Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
To prawda pod znakiem zapytania stoi użyteczność krwinponjej rozmrożeniu mając tu na uwadze długość przechowywania itd ale najważniejsze jest to ze jak sie po operze to w razie trudnej sytuacji jest furtka jest ewentualność i to dla mnie duży plus choć my nie pobieramy ja chcialam moj maz nie bardzo i przeważyły sprawy finansowe
-
nick nieaktualny
-
Dalile, no jasne, jak wprdl to wprdl- lewy cycowy, strzał z wymienia między oczy i te sprawy
Miziać się nie ma co, no chyba, że później po buniach na zgodę
Własnie wpadła do mnie położna z zajęć hipnoporodu, żeby dostarczyć mi moją zaległą książkę i cd. Miło z ich stronySwoją drogą, to była ta, która mojego chopa do wścieku doprowadzała gadaniem. Szkoda, że go w domu nie było, to dopiero byłaby niespodziewajka! Jego mina- bezcenna
niezapominajka, Dalile, jusella, Maka, eve90, Gagaga, aisa, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Ahh u mnie jeszcze humorek nie za bardzo.ale lepiej niż rano....
Co do dyskusji o klockumyślę że spokojnie za bardzo się przejmujecie. Wydaje mi się że warto powiedzieć że może coś być ale nie musi.... I może dobrze ze się powie bo można wtedy się zastanowić i rozważyć cc
Ja nieraz też mówiłam że mam.schize na poród bo ból dla mnie straszny.....Ale też nie chciałabym nikogo straszyć....
Czasami dziewczyny też coś tam napiszą takiego ze się zestresuje ale za to mam możliwość przemyślenia bo mogę mieć wybór.
Niby dobrze napisać niby źle w naszym stanie to i sluz potrafi być przerażającyjusella, Maka, niezapominajka, kot_bury lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
BOOOOSHHHEEE ja się wykończe, mój mózg to papka. Nie ma to jak pod koniec ciąży zapomnieć, że oprócz krwi potrzebny jest też mocz do badania. Dzięki Kama za przypomnienie hahaha
Jutro ostatnie badania a tu taka wtopaCałe szczęście, że nie musi być na czczo i parcie na pęcherz większe to zdążę pojemniczek zakupić.
Wiecie czego się boje, że przegapie skurcze i urodze w domu lub Bóg jeden wie gdzie... Mam na serio wysoki próg bolu, dopiero jak zemdleje i się ocknę to dochodzę do wniosku,ze to od np. bolącego brzucha.
Da się przegapić takie coś
jusella, kama005, Karolajjn:), Agness27, niezapominajka, kot_bury lubią tę wiadomość
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
Moja się właśnie zaczęła mega wiercic, a wierci Mo też chyba dziurę tam na dole no jak słowo daje!
Próbowałam z moim pogadać skończyło się tak że wydarł się na mnie ze i tak już nie ma szans na nic i w ogóle więc wzięłam wyszłam z pokoju. Jak nie chce pogadać, nie chce pomocy i ma mieć takie podejście to moja obecność jest zbędna. Trudno stało się co stało i sid tego nie zmieni.Agness27 lubi tę wiadomość
-
Hej uroczyście ogłaszam ze jestem rozpakowana
Piotruś urodził się 28.06 o godzinie 00:40 przez cc po długich próbach sn. Ale o tym innym razem.
3200 g 53cm 10 pkt. Jesteśmy szczęśliwi i zakochani w naszym synkunowatorka, Dalile, jusella, Ejrene, Maka, Karolajjn:), renieczka, TheForfie, Zonti, Gagaga, Agness27, figaa, Dunda, Didi18, Sanna, Evanlyn, Kasiulina, Marta22, ada89, Agaax, niezapominajka, LilouK, MirelS, aisa, eve90, Naditta, kot_bury, kama005, Rammel, Smile, majeczka87, Ana32, Angel0101, kijanka_88, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
Dailie , hehe bo ja zawsze tak mam że czekam e wszystkim do ostatniej chwili , tym bardziej że do szpitala z okna kamieniem pewnie bym trafiła :p to już w ogóle się nie spieszę z ale grunt że przeszło
Stokrotka mega gratulacje !! Dużo zdrowia , usciskaj synka od cioci kloci z forum !!! :*
Dziś xeka mnie fryzjer !! Nie mogę się doczekać , w końcu pozbede się czarnych włosówWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 06:13
jusella, Agaax, eve90, kot_bury, Agness27, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Stokrotka jeej ale super, gratulacje!! Ale ci zazdroszczę
jak tylko znajdziesz czas to opowiadań jak tam
A ja niestety przestałam się i dalej mi biodro doskwiera, ciut mniej niż wczoraj, skakalam jeszcze na piłce ale nic nie dało;.)/stokrotka2013 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny