X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • Pauli11 Ekspertka

Wysłany: 19 czerwca 2016, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje kamelka :)

kamenkaa lubi tę wiadomość

Aurelia 9.07.2016 15.27
  • jusella Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 01:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamenka - gratuluję - życzę Wam samych radosnych chwil :-D

Niezapominajka cieszę się, że leki działają i trzymam kciuki, żebyście jak najszybciej pożegnali szpital.

Dziewczynki - zaszalałam. Opróżniłam szafkę z przydasiami i nawet większości się pozbyłam :-D, następnie wywaliłam ciuchy z mojej komody i też zrobiłam czystkę -jestem z siebie dumna, bo pożegnałam się z połową ciuchów, których i tak nie nosiłam ale trzymałam bo "może założę". Rzeczy spakowane w worek i idą w obieg (mamy taką umowę ze znajomymi, że jak sprzątamy w szafie to ciuchy potem krążą między nami bo mogą się komuś przydać). No i na deser poprasowałam WSZYSTKIE rzeczy Szymonka i poukładałam w szafce :-) po północy dopiero skończyłam. Najgorsze to to schylanie a raczej kucanie, bo półki nisko i trochę się nagimnastykowałam ale teraz leżę i pękam z dumy :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 01:27

Naditta, niezapominajka, Agness27, Ejrene, aisa, Pauli11, renieczka, stokrotka2013, kamenkaa, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość

• esoni Ekspertka

Wysłany: 19 czerwca 2016, 05:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamenka Wielkie uściski dla Ciebie i córeczki.

My w domu odpoczywamy mąż wziął wszystko na siebie córka mu troche pomaga. Nie spodziewałam się tego że będę miała w nim aż tyle wyrozumiałości i wsparcia. Od 16 lat jesteśmy razem a od 12 l. Małżeństwem. Z każdym kolejnym trudem zycia widzę ze zawsze mogę na niego liczyć. Chociaż nie zawsze było kolorowo! 5lat temu mieliśmy poważny kryzys . Wydawało mi sie ze to juz koniec ze nie damy rady . A jednak ...:-)! Los chciał inaczej. Przetrwaliśmy to i teraz tak naprawdę jesteśmy i żyjemy razem nie obok siebie. Kocham mojego męża bardzo mocno. Choć do romantyków on nie należy i z byle powodów kwiatów czy prezentów nie robi ale jest mój troskliwy i kochany , najlepszy tata dla naszych dzieci!

Sanna, jusella, niezapominajka, LilouK, Agness27, Naditta, Ejrene, kama005, aisa, aisa, Agaax, Pauli11, stokrotka2013, kamenkaa, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość

3i498ribteorkobo.png
  • Sanna Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 05:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamenka gratki dla Ciebie oczywiscie ale i dla dzielnej córci

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 05:43

74di4z174lr410ce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2016, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Kamenkaa!

• Milcia Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamenkaa gratulacje :) A miałaś skurcze czy odeszły Ci wody?

Ja dziś w nocy zaliczyłam dwa mocniejsze skurcze. Ale ogólnie noc w miarę przespana z 4 pobudkami tylko.

jusella, kot_bury lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Zonti Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niezapominajka super wiesci :) duzo zdrowka dla Was :)

Kamenkaa gratulacje! :)

niezapominajka, kot_bury lubią tę wiadomość

qb3cwn15phdifg4q.png

klz9mg7y7dfrnb84.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamenka gratulacje :)

• jusella Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-D
    Po wczorajszej "gimnastyce" mam zakwasy :/. Za to spałam ciągiem aż 3 godziny - normalnie to co godzinę się budzę.
    Miłego dnia Dziewczynki Wam życzę :-*

stokrotka2013, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość

• LilouK Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek :-)

Kamenkaaaa, ogromne gratulacje :-) Bardzo się cieszymy, że wszystko u Was w porządeczku i poród ekspres. Mam nadzieję, że i Nas to spotka.

Niezapominajka, super wieści, że Jasieniek ma się lepiej. Jeszcze chwila i będziecie razem w domu :-)

Wsyłamy dużo pozytywnej energii, ciepła, miłości i w ogóle wszystkiego dobrego dla Waszej czwórki dziewczyny <3

No to która następna? :-D

Ja się zbieram do rodziców mojego zaraz, ciekawe czy chociaż wodo poczęstujo, bo ostatnio to coś kiepsko u nich z gościnnością O.o No i te latające, wszędobylskie białe kłaki z psów, fuj!

Pięknej niedzieli <3

jusella, niezapominajka, Agness27, stokrotka2013, Maka, kot_bury lubią tę wiadomość

• Dalile Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie można na jeden dzień zostawić, bo się któraś bez zdaniaa racji rozpakuje...

Gratulacje Kamenkaa! Zdrowia, zdrowia i dużo radości z dziecia!

Niezapominajka - dobrze, że lek działa!

Esoni - super, że jesteś w domku i masz wsparcie w rodzinie :)

Ja mam strajk. Nic dziś nie robię, nie ma mnie, jestem w Peru. Moi rodzice zmieniają dach i w piatek mało im nie porwało całego tak wiało. Moja sobota to 7 rano w sklepie budowlanym i dokupowanie plandek na miejsce porwanych, potem odebrać siostręcioteczną mamy i zapewnić jej rozrywkę aż do 22 (w tym niestety duuuuuuużo spacerów). Przyjechałam do domu i padłam jak kawka. Niby spałam długo, ale i tak jestem słaba, zmęczona i powiem szczerze zniechcona. Chyba czas przestać udawać, że "ja wszystko jeszcze mogę zrobić". Muszę zacząć się oszczędzać, bo nie daję rady.

Dwa tygodnie do donoszenia Zosi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 09:18

niezapominajka, Agness27, renieczka, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Dziś zaczynam 38tc mały może wychodzić:D ma oficjalną zgodę rodziców :)

Niezapominajka cieszę się że u Was takie pozytywne wieści.

Kamelka gratuluje :*

aisa, Agness27, niezapominajka, renieczka, jusella, September, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • majeczka87 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamenka wswspaniale. Obysmy wszystkie mialy takie porody :) cxekamy na fotki

renieczka, eve90 lubią tę wiadomość

f2wlanlihx9vcryh.png
    Adaś skarbuś ;) 56 cm szczęścia 3580 g miłości <3
    Urodziłem się 12 lipca 2016
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamenkaa wrote:
    rodzisz:O

Nie. :D po prostu zaczyna się ten okres że zaczynamy się rozpakowywac :p

Mój sie właśnie wziął za wieszanie lampki :D

Agness27, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamenkaaaaaaa gratulacje!!!! wspaniala wiadomosc :)

no dziewczyny ktora nastepna? ja w pelnie bede miala donoszona ciaze :P ale znajac moje szczescie to doczekam jeszcze tej lipcowej :/

ps. co powiecie na to zeby kazda w opisie podala swoj termin porodu to bedziemy mogly obstawiac kto nastepny? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 10:10

Agness27, LilouK, stokrotka2013, Zonti, esoni, kot_bury lubią tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś

http://static.pokazywarka.pl/i/6691681/778852/dsc-0751.jpg

Prawie w 100% gotowy kącik małej w sypialni. Mamy mało miejsca niestety.

Ejrene, LilouK, nowatorka, stokrotka2013, jusella, Agness27, Kasiulina, kot_bury lubią tę wiadomość

1usapiqvhk164civ.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowatorka fajny pomysł :)

nowatorka, Agness27 lubią tę wiadomość

1usapiqvhk164civ.png
  • nowa! Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny,
    Witam sie po kiepskiej nocy. Cala noc mialam bolesne skurcze ale bardzo nieregularne. Rano przeszly. Teraz czuje jak mi co jakis czas twardnieje brzuch ale bezbolesnie. Chyba i mnie dopadly skurcze przepowiadajace. Ide troche pod prysznic moze sobie ulze.
    Zycze nam miłej niedzieli.

• Agness27 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak by ktoras chciala to podaje super środki do czyszczenia:
    Żółty do wózeczka i czyści super i pozostawia fajny swiezy zapach i nie trzeba płukac!:)
    A drugi do piekarnika tylko tego trzeba płukac ale super doczyszcza i nasz piekarnik wyglada jak nowy :)
    My zamawialiśmy z allego i 15zł litrowa butelka

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3fb3ad505c77.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 10:44

renieczka, jusella, kama005, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • basia7777 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny myślę jeszcze nad imieniem męskim mój faworyt to Dominik ale mam długie nazwisko więc jeszcze szukałam czy może coś mi innego wpadnie i znalazłam ciekawe imię: Julian - Julek co myślicie?

https://www.maluchy.pl/li-72635.png
‹‹ 1135 1136 1137 1138 1139 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ