Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kama, tak sobie myślę, a może twój ślubny powinien się za inną pracą porozglądać trochę? Wiem, że łatwo się mówi, ale jak oni mają go tak traktować jak numerek, bez żadnego ludzkiego poddejścia, to i później będziecie mieli z nimi problemy.
Może warto rzucić okiem, czy jakaś fajna oferta się nie znajdzie? Nic przy tym nie straci.
Wiem, że staracie się o kredyt, ale nie może być tak, że oboje żyjecie w ciągłym strachu.jusella, Agness27, TheForfie, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Dalile wrote:Będzie w sam raz, jak każde maleństwo
Fajnie jednak, że nie przyjdzie ci klocka rodzić, bo to szkoda ciała matki.
-
nowatorka wrote:Wiesz Dalile ten tekst moglas sobie i darowac bo wiesz sa tu matki ktore maja klocki i niestety nic na to nie poradza i sa juz zestresowane bez twoich tekstow ze szkoda ich ciala. No na sCzescie ty klocka nie masz wiec nie musisz sie stawiac na ich miejscu... Dziekuj losowi
Nowatorka chyba żartujesz. Nie życzę nikomu ani bardzo dużego, ani bardzo małego dziecka.
Rzeczywiście dość niefortunnie się wyraziłam, ale naprawdę musisz szukać w tym złych podtekstów? Nie miałam nic złego na myśli, ciesze się, że dzidzia Zonti okazała się mniejsza niż się bała.
Każde dziecko jest inne i każde da się urodzić. Przykro mi, że się boisz, naprawdę, wierzę, że wszystko będzie ok, ale nie wyżywaj się na mnie. Wierz mi, że każda z nas ma swoje lęki i stresy, ale proszę, nie wyżywaj się na mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 21:23
-
Dalile ciesze sie ze sie cieszysz ze dziecko Zonti nie jest klopsem ale nie masz widzexwystarczajacj wyobrazni zeby pomyslec ze moze to czyta ktos kto klopsa ma a na forum chcialby wejsc zeby sie podeprzec na duchu a nie dolowac jeszcze bardziej niz juz jest. I nie wyzywam sie na tobie, malo mnie obchodzisz ale smutno mi sie zrobilo bardzo jak to przeczytalam wiec napisalam to co mysle. Kropka
-
No właśnie widzę, że się nie wyżywasz.
Nie możesz brać wszystkiego jako przytyku, który cię dołuje. Chyba, że po prostu masz taki nastrój i hormony cię dołują.
To tak jakbyśmy teraz nie mogły napisać, że cieszymy się, że dziecko jest główką w dół i można próbować sn, bo kilka z nas ma problem z jego ułożeniem i przez to są skazane na cc.
Naprawdę nie można się cieszyć jak się któreś maleństwo obróci i napisać, że to dobrze?
Bo ktoś się zdołuje, że jego się nie obróciło?
Weź się zastanów kobieto.
Zonti, jusella, Naditta, TheForfie, kot_bury lubią tę wiadomość
-
No i dalej nie pojmujesz roznicy w napisaniu " ciesze sie ze dziecko jest srednie/glowa w dol itd" a napisaniem "dobrze ze jest srednie bo szkoda ciala matki albo idac tym tropem dobrze ze jest glowa w dol bo np nie bedziesz miala paskudzacej sie blizny na brzuchu". I tutaj koment jest skierowany do Ciebie i do konkretnego zdania ("nie bierz WSZYSTKIEGOjakonprzytyku" nie ma tu wogole zadnego zwiazku) wiec nie pisz w l.mnogiej bo innevdziewczyny maja wiecej taktu i ja tez sie ciesze z ich pozytywnych wiadomosci wlacznie z tym ze dziecko nie jest za duze. Tu koncze ta dyskusje bo i tak kto chce zrozumie a kto nie bedzie odbijal pileczke i sie klocil a dodatkowego stresu mi nie potrzeba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 21:20
-
No już już mamuśki, luzujemy poślady, bo Wam (i Nam przy okazji) czopy przedwcześnie wystrzelą pod wpływem emocji
A jak nie to wpier**l i będzie po zawodach, no
Tak że tego, buzi buzi, nic się nie stało, wszyscy żyjo, jest gitMaka, jusella, kama005, MirelS, niezapominajka, aisa, Naditta, Agness27, figaa, Dalile, Marta22, kot_bury lubią tę wiadomość
-
To ja w małym nawiązaniu do rozmowy dzis przypieczętowaliśmy informacja z usg ze czeka nas cc Młody ułożony nadal miednicowo przyzwyczajam sie z myślą ze nie dla mnie poród naturalny a moja polozna ktora miała mi w nim pomoc powiedziala Kochana nie ważne w jaki sposób przyjdzie na świat ciesz sie ze jest zdrowe i to ma byc dla Ciebie priorytetem zdrowie i bezpieczeństwo dziecka mały wg usg z dzisiaj wazy 2800 w przyszłym tyg mocz i krew plus wizyta u anestezjologa a pozniej 18 na oddział i 19 cc
jusella, eve90, Zonti, Agaax, aisa, Agness27, TheForfie, figaa, kot_bury lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny