Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
jusella wrote:Niezapominajka ja nie wierzę w przypadki. A tak w ogóle to co u Was? Jak Jaś? Jak Ty się czujesz?
A ja już śmigam, po porodzie wspomnienie pozostało. W następny czw mam kontrolę u lekarza, zobaczymy czy wszystko się dobrze zagoiło.
Maka, majeczka87, renieczka, mamuśka1, LilouK, Dunda, figaa, Naditta, Kasiulina, ania181111, Agness27, stokrotka2013, aisa, Ejrene, jusella, eve90, Agaax, aga9009, Wiola90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiezapominajka, super się czyta takie wieści. Oby Jasiek jak najszybciej doszedł do siebie i w końcu trafił do domu
Panna Truskawka tak, lisek jest Skip hop. Kupiony w Smyku. Był jeszcze piesek, słonik i małpka. Wzystkie cudowne, aż trudno było się zdecydować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 21:10
Agness27, niezapominajka, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka
super ze wszzystko ok
my po grilu już w domkupojadlam
wszyscy się zachwycali się brzuszkiem :)I życzyli lekkiego porodu
Jutro jadę się opalic na porodowke hahateż trzeba jakoś wyglądać
niezapominajka, kama005, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Urodziłam 16.06.2016 Piękna data
SN o 7:35
Amelka 3450 g 54cm
Poród ogolnie szybki no ale musze przystac bolesny ale dałam radetroche pobolało i jaką mam slodycz przy sobie
Mega bóle przyszły dopiero o 6rano a urodzilam o 7:35 także długo sie nie męczyłam ..
No i ze wszystko ok dziś już w domkuAgness27, Kasiulina, niezapominajka, stokrotka2013, ania181111, mamuśka1, Naditta, goodwill, Ejrene, Karolla., *Słoneczko, Evanlyn, Maka, kama005, Karolajjn:), esoni, Pauli11, jusella, figaa, Sanna, Gagaga, Milcia, kijanka_88, Marta22, Zonti, LilouK, Dalile, majeczka87, MirelS, ada89, Agaax, renieczka, Telashe, ona2012, eve90, Dunda, aga9009, Wiola90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamuśka1 wrote:Kamenka ogromne Gratulacje ! Duzo zdrówka dla Was : )
Aj tam drugi poród zwykle łatwiejszyale w domciu jakos zasnąć nie moge rozpiera mnie energia zamiast być zmeczoną to ja bym wszystko robiła
mamuśka1, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość