X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam w czwartek! :D :D

Gagaga, kot_bury lubią tę wiadomość

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam w piątek wizytę u mojej gin. Muszę pamiętać by w czwartek zanieść siuśki znowu do badania

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama, tak sobie myślę, a może twój ślubny powinien się za inną pracą porozglądać trochę? Wiem, że łatwo się mówi, ale jak oni mają go tak traktować jak numerek, bez żadnego ludzkiego poddejścia, to i później będziecie mieli z nimi problemy.
    Może warto rzucić okiem, czy jakaś fajna oferta się nie znajdzie? Nic przy tym nie straci.
    Wiem, że staracie się o kredyt, ale nie może być tak, że oboje żyjecie w ciągłym strachu.

jusella, Agness27, TheForfie, kot_bury lubią tę wiadomość

• MirelS Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama wysłałam Ci zapro tutaj, bo też chcę dołączyć do FB :)

• kama005 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz nie głupie. Juz raz próbował długo się rozglądał i nic. Do dupy... Ja nie wiem czemu jakoś tak ciężko o robotę... Będę z nim gadać ale na razie nie ma sensu

1usapiqvhk164civ.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dalile wrote:
    Będzie w sam raz, jak każde maleństwo :) Fajnie jednak, że nie przyjdzie ci klocka rodzić, bo to szkoda ciała matki. :)
    Wiesz Dalile ten tekst moglas sobie i darowac bo wiesz sa tu matki ktore maja klocki i niestety nic na to nie poradza i sa juz zestresowane bez twoich tekstow ze szkoda ich ciala. No na sCzescie ty klocka nie masz wiec nie musisz sie stawiac na ich miejscu... Dziekuj losowi

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmieniłam status grupy już na tajna. Także jak ktoś chce dołączyć to pisać do mnie priv na fb lub tu :)

Agness27, TheForfie, kot_bury lubią tę wiadomość

1usapiqvhk164civ.png
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowatorka wrote:
    Wiesz Dalile ten tekst moglas sobie i darowac bo wiesz sa tu matki ktore maja klocki i niestety nic na to nie poradza i sa juz zestresowane bez twoich tekstow ze szkoda ich ciala. No na sCzescie ty klocka nie masz wiec nie musisz sie stawiac na ich miejscu... Dziekuj losowi

Nowatorka chyba żartujesz. Nie życzę nikomu ani bardzo dużego, ani bardzo małego dziecka.
    Rzeczywiście dość niefortunnie się wyraziłam, ale naprawdę musisz szukać w tym złych podtekstów? Nie miałam nic złego na myśli, ciesze się, że dzidzia Zonti okazała się mniejsza niż się bała.
    Każde dziecko jest inne i każde da się urodzić. Przykro mi, że się boisz, naprawdę, wierzę, że wszystko będzie ok, ale nie wyżywaj się na mnie. Wierz mi, że każda z nas ma swoje lęki i stresy, ale proszę, nie wyżywaj się na mnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 21:23

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dalile ciesze sie ze sie cieszysz ze dziecko Zonti nie jest klopsem ale nie masz widzexwystarczajacj wyobrazni zeby pomyslec ze moze to czyta ktos kto klopsa ma a na forum chcialby wejsc zeby sie podeprzec na duchu a nie dolowac jeszcze bardziej niz juz jest. I nie wyzywam sie na tobie, malo mnie obchodzisz ale smutno mi sie zrobilo bardzo jak to przeczytalam wiec napisalam to co mysle. Kropka

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie widzę, że się nie wyżywasz.
    Nie możesz brać wszystkiego jako przytyku, który cię dołuje. Chyba, że po prostu masz taki nastrój i hormony cię dołują.
    To tak jakbyśmy teraz nie mogły napisać, że cieszymy się, że dziecko jest główką w dół i można próbować sn, bo kilka z nas ma problem z jego ułożeniem i przez to są skazane na cc.
    Naprawdę nie można się cieszyć jak się któreś maleństwo obróci i napisać, że to dobrze?
    Bo ktoś się zdołuje, że jego się nie obróciło?
    Weź się zastanów kobieto.

Zonti, jusella, Naditta, TheForfie, kot_bury lubią tę wiadomość

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dalej nie pojmujesz roznicy w napisaniu " ciesze sie ze dziecko jest srednie/glowa w dol itd" a napisaniem "dobrze ze jest srednie bo szkoda ciala matki albo idac tym tropem dobrze ze jest glowa w dol bo np nie bedziesz miala paskudzacej sie blizny na brzuchu". I tutaj koment jest skierowany do Ciebie i do konkretnego zdania ("nie bierz WSZYSTKIEGOjakonprzytyku" nie ma tu wogole zadnego zwiazku) wiec nie pisz w l.mnogiej bo innevdziewczyny maja wiecej taktu i ja tez sie ciesze z ich pozytywnych wiadomosci wlacznie z tym ze dziecko nie jest za duze. Tu koncze ta dyskusje bo i tak kto chce zrozumie a kto nie bedzie odbijal pileczke i sie klocil a dodatkowego stresu mi nie potrzeba

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 21:20

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, wybacz, to ty zaczęłaś. Napisałam od razu, że rzeczywiście źle się wyraziłam i że nie to miałam na myśli.
    Ale ty widzisz tylko to, co chcesz.

• LilouK Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No już już mamuśki, luzujemy poślady, bo Wam (i Nam przy okazji) czopy przedwcześnie wystrzelą pod wpływem emocji ;-) A jak nie to wpier**l i będzie po zawodach, no :-D
    Tak że tego, buzi buzi, nic się nie stało, wszyscy żyjo, jest git ;-)

Maka, jusella, kama005, MirelS, niezapominajka, aisa, Naditta, Agness27, figaa, Dalile, Marta22, kot_bury lubią tę wiadomość

• Dalile Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LilouK ciężarną będziesz bić? :P

LilouK lubi tę wiadomość

• Sanna Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja w małym nawiązaniu do rozmowy dzis przypieczętowaliśmy informacja z usg ze czeka nas cc Młody ułożony nadal miednicowo przyzwyczajam sie z myślą ze nie dla mnie poród naturalny a moja polozna ktora miała mi w nim pomoc powiedziala Kochana nie ważne w jaki sposób przyjdzie na świat ciesz sie ze jest zdrowe i to ma byc dla Ciebie priorytetem zdrowie i bezpieczeństwo dziecka mały wg usg z dzisiaj wazy 2800 w przyszłym tyg mocz i krew plus wizyta u anestezjologa a pozniej 18 na oddział i 19 cc

jusella, eve90, Zonti, Agaax, aisa, Agness27, TheForfie, figaa, kot_bury lubią tę wiadomość

74di4z174lr410ce.png
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślisz, że są jeszcze szanse na to, że się dzieć przekęci?

• Sanna Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdy nie mówią nigdy ale sa to sporadyczne przypadki i na 99 procent synek nie fiknie

jusella, kot_bury lubią tę wiadomość

74di4z174lr410ce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ja myślę nad tą krwią pepowinowa bo teściowej zaproponowali ze mam to sfinansuja jako prezent dla małej. .. I kusi mnie to trochę tylko nie wiem czy to rzeczywiście może pomoc

• Sanna Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaga sa rozmaite opinie ale jesli chcą sprezentować to ja bym chyba pobrała pamiętaj ze to biznes i mozna negocjować cenę

Gagaga lubi tę wiadomość

74di4z174lr410ce.png
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się. Jeśli ktoś chce sprezentowwać, to czemu nie?
    Oby się nie przydało, ale zawsze jakieś zabezpieczenie w razie W.

Gagaga lubi tę wiadomość

‹‹ 1199 1200 1201 1202 1203 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ