X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • MirelS Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno może pomóc, ale nie jest też receptą na wszystko. Ja krew pępowinową chcę oddać dla kogoś. Jest też taka alternatywa, że w razie choroby dziecka można urodzić kolejne i ta krew też będzie dla niego dobra.

Gagaga lubi tę wiadomość

• Sanna Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda pod znakiem zapytania stoi użyteczność krwinponjej rozmrożeniu mając tu na uwadze długość przechowywania itd ale najważniejsze jest to ze jak sie po operze to w razie trudnej sytuacji jest furtka jest ewentualność i to dla mnie duży plus choć my nie pobieramy ja chcialam moj maz nie bardzo i przeważyły sprawy finansowe

74di4z174lr410ce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny!

• LilouK Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dalile, no jasne, jak wprdl to wprdl- lewy cycowy, strzał z wymienia między oczy i te sprawy ;-) Miziać się nie ma co, no chyba, że później po buniach na zgodę :-D

Własnie wpadła do mnie położna z zajęć hipnoporodu, żeby dostarczyć mi moją zaległą książkę i cd. Miło z ich strony :-) Swoją drogą, to była ta, która mojego chopa do wścieku doprowadzała gadaniem. Szkoda, że go w domu nie było, to dopiero byłaby niespodziewajka! Jego mina- bezcenna ;-)

niezapominajka, Dalile, jusella, Maka, eve90, Gagaga, aisa, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość

• Maka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LilouK Ty wariocie!
    " strzał z wymienia" haha

eve90, Agness27 lubią tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • eve90 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po fryzjerze Nowa ja! :P odrosty poszły w niepamięć (na jakiś czas) i od razu człowiek lepiej się ze sobą czuje :)

LilouK hehehe Tyś to udana :)

jusella, aisa, Agaax, TheForfie, Gagaga, Agness27, figaa, Dalile, kot_bury, majeczka87 lubią tę wiadomość

atdc9vvj1ddua2x5.png
  • basia7777 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahh u mnie jeszcze humorek nie za bardzo.ale lepiej niż rano....

Co do dyskusji o klocku :-) myślę że spokojnie za bardzo się przejmujecie. Wydaje mi się że warto powiedzieć że może coś być ale nie musi.... I może dobrze ze się powie bo można wtedy się zastanowić i rozważyć cc
    Ja nieraz też mówiłam że mam.schize na poród bo ból dla mnie straszny.....Ale też nie chciałabym nikogo straszyć....
    Czasami dziewczyny też coś tam napiszą takiego ze się zestresuje ale za to mam możliwość przemyślenia bo mogę mieć wybór.

Niby dobrze napisać niby źle w naszym stanie to i sluz potrafi być przerażający ;-)

jusella, Maka, niezapominajka, kot_bury lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72635.png
  • Dunda Ekspertka

Wysłany: 28 czerwca 2016, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BOOOOSHHHEEE ja się wykończe, mój mózg to papka. Nie ma to jak pod koniec ciąży zapomnieć, że oprócz krwi potrzebny jest też mocz do badania. Dzięki Kama za przypomnienie hahaha

Jutro ostatnie badania a tu taka wtopa :) Całe szczęście, że nie musi być na czczo i parcie na pęcherz większe to zdążę pojemniczek zakupić.

Wiecie czego się boje, że przegapie skurcze i urodze w domu lub Bóg jeden wie gdzie... Mam na serio wysoki próg bolu, dopiero jak zemdleje i się ocknę to dochodzę do wniosku,ze to od np. bolącego brzucha.

Da się przegapić takie coś ;)

jusella, kama005, Karolajjn:), Agness27, niezapominajka, kot_bury lubią tę wiadomość

<3 Marcel Zdzisław vel. Pająk
    mhsvl6d8imp4ywo3.png
    PCO stwierdzone w 2008r.
    05.2015 cb (6tc)
    1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
  • basia7777 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dunda to aż czekam na twoje wieści po hehe jak cie krzyżowe złapią wież mi nie przegapisz hihi

Agness27 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72635.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 00:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja się właśnie zaczęła mega wiercic, a wierci Mo też chyba dziurę tam na dole no jak słowo daje!

Próbowałam z moim pogadać skończyło się tak że wydarł się na mnie ze i tak już nie ma szans na nic i w ogóle więc wzięłam wyszłam z pokoju. Jak nie chce pogadać, nie chce pomocy i ma mieć takie podejście to moja obecność jest zbędna. Trudno stało się co stało i sid tego nie zmieni.

Agness27 lubi tę wiadomość

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • stokrotka2013 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 01:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej uroczyście ogłaszam ze jestem rozpakowana :)
    Piotruś urodził się 28.06 o godzinie 00:40 przez cc po długich próbach sn. Ale o tym innym razem.
    3200 g 53cm 10 pkt. Jesteśmy szczęśliwi i zakochani w naszym synku <3

nowatorka, Dalile, jusella, Ejrene, Maka, Karolajjn:), renieczka, TheForfie, Zonti, Gagaga, Agness27, figaa, Dunda, Didi18, Sanna, Evanlyn, Kasiulina, Marta22, ada89, Agaax, niezapominajka, LilouK, MirelS, aisa, eve90, Naditta, kot_bury, kama005, Rammel, Smile, majeczka87, Ana32, Angel0101, kijanka_88, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72585.png
    Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia <3)
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 01:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratki Stokrotka !!!

stokrotka2013 lubi tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • jusella Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 02:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka - gratuluję i życzę wszystkiego co najlepsze :-D

• Maka Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka gratulacje! Życzę Wam zdrówka i żebyś szybko doszła do siebie :-)

ckaik0s3070dl07t.png
  • Karolajjn:) Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dailie , hehe bo ja zawsze tak mam że czekam e wszystkim do ostatniej chwili , tym bardziej że do szpitala z okna kamieniem pewnie bym trafiła :p to już w ogóle się nie spieszę z ale grunt że przeszło :)

Stokrotka mega gratulacje !! Dużo zdrowia , usciskaj synka od cioci kloci z forum !!! :*

Dziś xeka mnie fryzjer !! Nie mogę się doczekać , w końcu pozbede się czarnych włosów o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 06:13

jusella, Agaax, eve90, kot_bury, Agness27, stokrotka2013 lubią tę wiadomość

vbrjclq.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka <3 brawo kochana, serdecznie gratuluję :)
    Jak znajdziesz chwilę, to napisz coś więcej.
    A tymczasem odpoczywaj i ciesz się synkiem!
    Buziak :*

• TheForfie Ekspertka

Wysłany: 29 czerwca 2016, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka jeej ale super, gratulacje!! Ale ci zazdroszczę :D jak tylko znajdziesz czas to opowiadań jak tam :D

A ja niestety przestałam się i dalej mi biodro doskwiera, ciut mniej niż wczoraj, skakalam jeszcze na piłce ale nic nie dało;.)/

ug37e6ydmras9566.png
  • Zonti Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka gratuluje :)

Dunda nie chce straszyc ale tez myslalam ze mam wysoki ;) na pewno nie przegapisz..

Dunda, Dalile, jusella, kot_bury, stokrotka2013 lubią tę wiadomość

qb3cwn15phdifg4q.png

klz9mg7y7dfrnb84.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka gratulacje!

A Wam miłego dnia - ja dziś spałam jak zabita, tylko raz wstałam na siusiu...
    Ale jeszcze poleże ;)

jusella, eve90, kot_bury, stokrotka2013 lubią tę wiadomość

• Dalile Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Stokrotka!

Jak dziewczyny-wyspane?

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
‹‹ 1200 1201 1202 1203 1204 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ