Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Maka wrote:Nie wiem co ona ma w głowie.. Ale czy to jest normalne żeby 8 letnie dziecko musiało wszystko wiedzieć... młody mnie wypytywal o cenę wózka, ile zapłaciłam za fryzjera dla psa.. Nosz kurwa.
Czego ona te dzieci uczy.. A najlepszy tekst jak kuzynka składa życzenia "pieniędzy Ci nie życzę bo masz"...
Niestety, nawet w rodzinie zamiast cieszyc sie z cudzego szczescia i dazyc do tego samego lub czego sie tam chce to ludzie wola zazdroscic i robic wszystko zebys to ty dorownala do ich poziomu a nie oni do twojego ;/jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Karolajjn:) wrote:dziewczyny albo wyolbrzymiam , albo mam skurcze co 2 minuty
brzuch mi co 2 minuty twardnieje wrażenie jak by syn się wypychał plus do tego parcie na dół mam wrażenie , ze aż śluz mi wylatuje przy tym do tego ból w podbrzuszu ... chociaż ten występuje co 2-3 skurcz
Do tego mega gorąc , mam wrażenie że stopy w gorącej wodzie ktoś mi macza
Panikować i zawijać się na IP? czy czekać?
Ja bym chyba dla spokoju jechala na IP .
-
Maka niezła ta kuzynka - mogłaś jej ścierę wręczyć ze słowami "dobrze, że jesteś to mi pomożesz, bo z brzuszkiem mi źle na szafach powycierać/ podłogę umyć itp..." - wielce prawdopodobne, że więcej by nie przyszła
.
TheForfie, renieczka, Agness27, Agaax, goodwill, niezapominajka, Maka, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Kama na pewno wszystko sie ulozy-moze nie bedzie tak zle -tak czy inaczej trzymam kciuki za pozytywne rozwiazanie sytuacji.
Maka bierz przyklad z Juseli zeby dac kuzynce sciere!
A tak ogolnie wspolczuje kuzynki.ja bym chyba nie wytrzymala z taka osoba. ..jusella, Agaax, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Melduję się , wyciszylo się .
Z 2 minut stopniowo na 6 ,8 ,10 ii cisza
Ale grunt że coś zaczyna się dziać hihihi
Jeszcze musimy poczekać na swoją kolej , nie ładnie chciał się wepchac w kolejkę synek :p
Maka podziwiam , podziwiam Twoją cierpliwość bo ja bym nie wytrzymała i chyba grzecznie wyprosilaTheForfie, jusella, Agaax, Agness27, renieczka, majeczka87, aisa, Maka, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
[/url]
-
Ja już się trochę uspokoiłam, mój z tego co słyszałam przez tel też. Śmiał się trochę ze mnie że teraz sprzątam bajzel jaki zrobiłam po tym jak szukałam jego dokumentu. Pozmywałam przy okazji, wstawiłam jedno pranie a jak sie skończy wstawię drugie. Musze jeszcze poprasować. Nie wiem czemu ale mam powera. Czasami takie coś mnie odstresowuje. Tak wiem brzmi to dziwnie
Agaax, Agness27, Maka, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Hej wszystkim
Ja dostałam bujaczek od sióstr i mam zamiar go używać, jeśli tylko Ali będzie on odpowiadał.
Rano odszedł mi czop.. lekarz trochę wczoraj mi tam pogmerał i poszło. Byłam też dzisiaj na ktg bo 38 tc zaczęłam ale nic się nie dzieje jeszcze.. i też cieszę się że byłam bo Ala od rana się nie ruszała i zaczynałam się martwić, a ona pospała trochę dłużej.
Moja skala dochodziła tylko do 30 - gdzie to do skurczy porodowych, jak to prawie że w normie.
Pozdrawiam wszystkieGagaga, kama005, Marta22, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDrogie, chwile mnie nie było i juz tyle nadrabiania
Dzięki za info o lezaczku-moze dostane ale w takim razie na pewno na razie nie będę kupować bo nid chce tych klamotow gromadzić.
A jeszcze inna kestia-czy któraś z Was będzie pobierać krew pepowinowa? Bo my się zastanawiamy.
Jeśli któraś może mi przesłać link do fb to poproszę.
Karolajn, Ejrene - trzymajcie się!
Karolajjn:), kot_bury lubią tę wiadomość
-
esoni wrote:Tez miałam taki plan IP dopiero przy porodzie, tylko ze nie wypalił. Ja leze w szpitalu. USG potwierdziło zatrzymanie wzrostu na 33tc
Do tego białko w moczu. Codziennie mam być na czczo rano przygotowana na cesarkę.
Najważniejsze, że jesteście pod profesjonalną opieką. Trzymam za ciebie kciuki!
Karolajn.. ładnie tak straszyć? Jak przeczytałam "co 2 min" to się zastanawiałam, co ty w domu, a nie w szpitalu robisz!
My też myśleliśmy nad bankiem krwi, ale poczytaliśmy i uznaliśmy, że gra nie warta swojej ceny, bo może się okazać, że pobiorą jej za mało i się nie przyda.
Do nas doszła dziś szuflada pod łóżeczko (6 tyg oczekiwania...) i generalnie wszystko mężowi przygotowłam do ścielenia jak będę w szpitalu. Byłam też u diabetologa i to już ostatni raz! Teraz tylko po porodzie na kontrolę z wynikiem krzywej cukrowej. Luzik.
Odliczam godziny do wizyty. To już w czwartekKarolajjn:), jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
taka rada dla dziewczyn które nie biorą krwi pepowinowej. Pilnujcie tego zeby odcieli Wam pepowine jak przestanie tetnic, czyli po okolo 4-5 minutach jesli nie ma zagrozenia zdrowia i zycia dla maluszka i was. W sensie ze jest czas. Bo wtedy ogormna ilosc komorek macierzystych ma szanse powrotu do ciala dziecka
LilouK, Maka, jusella, Gagaga, eve90, Agness27, TheForfie, kot_bury lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Po wizycie
Natalka wazy 3555. Mam delikatne rozwarcie, szyjka jeszcze trzyma.
Jednak nie bedzie tak duza jak myslelismy
Agaax, Kasiulina, majeczka87, LilouK, Dalile, MirelS, Ejrene, jusella, Gagaga, eve90, aisa, Naditta, Agness27, TheForfie, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Zonti super wieści
A ja się wzięłam za b dokładne czyszczenie podłogi w kuchni! Nawet fugi mam zamiar umyć. Musze tak w ogóle zamówić znowu środek do czyszczenia fug bo ten się już kończy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 20:29
jusella, kot_bury lubią tę wiadomość