X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamenka ogromne gratulacje! Niech się dzidzia zdrowo chowa! No i buziaki dla malutkiej od forumowych cioć :* ♡

A tak w ogóle to dzień dobry i miłej niedzieli :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 10:55

jusella lubi tę wiadomość

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia mi sie dominik duzo bardziej podoba ;)

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nowa! Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rowniez jestem za Dominikiem :-)

• Pauli11 Ekspertka

Wysłany: 19 czerwca 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

U nas w miare spokój :) skurcze sie mocno wyciszyy wiec myśle ze dotrzymamy do terminu :)

Basia a mi bardziej podoba sie Julek :)

Pozdrawiam i życze miłego dnia :)

jusella, aisa, Maka, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość

Aurelia 9.07.2016 15.27
  • stokrotka2013 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) się witam i życzę spokojnej i miłej niedzieli :)

Basia Julek ;)

https://www.maluchy.pl/li-72585.png
    Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia <3)
  • Naditta Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Nareszcie u nas świeci słońce :)

Co rano jak się budzę, to szybko wchodzę tutaj czy przypadkiem któraś się nie rozpakowała.

Basia, ja jestem za Julkiem też.

jusella, Kasiulina, kot_bury lubią tę wiadomość

17.07.2016

mhsve6yd8ca1xiv9.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia mi się podoba Dominik

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • kamenkaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Kamenkaa gratulacje :) A miałaś skurcze czy odeszły Ci wody?

Ja dziś w nocy zaliczyłam dwa mocniejsze skurcze. Ale ogólnie noc w miarę przespana z 4 pobudkami tylko.

cześć Milcia
    o 21 odszedł mi czop Galaretka zabarwiona krwią i sączyły się wody wiec spokojnie czekałam na bóle ktore regularne pojawiły sie gdzies o 4 nad ranem :) ale mega znośne nie bolesne także nawet szło by przy nich spać :)
    wiec powoli zbierałam sie na szpital
    Gdy bylo już co 7min byłam w drodze na szpital
    W szpitalu KTg badAnia... i przygotowywania -Lewatywy nie zrobili bo nie zdąrzyli :D i dobrze;)
    o 6 mega bole przyszłyyy .....
    a o 7:35 była już Amelka :)
    2h była ze mna ciało do ciała potem wstałam powoli i przeszłam na salę już normalną :) po 3h byłam jak nowo narodzona moglam isc do domu lecz niestety nie puścili mnie hahahaha
    wyszlam na drugą dobę :)
    pozdrawiam

Naditta, Maka, ania181111, Agness27, jusella, Dalile, Zonti, Pauli11, Milcia, stokrotka2013, majeczka87, niezapominajka, LilouK, Agaax, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość

• kama005 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamenka super. Tak szybciutko to poszło wow.

1usapiqvhk164civ.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj jakos sie zle czuje. Juz sama nie wiem co mi jest. Plakac mi sie chce. Mam isc na grila a mam zgage, jakies dziwne uczucie bole nie bole malpowe, ogolnie slaba jestem :(

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiu a może imie Damian jak chcesz krótkie mię ;)

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • Maka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamenka gratuluję!
    LilouK jednak miałaś czuja, że któraś się rozpakowala.
    Basia mi też bardziej podoba się Julek.

Ja mam mega wkurwa na męża i raczej szybko mi nie przejdzie. Już się poryczalam tak konkretnie jak wracaliśmy z kościoła a właściwie już w domu.. A nie uwierzycie modlilam się o cierpliwość i Bóg chyba wysłuchał a stary niech się cieszy że nie o siłę.. Bo bym go zapier****.

jusella, Zonti, majeczka87, kijanka_88, LilouK, Naditta, kot_bury lubią tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • Zonti Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia mi sie Dominik batdziej podoba :)

Kamrnkaa zazdroszcze tak szybkiego porodu :) jeszcze raz ogromne gratulacje i trzymaj kciuki za nas ;)

qb3cwn15phdifg4q.png

klz9mg7y7dfrnb84.png

• kama005 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj na obiadek do rodziców a potem ogarne trochę mieszkanko. :) mam dzisiaj nawet powera do roboty!

Maka, jusella, ania181111, Agness27 lubią tę wiadomość

1usapiqvhk164civ.png
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :) my lezymy nad wodą :) później do sklepu po przewijak jedziemy :)
    odpoczywam żeby od jutra działać dalej :)
    Goracooo dziś ale fajnie w cieniu :)

jusella, Agness27, stokrotka2013 lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]km5shdgeo9f0pp2m.png[/link]
  • kijanka_88 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hello,

ja leze z nogami w misce z zimną woda bo mnie ból dopadł i mam wrazenie że są obrzęknięte ale to wrażenie bo nic nie widać, mi ruszyła lakacja ale jaaak...czy u Was jest podobnie ?? .... nabijam sie z mezem bo jak u koni leci mleko z cycków to na drugi sie dzien zrebi jutro pełnia.. trzymać kciuki dziewczyny :P

Gratulacje Kamenka.. !!:)

Agness27, Kasiulina, kot_bury lubią tę wiadomość

Kijanka
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kijanka :/ mam to samo leżę i nogi popuchbiete strasznie i dłonie też :/

[link=https://www.suwaczki.com/]km5shdgeo9f0pp2m.png[/link]
  • jusella Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kijanka to jutro relację z porodówki poproszę - no dobra , może być we wtorek.

Ania zazdroszczę wypadu nad wodę i to nawet nie wiesz jak bardzo... aż mnie skręca z zazdrości!

Zachciało się Majeczkowej suróweczki z pora i to do tego stopnia, że zebrałam się w sobie i poturlałam do Tesco po składniki :-D. Coś mi się wydaje, że dziś to obiad będzie na kolację - zaległam i nie mam siły się ruszyć.
    A tak w ogóle to w ten weekend są Dni Zawiercia i w tym roku fajne imprezy - wczoraj Kabaret Młodszych Panów dziś koncert T.Love a ja w domu siedzę - nie mam siły iść no i też trochę się boję, zresztą bez Tatuśka to nie to samo :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 16:03

ania181111, kijanka_88, Agness27, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość

• Dalile Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko zauważam czasem na sutkach ślady siary, ale żadnych plam na koszulkach, więc nie używam wkładek.
    Za to mam problemy z krwią, która mi bardzo słabiutko krzepnie. Musze pogadac o tym z lekarzem, bo jak przyjdzie co do czego to zarówno o zzo czy cesarce w razie czego mogę zapomnieć.

No i jeden dzień przypadkowego jedzenia o równych porach u mamy i mam takie zaparcie, że miałam ochotę odstrzelić sobie tyłek. Na szczęscie czopek pomógł. Myślałam, że na tym etapie to już tak nie przeszkadza - czy wam też się zdarza? Strasznie się boję, że mi przez to jakiś hemoroid wyskoczy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 15:54

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • LilouK Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka, no miałam czuja, że coś na rzeczy było ;-) "Cosi znowu bedzie, powiadam Wam", tym bardziej, że pełnia tuż tuż :-D

Basia, ja też jestem za Julianem :-) Imię nr 2 na mojej liście, na które mój cap się niestety nie zgodził, że niby zna jakiegoś Juliana ze szkoły, który nie dość, że jest nierobem to w dodatku jest ciemnoskóry (lub na odwrót) i on nie chce miec syna o takim imieniu. Poza tym wg niego Julian brzmi gejowsko... No cóż, gadaj z takim! Cud, że się jakoś bezproblemowo dogadaliśmy co do Henrego, chociaż na początku mój też pojechał, że Henry to marka odkurzaczy tutaj w UK O.o

Kamenkaa, zazdroszczę ekspresowego porodu. Mam nadzieję, że mój też wyskoczy z czeluści jak torpeda ;-)

Przeżyłam przyszłych teściów, smród fajek i biołe psie kłaki wszędzie. O, i nawet wody dali :-D Najlepiej w domu z kubkiem kawusi i własnym pachnącym pudelkiem pod pachą ;-)

jusella, Agness27, stokrotka2013, kot_bury lubią tę wiadomość

‹‹ 1136 1137 1138 1139 1140 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ