Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas dzisiaj lepsze wieści - Jasiek już w łóżeczku leży, więc myślę, ze już jedną nogą jesteśmy w domu, antybiotyk okazał się trafiony i Młodemu lżej się oddycha.jusella wrote:Niezapominajka ja nie wierzę w przypadki. A tak w ogóle to co u Was? Jak Jaś? Jak Ty się czujesz?
A ja już śmigam, po porodzie wspomnienie pozostało. W następny czw mam kontrolę u lekarza, zobaczymy czy wszystko się dobrze zagoiło.
Maka, majeczka87, nick nieaktualny, nick nieaktualny, LilouK, Dunda, figaa, Naditta, Kasiulina, ania181111, Agness27, stokrotka2013, aisa, Ejrene, jusella, eve90, Agaax, aga9009, Wiola90, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiezapominajka, super się czyta takie wieści. Oby Jasiek jak najszybciej doszedł do siebie i w końcu trafił do domu

Panna Truskawka tak, lisek jest Skip hop. Kupiony w Smyku. Był jeszcze piesek, słonik i małpka. Wzystkie cudowne, aż trudno było się zdecydować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 21:10
Agness27, niezapominajka, jusella, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka
super ze wszzystko ok 
my po grilu już w domku
pojadlam 
wszyscy się zachwycali się brzuszkiem :)I życzyli lekkiego porodu
Jutro jadę się opalic na porodowke haha
też trzeba jakoś wyglądać
niezapominajka, kama005, jusella, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
Urodziłam 16.06.2016 Piękna data
SN o 7:35
Amelka 3450 g 54cm
Poród ogolnie szybki no ale musze przystac bolesny ale dałam rade
troche pobolało i jaką mam slodycz przy sobie 
Mega bóle przyszły dopiero o 6rano a urodzilam o 7:35 także długo sie nie męczyłam ..
No i ze wszystko ok dziś już w domku
Agness27, Kasiulina, niezapominajka, stokrotka2013, ania181111, nick nieaktualny, Naditta, goodwill, Ejrene, Karolla., *Słoneczko, Evanlyn, Maka, kama005, Karolajjn:), esoni, Pauli11, jusella, figaa, Sanna, nick nieaktualny, Milcia, kijanka_88, nick nieaktualny, Zonti, LilouK, Dalile, majeczka87, MirelS, ada89, Agaax, nick nieaktualny, Telashe, ona2012, eve90, Dunda, aga9009, Wiola90, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamuśka1 wrote:Kamenka ogromne Gratulacje ! Duzo zdrówka dla Was : )
Aj tam drugi poród zwykle łatwiejszy
ale w domciu jakos zasnąć nie moge rozpiera mnie energia zamiast być zmeczoną to ja bym wszystko robiła
nick nieaktualny, Agness27, nick nieaktualny lubią tę wiadomość