Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia, kochana, wiesz, że każda ciaża inna - może ciesz się, że objawów nie ma, bo jak nadejdą to będziesz wspominać te chwile
Fajnie, że Twoja córcia już chodzi - faktycznie, trochę luzu dla Ciebie.
Malika, podobno tak ma być, że jak kłuje to dobrze, ale weź tu się nie martwstarania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Hej Dziewczyny!
Nutka-koloru bardzo mi przykro:(
Ja jak wstaje z łóżka to mam uczucie jakby mi wszystko stało w gardle i dzisiaj raz miałam odruch wymiotny.Jak przychodzę do pracy to mi mija. Jutro idę robić badania a w piątek mam wizytę u gina.Oby wszystko było dobrze:) -
Nutka-koloru bardzo bardzo mi przykro i przyjmij ode mnie moje wyrazy współczucia... To musi być naprawdę straszne odzywaj sie do nas proszę... Bardzo mocno Cię ściskam :*
Zaczelam sie bac ze ten dwutygodniowy kaszel spowoduje cos zlego dla dziecka...
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Nutka - ściskam mocno!
Dziewczyny, ja dziś poszłam na kontrolne badania - betka, progesteron i glukoza. Wizytę mam dopiero na 7.12 i do tego czasu się okocę z niepewności. Trochę Wam zazdroszczę Waszych objawów (wiem ze za chwile mogę tego pozalowac;p) bo ja oprócz mega wzdęć i lekko wrażliwych piersi nie widzę żadnych specjalnych objawów... Dlatego ta beta, żeby się uspokoić trochę i przestać obsesyjnie myśleć o ciazy.
Ale mam pytanie bo mnie to zaciekawiło bardzo -jak pobierali mi rano krew to miałam bardzo duże ciśnienie - krew mi normalnie bulgotała w tej probówce:D Wy też tak macie?
Pielęgniarka powiedziała ze to nic zlego i musze się dobrze nawadniać po prostu ale mnie to zaintrygowało...MartaT lubi tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
Mnie jak widzą to już wiedzą że będzie poszukiwanie żył i krew czasami nędzne leci pomimo dużej ilości wody wypiłem wcześniej... Nie przejmuj się każdy jest inny
U nas wczoraj popadał delikatnie śnieg przez jakieś 15 minut ale bez Widocznych rezultatówWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 09:44
-
Hej, chciałam do Was dołączyc Ovu mówi, że termin mam na 30 lipca. Objawów brak, beta w 11 dpo 26, w 13 dpo- 55. Na pewno jestem tu najstarsza, bo mam 42 lata i 12 letniego syna, który zresztą jeszcze nie wie, że będzie starszym bratem. A ciąża z trzeciego cyklu starań bez żadnych leków i wspomagaczy.
Nanatasza, Ejrene, nowatorka, kot_bury, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj wstałam po 8, byłam w pracy dostarczyć zwolnienie wczoraj bardzo się zestresowałam, strasznie przeżywam te poronienia u dziewczyn cholernie boję się o swoją ciążę. Za bardzo to wszystko przeżywam. Będąc wczoraj na wizycie miałam leciutkie plamienie... Powiedziałam mojej gin,ale ona stwierdziła,że skoro pojawiło się pierwszy raz i bardzo lekkie to być może jest to bo okres mi się zbliża. I do dzisiaj żadnych plamien nie mam. Już jest ok i mam nadzieję,że tak będzie. Zresztą badając mnie wczoraj mówiła,że jest wszystko ok, bije serduszko ciąża rozwija się prawidłowo. Brzuch mnie na noc bolał,ale to miałam straszne gazy i to chyba było tym spowodowane...
-
kama005 mój mąż uważa,że za dużo czytam i później chodzę smutna i strasznie wszystko przeżywam,że nie potrzebnie bo to dla fasolki jeszcze gorzej. Wizytę mam 14 grudnia. Teraz będę się starała jeszcze bardziej oszczędzać i odpoczywać. Trochę się przestraszyłam jak zobaczyłam to minimalne plamienie... Eh
-
MartaT wrote:kama005 mój mąż uważa,że za dużo czytam i później chodzę smutna i strasznie wszystko przeżywam,że nie potrzebnie bo to dla fasolki jeszcze gorzej. Wizytę mam 14 grudnia. Teraz będę się starała jeszcze bardziej oszczędzać i odpoczywać. Trochę się przestraszyłam jak zobaczyłam to minimalne plamienie... Eh
Bergamotka witaj i gratulacje, beta ładnie rośnie
ciekawe jak Twój syn zareaguje na to, że zostanie bratemMartaT, aisa lubią tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*]