Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny albo wyolbrzymiam , albo mam skurcze co 2 minuty
brzuch mi co 2 minuty twardnieje wrażenie jak by syn się wypychał plus do tego parcie na dół mam wrażenie , ze aż śluz mi wylatuje przy tym do tego ból w podbrzuszu ... chociaż ten występuje co 2-3 skurcz
Do tego mega gorąc , mam wrażenie że stopy w gorącej wodzie ktoś mi macza
Panikować i zawijać się na IP? czy czekać?Agness27 lubi tę wiadomość
[/url]
-
Dobra jak coś wysyłajcie mi w wiaodmościach prywatnych na fb lub tutaj swoje profile albo prośby o link. Postaram sie sukcesywnie każdą dodać
Obiecuje. Przynajmniej się czymś zajmę
Profil na fb
https://www.facebook.com/kama.balickakot_bury lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolajjn:) wrote:dziewczyny albo wyolbrzymiam , albo mam skurcze co 2 minuty
brzuch mi co 2 minuty twardnieje wrażenie jak by syn się wypychał plus do tego parcie na dół mam wrażenie , ze aż śluz mi wylatuje przy tym do tego ból w podbrzuszu ... chociaż ten występuje co 2-3 skurcz
Panikować i zawijać się na IP? czy czekać?
A te skurcze bolące?
Bo porodowe to chyba bolesne są. -
Karolajjn:) wrote:dziewczyny albo wyolbrzymiam , albo mam skurcze co 2 minuty
Chociaż jesli wystepuja tak czesto to jedz na ktg i sprawdz. -
hej wam, coraz ciezej juz mi jest, po prostu chcialabym juz urodzic! Obudzil mnie bol @ po 3, tak bolalo.. Ale bylam taka zeczona wzielam nospe, polozylam sie w pozycji siedzaco lezacej, wtedy tak nie bolalo troche przeszlo i zasnelam. Rano wstalam wszystko ok. lekko bolalo mnie biodro ale chodzilam, a teraz.. lzy w oczach mam jak musze sie obrucic na drugi bok bo juz nie wygodnie tak mnie boli prawe biodro, a co dopiero isc siku.. od poludnia leze i sie nie ruszam, a nastawilam sie na pakowanie dzisiaj... Nie moge wgl na nodze stanac i kuleje tak niemilosiernie boli
mam nadzieje ze jeszcze dzisiaj przejdzie
Bylam wczoraj na wizycie tak lekarz zmierzyl ze wyszlo mu waga 3400 i obok jest ze 38tc i 4 dni chyba, sam mowil ze to przez zoladek ze moze sie najadla bo miala brzuch wiekszy niz glowe ale mowi ze to w tym tygodniu normalne, +- 500g, nie mozliwe ze tyle wazy i nie chce mi sie wiezyc, bo 2 tyg temu wazyla 2600, caly czas rosla normalnie a tu w 2 tyg prawie kilo? Nie moze byc! W niedziele bolal mnie brzuch i meczyly mnie skurcze takie niebolace (chyba);p
kama005 wspolczuje naprawde w jakiej sytuacji sie znajdujesz, ale nie zalamuj sie cos ty! Przeciez jeszcze tej pracy nie stracil, wiem ze to koncowka ciazy i masz stresa ale nie mozesz myslec tylko negatywnie! Nawet jesliby stracil ta prace to na pewno zaraz znajdzie nastepna, sama mowisz ze tak sie stara wiec nie pozwoli na to zeby bylo wam zle!
Co do fb, to jest juz tajne ze nikt nie zobaczy? I jak dolaczyc, bo nic mi nie wyskakuje jak wpisuje, al ez jeszcze chyba poczekam jak inne dziewczyny.
A wizyte do mojej prowadzacej mam dopiero 7.02, bo nie miala wczesniej terminow
A i od tygodnia pije zaparzone liscie malin 1,2 dziennie lyzeczki i lykam od wczoraj wiesiolkaktoras z was tez?
Eithlinn jak chcesz to kupuj, ale ja bym odradzala, bo fotel jest po to zeby sie oprzec i odciazyc pplecy a na tym moze byc ciezko, pozniej ok, ale na poczatku bedzie ci niewygodnie, bedziecie sie uczyc razem jak karmic i jest z piersi i mozesz sie denerwowac a tu jeszcze usadowic sie wygodnie trzeba..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 17:58
jusella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEithlinn wrote:
Ostatnio myślę nad fotelem do karmienia. Ale wczoraj oczy mi się zaświeciły nad tym:
https://zapodaj.net/8eb0837ac35df.jpg.html
Co myślicie?
Edit 2: nie umiem wstawiać zdjęć ;/
Ostatnie takie hamaki były w biedronce, być może jeszcze w niektórych zostały -
Od pół godz , siadam , kładę się i dalej ciągną jak by jajniki ...
i brak skóry na brzuchu w równych odstepach czasu ,
Idę pod prysznic , jeśli nie przejdzie jadę na IP
Bardziej kłujące niż bolące , jak przy pierwszym dniu miesiączki i darcie w pachwinie.majeczka87, Agaax, kot_bury lubią tę wiadomość
[/url]
-
Ja nie mam ciepłej wody do 19!
Żadnej info nic kurde!
A wiecie co najlepsze pytaliśmy ochroniarza to o 11 wywiesili informację że od 11 do 19 nie będzie ciepłej wody... Super!!!!
W ogóle jak szukałam tych dokumentów to się nałaziłam bo byłam w sklepie, byłam w banku, przy stoisku gdzie kupował truskawki, naganiałam się jak cholera. Nawet po schodach. Znalazły się w dokumentach od auta bo się zlepiły i nie zauważyliśmy tego. Dobrze że w ogóle na to wpadłam. Wsiadłam w auto i mu dowiozłam ale to już raczej nic nie zmieni. Na twarzy wyglądałam jak jakiś totalny burak. Jedyne co to się śmialiśmy że może szybciej mała postanowi dzięki temu wyjść. tak czy siak i tak nikogo w tej firmie to nie interesuje że za chwile dosłownie dziecko, że kredyt, że on się stara. Chore trochę.
Ja po prostu chce by wreszcie zaczęło się układać, by ten koszmar się skończył.
Była dzisiaj u mnie koleżanka z dwuletnia córką. No kurde. Małe chodzące ADHD. No zirytowałam się mega. To dziecko się nawet nie słuchało! Masakra. Wiem że do swojego będę bardziej tolerancyjnajusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Karolajjn:) wrote:dziewczyny albo wyolbrzymiam , albo mam skurcze co 2 minuty
Jak będzie sie tak działo przez ok godzinę czy półtorej to jechać i rodzića póki co weź sobie prysznic, połóż się i licz skurcze:)
jusella lubi tę wiadomość
-
Karolajjn, daj znać co i jak
Kama, odezwałam się na fb, pewnie będzie w folderze "inne"
TheForfie wrote:
Eithlinn jak chcesz to kupuj, ale ja bym odradzala, bo fotel jest po to zeby sie oprzec i odciazyc pplecy a na tym moze byc ciezko, pozniej ok, ale na poczatku bedzie ci niewygodnie, bedziecie sie uczyc razem jak karmic i jest z piersi i mozesz sie denerwowac a tu jeszcze usadowic sie wygodnie trzeba..
No właśnie też się dlatego poważnie zastanawiam. Czy dam radę z tego na luzie korzystać..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 18:21
-
Karolajjn:) Ty dzisiaj, Ania jutro a ja pojutrze
.
A poważnie to Smile dobrze mówi - z godzinkę poczekaj i jak nie przejdzie to na IP - chyba, że zacznie mocniej boleć to wcześniej a jak masz wpadać w panikę to jedź od razu.
Ja to chcę jak najpóźniej do szpitala jechać - do póki wytrzymam mam zamiar w domu siedzieć. Tyle tylko, że to jestem ja a po drugie do szpitala mam 1,5 km.TheForfie, Smile, ania181111, Agness27, Agaax, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Kama wysłałam zaproszenie.
I może będę nudna ale wszystko się ułoży, zobaczysz.
Naditta moje motto brzmi podobnie
Wspominałam Wam o wscibskiej kuzynce z dziećmi? No to byli. Nie zdążylam nawet drzwi wejściowych zamknąć a już byli oglądać pokoik i wózek... Wkurzyłam się, tupet niemożliwy żeby komuś mieszkanie bez pytania zwiedzać...TheForfie, jusella, eve90, Naditta, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Nie wiem co ona ma w głowie.. Ale czy to jest normalne żeby 8 letnie dziecko musiało wszystko wiedzieć... młody mnie wypytywal o cenę wózka, ile zapłaciłam za fryzjera dla psa.. Nosz kurwa.
Czego ona te dzieci uczy.. A najlepszy tekst jak kuzynka składa życzenia "pieniędzy Ci nie życzę bo masz"...niezapominajka, kot_bury lubią tę wiadomość