Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamenka - gratuluję - życzę Wam samych radosnych chwil
Niezapominajka cieszę się, że leki działają i trzymam kciuki, żebyście jak najszybciej pożegnali szpital.
Dziewczynki - zaszalałam. Opróżniłam szafkę z przydasiami i nawet większości się pozbyłam, następnie wywaliłam ciuchy z mojej komody i też zrobiłam czystkę -jestem z siebie dumna, bo pożegnałam się z połową ciuchów, których i tak nie nosiłam ale trzymałam bo "może założę". Rzeczy spakowane w worek i idą w obieg (mamy taką umowę ze znajomymi, że jak sprzątamy w szafie to ciuchy potem krążą między nami bo mogą się komuś przydać). No i na deser poprasowałam WSZYSTKIE rzeczy Szymonka i poukładałam w szafce
po północy dopiero skończyłam. Najgorsze to to schylanie a raczej kucanie, bo półki nisko i trochę się nagimnastykowałam ale teraz leżę i pękam z dumy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 01:27
Naditta, niezapominajka, Agness27, Ejrene, aisa, Pauli11, renieczka, stokrotka2013, kamenkaa, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Kamenka Wielkie uściski dla Ciebie i córeczki.
My w domu odpoczywamy mąż wziął wszystko na siebie córka mu troche pomaga. Nie spodziewałam się tego że będę miała w nim aż tyle wyrozumiałości i wsparcia. Od 16 lat jesteśmy razem a od 12 l. Małżeństwem. Z każdym kolejnym trudem zycia widzę ze zawsze mogę na niego liczyć. Chociaż nie zawsze było kolorowo! 5lat temu mieliśmy poważny kryzys . Wydawało mi sie ze to juz koniec ze nie damy rady . A jednak ...! Los chciał inaczej. Przetrwaliśmy to i teraz tak naprawdę jesteśmy i żyjemy razem nie obok siebie. Kocham mojego męża bardzo mocno. Choć do romantyków on nie należy i z byle powodów kwiatów czy prezentów nie robi ale jest mój troskliwy i kochany , najlepszy tata dla naszych dzieci!
Sanna, jusella, niezapominajka, LilouK, Agness27, Naditta, Ejrene, kama005, aisa, aisa, Agaax, Pauli11, stokrotka2013, kamenkaa, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień doberek
Kamenkaaaa, ogromne gratulacjeBardzo się cieszymy, że wszystko u Was w porządeczku i poród ekspres. Mam nadzieję, że i Nas to spotka.
Niezapominajka, super wieści, że Jasieniek ma się lepiej. Jeszcze chwila i będziecie razem w domu
Wsyłamy dużo pozytywnej energii, ciepła, miłości i w ogóle wszystkiego dobrego dla Waszej czwórki dziewczyny
No to która następna?
Ja się zbieram do rodziców mojego zaraz, ciekawe czy chociaż wodo poczęstujo, bo ostatnio to coś kiepsko u nich z gościnnościąNo i te latające, wszędobylskie białe kłaki z psów, fuj!
Pięknej niedzielijusella, niezapominajka, Agness27, stokrotka2013, Maka, kot_bury lubią tę wiadomość
-
No nie można na jeden dzień zostawić, bo się któraś bez zdaniaa racji rozpakuje...
Gratulacje Kamenkaa! Zdrowia, zdrowia i dużo radości z dziecia!
Niezapominajka - dobrze, że lek działa!
Esoni - super, że jesteś w domku i masz wsparcie w rodzinie
Ja mam strajk. Nic dziś nie robię, nie ma mnie, jestem w Peru. Moi rodzice zmieniają dach i w piatek mało im nie porwało całego tak wiało. Moja sobota to 7 rano w sklepie budowlanym i dokupowanie plandek na miejsce porwanych, potem odebrać siostręcioteczną mamy i zapewnić jej rozrywkę aż do 22 (w tym niestety duuuuuuużo spacerów). Przyjechałam do domu i padłam jak kawka. Niby spałam długo, ale i tak jestem słaba, zmęczona i powiem szczerze zniechcona. Chyba czas przestać udawać, że "ja wszystko jeszcze mogę zrobić". Muszę zacząć się oszczędzać, bo nie daję rady.
Dwa tygodnie do donoszenia Zosi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 09:18
niezapominajka, Agness27, renieczka, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Dziś zaczynam 38tc mały może wychodzićma oficjalną zgodę rodziców
Niezapominajka cieszę się że u Was takie pozytywne wieści.
Kamelka gratuluje :*aisa, Agness27, niezapominajka, renieczka, jusella, September, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Kamenkaaaaaaa gratulacje!!!! wspaniala wiadomosc
no dziewczyny ktora nastepna? ja w pelnie bede miala donoszona ciazeale znajac moje szczescie to doczekam jeszcze tej lipcowej
ps. co powiecie na to zeby kazda w opisie podala swoj termin porodu to bedziemy mogly obstawiac kto nastepny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 10:10
Agness27, LilouK, stokrotka2013, Zonti, esoni, kot_bury lubią tę wiadomość
-
http://static.pokazywarka.pl/i/6691681/778852/dsc-0751.jpg
Prawie w 100% gotowy kącik małej w sypialni. Mamy mało miejsca niestety.Ejrene, LilouK, nowatorka, stokrotka2013, jusella, Agness27, Kasiulina, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny,
Witam sie po kiepskiej nocy. Cala noc mialam bolesne skurcze ale bardzo nieregularne. Rano przeszly. Teraz czuje jak mi co jakis czas twardnieje brzuch ale bezbolesnie. Chyba i mnie dopadly skurcze przepowiadajace. Ide troche pod prysznic moze sobie ulze.
Zycze nam miłej niedzieli. -
Jak by ktoras chciala to podaje super środki do czyszczenia:
Żółty do wózeczka i czyści super i pozostawia fajny swiezy zapach i nie trzeba płukac!
A drugi do piekarnika tylko tego trzeba płukac ale super doczyszcza i nasz piekarnik wyglada jak nowy
My zamawialiśmy z allego i 15zł litrowa butelka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3fb3ad505c77.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 10:44
renieczka, jusella, kama005, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość