Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dalile wrote:Gratulacje Stokrotka!
Jak dziewczyny-wyspane?
czy wyspane? Takjak nigdy calaaa noc spałam bez przebudzenia
dopiero teraz się obudziłam
Lecę dziś po torta dla mojego i jakieś piwkoniech ma chłop
ale się zdziwi
Piękna pogoda u mnie od rana
Po cichu trzymam kciuki bo może dziś urodzehaha
zaczynam mieć bole @ Ale już takie inne
duzooo mocniejsze
może faktycznie coś się dziś wydarzy
obyyy
jusella, Sanna, Dalile, Karolajjn:), niezapominajka, Maka, eve90, Naditta, TheForfie, Agness27, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
Stokrotka - gratulacje !
Dzień dobry ! Ja nawet wyspana, raz na siku byłam tylko i obudziłam się na brzuchu.. - można ?
Życzę wszystkim miłego dnia !Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 08:31
jusella, niezapominajka, renieczka, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry - ja też pospałam
. Co prawda kilka razy się budziłam, ale w momencie zasypiałam. O 4:30 mała przerwa tylko była
.
Właśnie mi się przypomniało, że muszę badania dziś zrobić - ostatnia morfologia.
Spojrzałam na prognozę pogody i z lekka się podłamałam - znów upały.
A od rana robię haję Inpostowi - bo wczoraj miały być 3 przesyłki i nic - po chusteczkę maila wysyłają, że w ciągu 3 dni roboczych paczka przyjdzie? Wczoraj dzwoniłam na infolinię to na jakiegoś gbura trafiłam ale dziś bardzo miła babeczka odebrała, ma sprawdzić i oddzwonić - dziś MUSZĘ mieć te przesyłki!
Miłego dnia MamuśkiAnia - sio na porodówkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 08:48
Kasiulina, ania181111, Agaax, renieczka, eve90, kot_bury, kama005, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Dalile wrote:Poskacz nieco po drodze
Poskakac to mam dziś zamiar na moim Mhaha
on jeszcze o tym nie wie
Ale się dowie jak wróci
musi się w końcu przełamać
Jusella też sprawdzilam dziś pogodę i zalamka:/ ugotujemy się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 08:34
jusella, figaa, Agaax, Karolajjn:), niezapominajka, Pauli11, aisa, kot_bury, kama005, Agness27 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Ja tez wyspana, chociaż się przebudzam kilka razy w ciągu nocy ale juz się chyba przyzwyczailam:)
A u mnie dziś kolejny leniwy dzień, do 15 nicnierobienie, a później po córkę do przedszkola:)
Udanego dnia:)jusella, Pauli11, eve90, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Stokrotka gratulacje:)
My też zastanawialiśmy się nad krwią pępowinową, ale poczytaliśmy i jednak odpuszczamy.
Ale jakby ktoś chciał mi sprezentować, to jak najbardziej. Na pewno nie zaszkodzi
Co do dużych dzieci (moja mama urodziła siostre 4,5kg i żyje) to koleżanka mi kiedys powiedziała, że jak moje też bedzie duże to przynajmniej nie będe się bała brać takiego malenstwa na ręcebo wprawy nie mam... W poniedziałek zobaczymy co z torbielką i jak duży się szykuje
jusella, Gagaga, Pauli11, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
06.2015 - poronienie
-
Dzień dobry
Stokrotka gratulacjezazdroszczę ze juz po
Pytanie mam czy któraś z Was może kupowała kocyk bawełniany na allegro? Boję się kupować w ciemno ze jakość będzie lipna. Jak tak to proszę o link na aukcję z której warto kupić
Miłego dnia dziewczyny
-
Evanlyn - ja kupowałam koc 100% bawełna - jest na prawdę milusi i puchaty.
http://allegro.pl/womar-kocyk-bawelniany-100-bawelna-27-wzorow-hit-i5723108374.html
U tego sprzedawcy zamawiałam jeszcze pieluchy tetra i flanela, butelki, smoczek, kaczuszki do kąpieli, aspirator do noska i przesyłkę kurierem wybrałam - w środę wieczorem zamówiłam i w piątek przed południem przyszła paczka - z czystym sumieniem polecam tego sprzedawcę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 08:55
Evanlyn, Agaax, eve90, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:kasiulina Ja tez tak miałam. W ogólnym ponad 10 a w szpitalu pobierany przez cewnik elegancki. Tylko ze ja się co chwile borykam z grzybkiem i może jakiś bakterii z pochwy międzyczasie poleciało... ale nie jestem pewna
-
Ja mam pytanie z innej beczki. Mam cztery okrycia kapielowe, bawełniane, ale przyznam szczerze jak dla mnie są po upraniu strasznie nieprzyjemne w dotyku, ostre.
Myślałam, żeby na pierwsze tygodnie dokupić dwa mięciusie, tylko teraz nie wiem - bambusowe, czy jakie? Które jest przyjemne w dotyku nawet po praniu?
A właśnie GBS wczoraj odebrałam i ujemny.Agness27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny