Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny za wsparcie ! Strasznie tu jestem zmęczona niewyspana i przez to chyba mnie złapała deprecha !
Teraz juz troszkę lepiej mój lekarz mówi ze nie może wziąć za mnie odpowiedzialności i puścić mnie do domu tym bardziej ze ktg wyszlo mało czytelnie separacja dzidzi słaba.
Zonti lubi tę wiadomość
-
Dobry!
Esoni współczuję, że jeszcze musisz leżeć. Ale tak jak piszą dziewczyny dla Waszego dobra.
Kama takie są te chłopy. Chociaż mój się teraz jakoś ogarnął. Wszystko co dotyczy dziecia go interesuje. Pomagał mi nawet przy pakowaniu torby.
Zonti ale masz zgrabniutki, malutki brzuszek.
Ja ostatnio budzę się przed 6 i jestem wyspana, wcześniej to nawet wołami by mnie z łóżka nie wytargali o tej godzinie.
Zaraz wstawiam pranie i ogarniam mieszkanie i obiad. A u mnie dzisiaj lazanki.
Ja żadnych dolegliwości takich jak bóle @, czy zwiększona aktywność mojej maciczki nie mamMałego czuje tak jak zawsze, nie jakoś nisko. Spojenie nie boli. I znając życie i moje szczęście po tym wyznaniu jutro się posypie.
A dziś miałam koszmar, śniło mi się że kapalam się i zaczęłam krwawic. Nie umalowana, włosy w nieladzie stwierdziłam że jedziemy na IP. Był tam mój lekarz i powiedział że mnie nawet nie zbada dopiero 07.07 (nie wiem skąd ta data) a jak mu powiedziałam że czytałam że jak jest krew to coś się dzieje złego to mnie wysmial.. Jak się obudziłam to od razu rękę na brzuch czy mały żyje.jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
-
ania181111, Karolajjn:), kot_bury, MirelS, aisa, LilouK, Zonti, Gagaga, stokrotka2013, jusella, renieczka, figaa, Naditta, Sanna, Karolla., Agaax, Ejrene, eve90, goodwill, Pauli11, Kasiulina, Agness27 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
nick nieaktualnyU mnie z wózka wyjmuje się środek (tzn. ten materiał, którym wyłożone są boki gondolki) i i to będę prać na pewno, miękkie jest i nieusztywniane, to mu na pewno nie zaszkodzi. Z materacykiem się boję trochę, więc raczej tylko delikatnie przepiorę go ręcznie i będę suszyć na płasko. Zresztą do materaca i tak będę zakładać prześcieradło (właśnie, muszę zebrać się dziś do kupowania).
Torby nie piorę, ale gdyby mi się zabrudziła, to spokojnie szurgnę do pralki z innymi rzeczami - mąż kiedyś prał nawet swój górski plecak (bez stelaża, po wyjęciu usztywnień) i przeżył (i plecak, i mąż), to i torba przeżyjejusella, renieczka, aisa, majeczka87, eve90, Agness27 lubią tę wiadomość
-
My dziś na pizzę jedziemy po wizycie
majeczka jakie śliczne brzusio
Jezuu ja to jak słoń wyglądam z moim brzuchem
Wczoraj dostałam kwiatka od mojegoAle się ucieszyłam
wiecie przyznam Wam się ze my z moim baardzooo krotkosię znamy bo dopiero ponad rokI jak żeśmy w sumie "wpadli " to nasze życie się przewrocilo do góry nogami
: mieszkanie,kredyt,dziecko - wszystko na raz
Ale mój okazał się facetem na Maxa odpowiedzialnym i stanął na wysokości zadania:) cala ciaze chodzi nade mną jak szalony
boję się trochę co będzie po porodzie tzn mam nadzieję ze nie będziemy się kłócić
bo przecież będziemy mieć śliczna Hanie ehhh jakie przemyślenia mnie ogarniaja :p
jusella, kot_bury, MirelS, Naditta, Sanna, Agaax, majeczka87, Ejrene, Maka, eve90, goodwill, Agness27, figaa lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Majeczka pięknie!
Ja też będę prała te elementy do wózka,tylko właśnie nie wiem jak się za to zabrać.
Prześcieradełko specjalne też kupiłam.
Powiem Wam ciekawostkę. Dziś urodziła koleżanka,miała termin na początek lipca. Wczoraj na wizycie lekarz jej powiedział, że donosi do terminu, a rano odeszły jej wody, także czasem nie ma oznak i bierze wszystko z zaskoczeniaania181111, jusella, kot_bury, aisa, Agaax, majeczka87, Ejrene, goodwill, Kasiulina, Agness27 lubią tę wiadomość
-
ania181111 wrote:My dziś na pizzę jedziemy po wizycie
majeczka jakie śliczne brzusio
Jezuu ja to jak słoń wyglądam z moim brzuchem
Wczoraj dostałam kwiatka od mojegoAle się ucieszyłam
wiecie przyznam Wam się ze my z moim baardzooo krotkosię znamy bo dopiero ponad rokI jak żeśmy w sumie "wpadli " to nasze życie się przewrocilo do góry nogami
: mieszkanie,kredyt,dziecko - wszystko na raz
Ale mój okazał się facetem na Maxa odpowiedzialnym i stanął na wysokości zadania:) cala ciaze chodzi nade mną jak szalony
boję się trochę co będzie po porodzie tzn mam nadzieję ze nie będziemy się kłócić
bo przecież będziemy mieć śliczna Hanie ehhh jakie przemyślenia mnie ogarniaja :p
Jeju, tobie trzeba kielicha dać laska.Co z tego, że trochę ponad rok? Ile można ze sobą chodzić?
Ważne, że oboje kochacie siebie i Hanię
ania181111, jusella, kot_bury, LilouK, Agaax, eve90, Pauli11, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Majeczka faktycznie podobne mamy gabaryty
super masz to zdjecie z sesji
Aniu to superoby caly czas wam sie tak dobrze ukladalo
Maka no to musialas sie wystraszyc nie na zarty, dobrze ze to tylko senania181111, kot_bury, majeczka87, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Haha Dalie
żebyś wiedziała
kielich to za mało
mam nadzieję ze cały czas tak będzie bo dobry z niego chłop
zobaczymy jak się hania urodzi
jestem pełna optymizmuhaha ciekawe jak długo :p
kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
-
hej
jak fajnie ze koncowka tygodnia
wiecie co ostatnio sie dowiedzialam ze we wloszech u nas mozna laktatory wypozyczac w aptekach i taki np profesjonalny za 3000 euromozna sobie wypozyczyc za 100. ale nie wiem czy w pl tez. no i u nas stanowczo odradzaja te reczne
esoni wspolczuje tego szpitala ale widocznie maja powody zeby was tam trzymac.
ja z wizytami w wc ostatnio nie mam problemow, wrecz przeciwnie, musze uwazac co jem bo od razu biegunka
zonti jaki ty masz malutki ten brzuszek i zgrabny
mi bol na @ na szczescie przeszedl, najgorsze sa noce ale skoro wiekszosc z was tez takie ma to znaczy ze nie ma sie czym przejmowac, ze to normalnekama005 wrote:Nowatorka ja bóle malpowe mam dzień w dzień i moja pani doktor wczoraj powiedziała że to normalne bo to takie przepowiadajace. Brać nospę i tyle... Ja to sobie mówię. Jeszcze tydzień i niech se mała wychodzi!a znajac zycie ona bedzie na zlosc siedziec sobie
Ejrene, Ona ja mam tak samo, szyjka dluga (2cm) ale miekka. i tez mala pewnie juz niezle przytyla od ostatniej wizyty
kama005 wrote:Zawsze mam problem z pobieraniem krwi z prawej ręki... Nie wiem czemu... Panie już w pewnym momencie stwierdziłybze mi z dłoni pobiera :p ale się udało z lewej. :p
naditta zazdraszczam "normalnego" 3kg dziecka
jusella niepotrzebnie kupowalas chyba ten bob, teraz tylko masz problem z jego ugotowaniem
majeczka super brzuszek a ten z sesji jeszcze ladniejszy. a tam z tylu chyba sie mala garderoba suszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 13:33
jusella, MirelS, LilouK, aisa, Agaax, kot_bury, majeczka87, Agness27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZonti jaki brzuszek malutki
Majeczka, Twój tak samo! I widzę,że już zdjęcia maszSuper pamiątka będzie
Ja dziś też w Klubie Lenia, coś tam udaję że robię. Wstawiłam zupę, naczynia do zmywarki i pralkę z ostatnio zakupionymi ciuszkami dla małej i leżę ;( Może jutro będę miała więcej energii.
Chętnie bym się zdrzemnęła, ale wiem, że potem w nocy nie będę spała, wiec jakoś się snuję po domu bez sił.
My też dziś składamy łóżeczkoOstatnie szlify w pokoiku, czas zamówić wózek i go wywietrzyć. Myślę, że kilka dni na balkonie pozbawi go fabrycznego zapachu. Ja środka prać nie będę, bo mam prześcieradełka do wózka.
Fajnie, że wizyty udane, oby tylko takie informacje na forum czytać
jusella, kot_bury, majeczka87, Pauli11, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Aniu nie jest ważne jak długo ktoś ze sobą jest. Czasami takie związki okazują się bardziej udane niż te trwające latami
Matko jak mnie napierdziela w szyjce aż się ruszać ciężko. Też tak macie? może to spojenie się rozchodzi?albo szyjka bardziej rozwiera..
A to mój bebzonek, dał mi nieźle popalić przez te miesiące, ale troszkę pewnie i tak za nim zatęsknię po porodzie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ca3776d73165.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 13:44
ania181111, Naditta, jusella, Karolla., LilouK, aisa, Agaax, kot_bury, majeczka87, nowatorka, stokrotka2013, Maka, eve90, Dalile, Kasiulina, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Ja Pojechałam do leroy Merlin bo rzepy montażowe. Obsługa jakas taka niemiła, nikt konkretnie nie pokieruje tylko z pretensja bo chyba dupe zawracam. Jestem w tym sklepie pierwszy raz, sklep jest wielki a ja nie mam ochoty krążyć. Debile... W auchan obok jem obiad. Rybka z warzywami
jusella, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Hej
Widzę, że temat praniaWam też tak trochę spłaszczył się becik/rożek i ochraniacz do łóżeczka po prasowaniu? Mi tak trochę 'przyklapł', pewnie dlatego, że prasowałam w za wysokiej temperaturze i jeszcze na parę...
Pierzecie wkładkę z fotelika? Ja myślałam, żeby jej już nie prać. Materaca do łóżeczka nie piorę na pewno, przecież i tak będą prześcieradła, do wózka też zamówiłam prześcieradełko, pierwszy komplet całej pościeli do wózka i łóżeczka mamy szyty na zamówienieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 13:49
jusella lubi tę wiadomość
-
Szymcio tak się ułożył, że nie mogę się schylić i mam cholerny problem z goleniem. RATUNKU! Proszę, tłumaczę a Młody raciczki wyprostowane trzyma... i co ja mam teraz zrobić?
Majeczka, brzusio pierwsza klasano i oczywiście zazdroszczę sesji
Nowatorka - twarda będę i dziś po lekarzu w końcu ugotuję ten bób - naczytałam się o tym ile ma witamin i dobroci więc nie ma to tamto.
Idę dalej walczyć z zarostem i z Szymkiemrenieczka, majeczka87, nowatorka, stokrotka2013, eve90, Kasiulina, Agness27 lubią tę wiadomość
-
MirelS ja miałam takie same bole
teraz są coraz częstsze to szyjka
Kama ja to już nie latam po takich sklepach bo tylko się denerwuje
Karola rozek to mi się taki bardziej sztywny zrobił po praniua ochraniacz troszkę się skurczyl Ale to przez prasowanie
ja wkładkę pralamMirelS lubi tę wiadomość
-
Ja musiałam bo potrzebujemy tych rzepów by lampkę zawiesić a nie wiercic już w ścianie. Mój chodzi do pracy i jakoś nie ma czasu. A dzięki temu zawiesi dzisiaj. (mam nadzieję)
Mnie już chyba łapią tak konkretniej te skurcze BH bo brzuch boli co jakiś czas. Już nie tylko ból jak na @.ania181111, Agness27 lubią tę wiadomość