Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję jest po równo więc i to imię i to jest nawet fajne
To w szpitalu podejmę decyzję chyba jak urodze chłopaka
Kurcze ale mi się pierwszy raz tak zaczął brzuch stawiać....jakaś seria pierwszy raz tak mam. Też tak macie że 10 sekund i puszcza i tak przez jakiś czas? Wzięłam nospe..jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Dalile, ja mam zaparcia cały czas od początku ciąży i jeszcze nie mam hemoroidow, więc myślę, że Tobie też to nie grozi.
Ostatnio dopiero coś (kupa) zaczęło się częściej dziać, bo tak to całe 8 mcy było na zasadzie, że po co się rozdrabniać, lepiej raz, a porządnie. Miałam więc często z przedsmakiem porodu
Co do laktacji, to u mnie nic a nic się nie dzieje. Tyle, że mnie cycki znowu po pół roku zaczęły boleć, a dokładnie brodawki i sutki. Może to jakiś znak?
Ja swojego dzisiaj w końcu wyciągnęłam do kościoła. Ostatni raz. Będę miała dwójkę dzieci, jak Boga kocham. Nie usiedzi w miejscu, wierci się na wszystkie strony i non stop powtarza, że bolą go nogi i on chce do domu już teraz. Jak zobaczył, że go olewam, wziął sobie jakąś gazetę i cała mszę siedział książę, noga na nodze i z gazeta w ręce. Nosz masakra.
kama005, jusella, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Milcia no to szykuj się powoli na porod
Mi nic nie odchodzibozeee też chce mieć jakieś oznaki ze zaraz koniec
tylko czasami skurcze mam
co do piersi to masakra ! Mam tak duże ze szokczasami bolą bardzo i jak czasami naciskam to wylatuje siara
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Milcia to chyba bedziesz nastepna
daj znac jak cos sie zacznie
My od zawsze chodzimy razem do kosciola, jak byl kawalerem to chyba nie zawsze mojemy lubemu bylo po drodzeale od kiedy jestesmy razem to jest oczywiste.
Mi cyce nic nie uroslyw towarzystwie ciazowego brzuszka wygladaja teraz komicznie
ciekawe czy robia sie tam jakiekolwiek zapasy
ania181111, kot_bury lubią tę wiadomość
-
ania181111 wrote:Milcia no to szykuj się powoli na porod
Mi nic nie odchodzibozeee też chce mieć jakieś oznaki ze zaraz koniec
tylko czasami skurcze mam
Milcia no czekaj na skurcze
dziewczyny z hemoroidami jak to u was wyglada? bo mnie dzisiaj szczypie tam przy dziurce z tylu, jakbym jakas ranke miala, czy to moze byc hemoroid? (jeszcze tego brakowalo)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 18:32
ania181111, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Czytałam ostatnio ze ponoc masaż sutkow, piersi wywołuje skurcze i poród
tylko ponad 3 H dziennie trzeba masowac
więc jak któraś chce szybko urodzić to masowac dydki :p
niezapominajka, kot_bury lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
ania181111 wrote:Czytałam ostatnio ze ponoc masaż sutkow, piersi wywołuje skurcze i poród
tylko ponad 3 H dziennie trzeba masowac
więc jak któraś chce szybko urodzić to masowac dydki :p
ania181111, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
To sio na porodówkę
Ania, tylko, że ja mam termin dzień po Tobie a ja chcę najwcześniej w czwartek - wytrzymasz?
Majeczka - po raz n-ty dziękuję za przepis na surówkę z poraWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 19:16
ania181111, Agness27, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość