrobic przy odbiorze dokumentu... Do tego zalatwilam 300 innych spraw przejechala znowu ponad 100 km.... Dzwonie do m mu to powiedziec .. A ten do mnie jeszcze czy mam mu cos jeszcze do powiedzenia... No .... Poprostu eksploduje !!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 12:32
Kijanka
-
nick nieaktualnyTheForfie wrote:Dzieki za kciuki hehe
Mam pytanko, czy wy kupujecie taka koszule do rodzenia rozpinana cala, bo na allegro sa takie po 100zl, nie chce tyle dawac na cos co raz ubiore i pewnie bedzie do wyrzucenia, czy taka zwykla z rozpinanymi na cyckach? Bo ja mam dylemat i nie wiem
Ja sobie wyhaczyłam taką badziewną koszulę nocną w supermarkecie, kosztowała całe 10 zł - dekolt ma wielgaśny (w ogóle jest rozmiarów namiotu) i w sumie by wystarczył chyba, ale jeszcze go na środku rozetnę i doszyję do tego troczki. Albo może nawet zrobię nitowane dziurki jak do sznurówek, bo dostałam ostatnio na urodziny dziurkacz z funkcją nitownicyJak już będzie po wszystkim, to po prostu rozsznuruję dekolt i hyc Młodego na klatkę
Szkoda by mi było 100 zł na koszulę, która po porodzie może się już do niczego nie nadawać.
Nie wiem, czy to pogoda, czy to już ten czas, ale kompletnie nic nie chce mi się już robić... masakra. Obowiązki pracowe idą mi wolniej niż zawsze i bywa mi głupio, bo klient czasem dzwoni, pyta jak się czuję i czy dałabym radę popracować też w weekend (płaci podwójnie), a ja tu z takim ślimaczym tempem.
Ciekawa właściwie jestem, jak sobie kolega sam poradzi, bo pracy ostatnio przybywa (pod koniec zeszłego roku byliśmy w trójkę, ale koleżankę zwolnili), a nikogo nie mogą znaleźć na zastępstwo (no, w sumie trudno kogoś znaleźć, jak się nie za bardzo szuka). Już zapowiedziałam, że do listopada będę niedostępna, niby klient się zgodził, ale boję się bardzo, że skończy się na ultimatum - albo programuję, albo zrywa kontrakt (mam własną działalność, tu z umowami jest wolna amerykanka).jusella, TheForfie, aisa, Zuzulka88, eve90 lubią tę wiadomość
-
Naditta wrote:Wczoraj szłam ulicą uśmiechając się do siebie (słońce) i pomyślałam, że mam/mamy ogromne szczęście że rozpakujemy się w lipcu, bo jakby teraz był listopad i ciągle szaro, buro i deszcz to ja bym chyba musiała psychotropy zażywać. A tak możemy się cieszyć na maxa słońcem, pogodą i letnim jedzeniem!
Btw u mnie dziś bigos z młodej kapusty na obiad!
Naditta a pomyśl sobie ile byśmy wycierpiały przy ubieraniu się. Pomyśl o butach, rajtuzach itp... to dopiero hardcore
.
Bunio -pierwsza klasa.
U mnie w szpitalu dają do rodzenia szpitalną koszulę ale można też mieć swoją. Ja również na ciuchach takową zakupiłam i spakowałam - lepiej nosić niż się prosić.
No i w końcu jestem wyspana - przed chwilą się obudziłam i będę jeść śniadanie- skoro świt o 13stej
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 12:46
kot_bury, kama005, Naditta, Maka, LilouK, Zuzulka88, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Bardzo ladnie w niej wyglądasz z tym brzuszkiem
Też bym chciała kupić taka długa Ale już nie mam siły N chodzenie po sklepach
dziewczyny wzięłam nospe i czuję takie ostre klucie w podbrzuszuco to oznacza ? Jak siedzę jest ok
Zuzulka88, Agness27 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
TheForfie wrote:Dzieki za kciuki hehe
Mam pytanko, czy wy kupujecie taka koszule do rodzenia rozpinana cala, bo na allegro sa takie po 100zl, nie chce tyle dawac na cos co raz ubiore i pewnie bedzie do wyrzucenia, czy taka zwykla z rozpinanymi na cyckach? Bo ja mam dylemat i nie wiem
Na ciuchach za 8 zł, krótka, zaraz za tyłek więc nie będzie trzeba zawijać i rozpinana na kilka guziczków w sam raz na przytulanie do cyca. Potem do kosza.
jusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
ania181111 wrote:Bardzo ladnie w niej wyglądasz z tym brzuszkiem
Też bym chciała kupić taka długa Ale już nie mam siły N chodzenie po sklepach
dziewczyny wzięłam nospe i czuję takie ostre klucie w podbrzuszuco to oznacza ? Jak siedzę jest ok
To znaczy, ze cię brzuch boli Aniu.Jeśli nie przejdzie po 2 tabletkach nospy (dobrze też się położyć) to może warto skoczyć na IP? Zastanów się co jadłaś, może to jelita? stres?
Naditta, ale z ciebie laska, jakby ten twój się nie spisywał daj znać, ja cię przygarnę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 13:15
jusella, ania181111, Maka, kot_bury, Naditta, LilouK, Zuzulka88, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Usmialam sie z waszych mężów
moj jest mega ostrożny i co wdtaje w nocy slysze zawsze "ostroznie" albo "powolutku"
ale jego obawy sa uzasadnione bo ja jestem w gorące wodzie kąpana a on spokojny na szczęście
To ja mam chyba za Malo bodziakow na krotki rękaw. Ale caly czas nie wiem jaki rozmiar córcia ma być duza juz wazy 3400.. Ale dopiero po porodzie się okaże ile w tym prawdy i wtedy dokupię jak juz będziemy w domu. Mam mnóstwo ubranek na dlugi rękaw po siostrze ale ona rodzila w grudniuZuzulka88, Agness27 lubią tę wiadomość
Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda! -
Kurcze wyspanam, pojedzona, pełna zapału do roboty. Jedno pranie zebrałam, drugie powiesiłam, naszykowałam rzeczy na 3 pranie (co wiązało się z wejściem do pokoju Pierworodnego a to jest prawdziwe wyzwanie), umyłam zlew i nagle Bunio do spóły z kręgosłupem zastrajkowały
. A chciałam w końcu tą cholerną kuchnię posprzątać! Czy to tak wiele? Upał trochę odpuścił, fajny chłodek w domu nic tylko robić a ja znów w pozycji horyzontalnej
. Odpocznę z pół godziny i podejście nr. 2 zrobię - trzymajcie kciuki by się udało !
Aniu powodzenia na wizycie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 13:51
Maka, kot_bury, ania181111, Zuzulka88, Agness27, eve90 lubią tę wiadomość
-
Zjadłam domowego burgera na obiad i teraz leżę i kwiacze z przejedzenia. Miały być kotlety, ale nas wołowina natchnęła w sklepie
Dlatego rzadko robię listy - bo i tak kupię co mi w oko wpadnie.
Dziewuszki trzymajcie kciuki za mojego męża. Jego "szef", czyli szef firmy dla której Piotr jest podwykonawcą naprawde szuka mu nowych zleceń, codziennie dzwonią i dopytują o różne rzeczy. Oby szybko znalazł nowe, to nawet nie zauważymy przeskoku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 13:52
Maka, jusella, aisa, LilouK, Naditta, kot_bury, Zuzulka88, stokrotka2013, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Przyszla paczka z Gemini- moge konczyc pakowanie toreb ! Balagan nie z tej ziemii w pokoju
Aa odebralam wynik GBS - UJEMNY ! UFFF
TERAZ czekam do wizyty. Na 18.40 mam bo mi przelozyli z 14.. musze sie ogolic, bd smiesznie
Js na spacerki zamierzam wychodzic od razu, nie bede z Mala gnila w domu, tym bardziej ze u nas mnostwo zieleni.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/63135ea869db.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f72e9e871675.jpg taka koszule kupilam na po porodzieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 13:56
Maka, jusella, aisa, LilouK, kot_bury, ania181111, aga9009, Zuzulka88, Agness27, eve90 lubią tę wiadomość